Gość: JJ IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:33 Fred, nie wiem, co chciales osiagnac tak zasmiecajac forum..... Czy naprawde masz za duzo czasu i za malo dobrych pomyslow? Popraw sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kate1 Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( IP: *.chello.pl 20.06.02, 17:06 JJ ojej ... nie możecie coś z tym zrobić ? Co za śmietnikowy krajobraz pofredowy :((((((((( cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Less Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( IP: *.wolant.pl 20.06.02, 18:12 Fred... ale to nie jest sposob na rozwiazanie problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( IP: *.vn.kielce.com.pl 20.06.02, 22:35 Gdyby adminowie nie byli głusi, bym nie próbował go spychać po swojemu, ale nie mieli ochoty usunąć tego , co wiecej kłamią że nie da sie tego zrobić. Czemu posty które zepchnołem wróciły? Jakoś sie dało? Dziwne , dla chcącego nic trudnego. Widze że DJ dzieli ludzi na równych i równiejszych. jak T. prosiła o usunięcie postu, uzyskał odmowe z przyczyn technicznych. Inne posty usuwają adminowie lub usunięte przywracają. Widze robi sie takie towarzystwo wzajemnej adoracji. T. prosiła by sie nie wpisywać, a wy plociuchy dławicie się tym niczym paparacci wszedzie wsadzacie swoje trzy grosze. A co tu gadać jak nuda wali trzeba sie do kogoś przyssać jak rzep psiego ogona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mors Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( IP: 217.11.133.* 21.06.02, 08:26 Fred pomysl, powtorze POMYSL to taka czynnosc ktora sie wykonuje za pomoca mozgu ? Nie zwalaj wine na adminow, machnales posta o Arturze to teraz cierp i tyle a nie kaz innym. Mors Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( 25.06.02, 17:54 Gość portalu: Fred napisał(a): > Gdyby adminowie nie byli głusi, bym nie próbował go spychać po swojemu, ale nie > mieli ochoty usunąć tego , co wiecej kłamią że nie da sie tego zrobić. Czemu > posty które zepchnołem wróciły? Jakoś sie dało? Dziwne , dla chcącego nic > trudnego. Widze że DJ dzieli ludzi na równych i równiejszych. Ja? :o Nie dzielę :) Ja nie administruję forum :) I nie wiem zupełnie o co chodzi... Spróbuję się dowiedzieć... > jak T. prosiła o usunięcie postu, uzyskał odmowe z przyczyn technicznych. Inne > posty usuwają adminowie lub usunięte przywracają. Widze robi sie takie > towarzystwo wzajemnej adoracji. Posty są usuwane tylko jeśli są WBREW regulaminowi i to nie wszystkie, bo trudno wyłapywać każdy. Najczęściej są usuwane po zgłoszeniu przez innego użytkownika faktu naruszenia regulaminu. Nie ma usuwania "na prośbę" w przypadku jeśli post nie jest wbrew regulaminowi. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 16:56 FRED........ No teraz po kilku godzinach wertowania forum dowiedziałem sie, czemu niszczysz coś, co jest NASZE. Tak NASZE, nie tylko do twojego prywatnego użytku. Zacytuję Morsa: "Fred pomysl, powtorze POMYSL to taka czynnosc ktora sie wykonuje za pomoca mozgu ? Nie zwalaj wine na adminow, machnales posta o Arturze to teraz cierp i tyle a nie kaz innym". FRED, nie uważasz, że trzeba odpowiadać za swoje słowa? Myślę, że nie bardzo. Wiesz czemu tak myślę? Proszę bardzo to twoje słowa: "Wielkie przeprosiny Freda !!! Autor: fred75@poczta.gazeta.pl Data: 28-05-2002 19:02 Wszystkich bardzo przepraszam za swoje zachowanie nieraz naprawde dawałem "ciała" ze swoimi nieświeżymi tekstami ale już taki jestem mam nadzieje ze sie zmienie". Oj FRED, FRED ty się naprawdę zmień........... Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( do JJ 21.06.02, 17:44 Jacku przepraszałem ze nie bede dokuczać innym i nie dokuczam . Bynajmniej staram się, ale nie bede milczał jak ktos sie zachowuje ponizej krytyki i wykorzystuje swoje uprawnienia admina do rozgrywek i szukania sensacji na czacie kosztem innych. Nie było by tej całej sprawy gdyby osoby trzecie siedziały cicho i sie nie $#@!, ale niektórym bardzo na reke jest jak cos sie dzieje kosztem innych (prawda Mors!!!) Jezeli chodzi o posty drogi Jacku to prawda tasiemce nie były dobre i zmieniłem strategie. Dopisywałem sie do kazdego postu ,by nie był pusty zgodnie z przykazaniem.W ten sposób niewygodny post zrzuciłem na dół i usuwałem, ale niestety Mors spowrotem go przywlekł by było o czy mówić na czacie. dziwi mnie jedno skoro ten człowiek lubi T. podobno miał pomóc jej wywalić ten post ale jak widac zamiar jego było odwrotny przytaszczenie go z powrotem. Zrobił jej taką szpile swoim uczynkiem, to przepraszam ale nie zostawie tego tak. Poniewaz prosiłem by usunąć post,by to wreszcie sie skończyło dopytywanie na privach ... t. a o co chodzi itd. czy wszyscy są tacy ciekawscy, moze by każdy sie zajął własnymi problemami, rodzinami, kochankami i $#@! wie czym jeszcze. Jacku nieraz ludzi ponosi i przyznaje mnie też poniosło, ale nie cierpie ludzi dwulicowych jak choragiewki a taki jest Mors i ta sprawe sobie z nim wyjasnie. Awy w tej gazecie sie zastanówcie czy administartorem moze byc człowiek który nadużywa swojej tak zwanej władzy. Zapytaj się Morsa co mu dało wyciągniecie tego postu na wokande? Niech ci szczerze powie to co mi powiedział. Pozdrawiam Jacku Fred Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( do JJ IP: 217.11.133.* 21.06.02, 17:53 ale ten fred jest glupi.....chyba od Juzia sie zarazil..... Maggie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( do Maggie 21.06.02, 18:02 Czemu mnie zaczepiasz Meggi, czy ja ci cos robie? A po drugie nie przypominam sobie kiedy ci kiedykolwiek groziłem, moze mnie oświecisz koleżanko? Meggi ja cie nie zaczepiam i ty nie zaczepiaj mnie. OKI?! Odpowiedz Link Zgłoś
melancho Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( do Maggie 21.06.02, 18:12 Fred...a wpadło Ci moze przypadkiem do głowy, że z tego forum nie tylko Ty korzystasz ??? Że spadają wątki w których ludzie sie porozumiewają, pytają o coś żartują--słowem przekazują z gorszym lub lepszym skutkiem jakąś treść... To było bardzo, bardzo niemądre i nie dziw się, że tak reagujemy...mi ręce opadły...Wiesz myślę jednak że susza wyrządziła spustoszenie w sposób nieodwracalny...a szkoda bo Ci zaufałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( do Melancho 21.06.02, 18:39 Mel posłuchaj to ze tak na forum sie wpisywałem, było zgodne z konwencją i post usunąłem. Ale jeden admin ,miał radoche by go wciągnąc spowrotem by mi zrobić po złości, a teraz mówi ze chciał pomóc. Skończmy już ten temat, bo robi sie z tego opera mydlana. Ci co chcieli dopieli swego, mają sensacje na czacie. Mel poprostu są ludzie i taborety. Po co osoby postronna sie mieszają, by póxniej miec wymówke ze to tylko forum. Pozdrawiam cie Mel. Fred Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pin Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.02, 18:38 Fred a zapytales nas wszystkich o zdanie gdy ot tak sobie powyrzucales duzo watkow?????..podobno to NASZE Forum Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( do PIN 21.06.02, 18:54 Rozpoczynanie nowych wątków to chyba normalna sprawa na czacie? Pozatym starałem sie na kazdy wątek odpisywac, a to chyba nie jest zabronione. Jedne wątki wchodzą inne wypadają. kazdy cos tu smaruje.Zatem niektóre niby głupie,ale zawsze są. Moje wątki moga bądź nie muszą byc akceptowane przez czatowników. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( 21.06.02, 18:59 Pinokietka ma rację.Ja też zwróciłem na to uwagę,ale widać trzeba powtórzyć.Wielu ludziom popsułeś możliwość korzystatnia z tego forum i to Tym samym sam napisałeś lub współtworyłeś scenariusz do tej mydlanej opery. W dodatku mydło jest w wyjątkowo złym gatunku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały gratulaje FRED IP: *.bielsko.msk.pl 21.06.02, 19:48 Noi wyrobiłeś sobie markę... Ciekaw jestem kto jeszcze kiedyś się odważy, by odpowiedzieć na Twoje czatowe zaproszenie. Naputało się, panie Fred! stały_forumowiec Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: do stałego czatowca z Bielska ... 22.06.02, 22:43 O jakich zaproszeniach mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały Re: do stałego czatowca z Bielska ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 11:22 Fredzie, miałem na myśli zaproszenie do rozmowy w cztery ręce, ale teraz to już Cię chyba nie dotyczy, co? Chyba, że wreszcie podniesieś się z poziomu, który trudno mi określać. stały czatownik (światowiec jak widać bo nie tylko z Bielska :) Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: do stałego czatowca z Bielska ... 25.06.02, 18:55 Gość portalu: stały napisał(a): > stały czatownik > (światowiec jak widać > bo nie tylko z Bielska :) taki stały i swiatowy, a zalogowac sie z wlasnym nickiem to juz sie boi....?!? dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś