Gość: sixa IP: 213.17.192.* 07.01.05, 17:47 a jakie sa mlodziezowe okreslenia na dziewczyny? te fajne i te mniej fajne.. ja z ciekawszych kojarze szczoty, brzydkie- pasztety, a i fajny text- wchodzac do klubu: niezle swinie sa w tym chlewie /lol Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabar Re: panny 06.05.05, 00:26 Gość portalu: sixa napisał(a): > a jakie sa mlodziezowe okreslenia na dziewczyny? te fajne i te mniej fajne.. > ja z ciekawszych kojarze szczoty, brzydkie- pasztety, a i fajny text- > wchodzac do klubu: niezle swinie sa w tym chlewie /lol Jakbyś nie zauważyła to świnie nie są żadnym nowym określeniem tylko obraźliwym -- Demiurg sworzył świat z trójkątów Pitagoras Odpowiedz Link
Gość: lulu na moście Re: panny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 20:34 wiesz, ja czuję się obrażona jak ktoś ,mnie nazwie świnią, niezłą dupą, troche mniej jak ktoś mówi "foczka" uwłacza to mojej niewieściej godności Odpowiedz Link
Gość: majka.66 Re: panny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:16 ja mam pytanie za 100 punktów!!!!! czy maniurka to określenie ładnej dziewczyny, czy brzydkiej???? pozdrowionka Odpowiedz Link
Gość: majka Re: panny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 00:09 ponawiam moje pytanie!!! czy naprawde nikt nie wie??? wysilcie sie troche, hehe Odpowiedz Link
Gość: Zosia Re: panny IP: 62.148.85.* 24.06.05, 01:04 Moje ziomstwo zdefiniowało maniurkę jako "fokę na jedną noc, zwykle na melanżu". No. Odpowiedz Link