Dodaj do ulubionych

FRED-przeginasz:-((((((((((

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 16:33
Fred, nie wiem, co chciales osiagnac tak zasmiecajac forum.....
Czy naprawde masz za duzo czasu i za malo dobrych pomyslow?
Popraw sie
Obserwuj wątek
    • Gość: kate1 Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( IP: *.chello.pl 20.06.02, 17:06
      JJ ojej ... nie możecie coś z tym zrobić ? Co za śmietnikowy krajobraz
      pofredowy :((((((((( cmok
    • Gość: Less Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( IP: *.wolant.pl 20.06.02, 18:12
      Fred... ale to nie jest sposob na rozwiazanie problemu...
    • Gość: Fred Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( IP: *.vn.kielce.com.pl 20.06.02, 22:35
      Gdyby adminowie nie byli głusi, bym nie próbował go spychać po swojemu, ale nie
      mieli ochoty usunąć tego , co wiecej kłamią że nie da sie tego zrobić. Czemu
      posty które zepchnołem wróciły? Jakoś sie dało? Dziwne , dla chcącego nic
      trudnego. Widze że DJ dzieli ludzi na równych i równiejszych. jak T. prosiła o
      usunięcie postu, uzyskał odmowe z przyczyn technicznych. Inne posty usuwają
      adminowie lub usunięte przywracają. Widze robi sie takie towarzystwo wzajemnej
      adoracji.
      T. prosiła by sie nie wpisywać, a wy plociuchy dławicie się tym niczym
      paparacci wszedzie wsadzacie swoje trzy grosze.
      A co tu gadać jak nuda wali trzeba sie do kogoś przyssać jak rzep psiego ogona.
      • Gość: Mors Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( IP: 217.11.133.* 21.06.02, 08:26
        Fred pomysl, powtorze POMYSL to taka czynnosc ktora sie wykonuje za pomoca
        mozgu ? Nie zwalaj wine na adminow, machnales posta o Arturze to teraz cierp i
        tyle a nie kaz innym.

Mors
      • dj Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( 25.06.02, 17:54
        Gość portalu: Fred napisał(a):

> Gdyby adminowie nie byli głusi, bym nie próbował go spychać po swojemu, ale nie
        > mieli ochoty usunąć tego , co wiecej kłamią że nie da sie tego zrobić. Czemu
        > posty które zepchnołem wróciły? Jakoś sie dało? Dziwne , dla chcącego nic
        > trudnego. Widze że DJ dzieli ludzi na równych i równiejszych.

Ja? :o Nie dzielę :) Ja nie administruję forum :) I nie wiem zupełnie o co
        chodzi... Spróbuję się dowiedzieć...

> jak T. prosiła o usunięcie postu, uzyskał odmowe z przyczyn technicznych. Inne
        > posty usuwają adminowie lub usunięte przywracają. Widze robi sie takie
        > towarzystwo wzajemnej adoracji.

Posty są usuwane tylko jeśli są WBREW regulaminowi i to nie wszystkie, bo trudno
        wyłapywać każdy. Najczęściej są usuwane po zgłoszeniu przez innego użytkownika
        faktu naruszenia regulaminu. Nie ma usuwania "na prośbę" w przypadku jeśli post
        nie jest wbrew regulaminowi.

Pozdrowienia.
    • Gość: JJ Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 16:56
      FRED........
      No teraz po kilku godzinach wertowania forum dowiedziałem sie,
      czemu niszczysz coś, co jest NASZE. Tak NASZE, nie tylko do twojego
      prywatnego użytku.
      Zacytuję Morsa: "Fred pomysl, powtorze POMYSL to taka czynnosc
      ktora sie wykonuje za pomoca mozgu ? Nie zwalaj wine na adminow,
      machnales posta o Arturze to teraz cierp i tyle a nie kaz innym".

FRED, nie uważasz, że trzeba odpowiadać za swoje słowa?
      Myślę, że nie bardzo. Wiesz czemu tak myślę?
      Proszę bardzo to twoje słowa: "Wielkie przeprosiny Freda !!!
      Autor: fred75@poczta.gazeta.pl
      Data: 28-05-2002 19:02
      Wszystkich bardzo przepraszam za swoje zachowanie nieraz naprawde
      dawałem "ciała" ze swoimi nieświeżymi tekstami ale już taki
      jestem mam nadzieje ze sie zmienie".

Oj FRED, FRED ty się naprawdę zmień...........
      • fred75 Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( do JJ 21.06.02, 17:44
        Jacku przepraszałem ze nie bede dokuczać innym i nie dokuczam . Bynajmniej
        staram się, ale nie bede milczał jak ktos sie zachowuje ponizej krytyki i
        wykorzystuje swoje uprawnienia admina do rozgrywek i szukania sensacji na
        czacie kosztem innych. Nie było by tej całej sprawy gdyby osoby trzecie
        siedziały cicho i sie nie $#@!, ale niektórym bardzo na reke jest jak cos sie
        dzieje kosztem innych (prawda Mors!!!)
        Jezeli chodzi o posty drogi Jacku to prawda tasiemce nie były dobre i zmieniłem
        strategie. Dopisywałem sie do kazdego postu ,by nie był pusty zgodnie z
        przykazaniem.W ten sposób niewygodny post zrzuciłem na dół i usuwałem, ale
        niestety Mors spowrotem go przywlekł by było o czy mówić na czacie.
        dziwi mnie jedno skoro ten człowiek lubi T. podobno miał pomóc jej wywalić ten
        post ale jak widac zamiar jego było odwrotny przytaszczenie go z powrotem.
        Zrobił jej taką szpile swoim uczynkiem, to przepraszam ale nie zostawie tego
        tak. Poniewaz prosiłem by usunąć post,by to wreszcie sie skończyło dopytywanie
        na privach ... t. a o co chodzi itd. czy wszyscy są tacy ciekawscy, moze by
        każdy sie zajął własnymi problemami, rodzinami, kochankami i $#@! wie czym
        jeszcze.
        Jacku nieraz ludzi ponosi i przyznaje mnie też poniosło, ale nie cierpie ludzi
        dwulicowych jak choragiewki a taki jest Mors i ta sprawe sobie z nim wyjasnie.
        Awy w tej gazecie sie zastanówcie czy administartorem moze byc człowiek który
        nadużywa swojej tak zwanej władzy.
        Zapytaj się Morsa co mu dało wyciągniecie tego postu na wokande?
        Niech ci szczerze powie to co mi powiedział.
        Pozdrawiam Jacku
        Fred
        • Gość: Maggie Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( do JJ IP: 217.11.133.* 21.06.02, 17:53
          ale ten fred jest glupi.....chyba od Juzia sie zarazil.....

Maggie:)
          • fred75 Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( do Maggie 21.06.02, 18:02
            Czemu mnie zaczepiasz Meggi, czy ja ci cos robie?
            A po drugie nie przypominam sobie kiedy ci kiedykolwiek groziłem, moze mnie
            oświecisz koleżanko?
            Meggi ja cie nie zaczepiam i ty nie zaczepiaj mnie. OKI?!
            • melancho Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( do Maggie 21.06.02, 18:12
              Fred...a wpadło Ci moze przypadkiem do głowy, że z tego forum nie tylko Ty
              korzystasz ??? Że spadają wątki w których ludzie sie porozumiewają, pytają o
              coś żartują--słowem przekazują z gorszym lub lepszym skutkiem jakąś treść...

To było bardzo, bardzo niemądre i nie dziw się, że tak reagujemy...mi ręce
              opadły...Wiesz myślę jednak że susza wyrządziła spustoszenie w sposób
              nieodwracalny...a szkoda bo Ci zaufałem.

Pozdrawiam
              • fred75 Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( do Melancho 21.06.02, 18:39
                Mel posłuchaj to ze tak na forum sie wpisywałem, było zgodne z konwencją i post
                usunąłem. Ale jeden admin ,miał radoche by go wciągnąc spowrotem by mi zrobić
                po złości, a teraz mówi ze chciał pomóc. Skończmy już ten temat, bo robi sie z
                tego opera mydlana. Ci co chcieli dopieli swego, mają sensacje na czacie.
                Mel poprostu są ludzie i taborety. Po co osoby postronna sie mieszają, by
                póxniej miec wymówke ze to tylko forum.
                Pozdrawiam cie Mel.
                Fred
    • Gość: pin Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.02, 18:38
      Fred a zapytales nas wszystkich o zdanie gdy ot tak sobie powyrzucales duzo
      watkow?????..podobno to NASZE Forum
      • fred75 Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( do PIN 21.06.02, 18:54
        Rozpoczynanie nowych wątków to chyba normalna sprawa na czacie?
        Pozatym starałem sie na kazdy wątek odpisywac, a to chyba nie jest zabronione.
        Jedne wątki wchodzą inne wypadają. kazdy cos tu smaruje.Zatem niektóre niby
        głupie,ale zawsze są. Moje wątki moga bądź nie muszą byc akceptowane przez
        czatowników.
      • melancho Re: FRED-przeginasz:-(((((((((( 21.06.02, 18:59
        Pinokietka ma rację.Ja też zwróciłem na to uwagę,ale widać trzeba
        powtórzyć.Wielu ludziom popsułeś możliwość korzystatnia z tego forum i to Tym
        samym sam napisałeś lub współtworyłeś scenariusz do tej mydlanej opery. W
        dodatku mydło jest w wyjątkowo złym gatunku.
        Pozdrawiam
    • Gość: stały gratulaje FRED IP: *.bielsko.msk.pl 21.06.02, 19:48
      Noi wyrobiłeś sobie markę...
      Ciekaw jestem kto jeszcze kiedyś się odważy,
      by odpowiedzieć na Twoje czatowe zaproszenie.
      Naputało się, panie Fred!

stały_forumowiec
      • fred75 Re: do stałego czatowca z Bielska ... 22.06.02, 22:43
        O jakich zaproszeniach mówisz?
        • Gość: stały Re: do stałego czatowca z Bielska ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 11:22
          Fredzie,
          miałem na myśli zaproszenie do rozmowy
          w cztery ręce, ale teraz to już Cię chyba
          nie dotyczy, co? Chyba, że wreszcie podniesieś się
          z poziomu, który trudno mi określać.

stały czatownik
          (światowiec jak widać
          bo nie tylko z Bielska :)
          • trinka Re: do stałego czatowca z Bielska ... 25.06.02, 18:55
            Gość portalu: stały napisał(a):

> stały czatownik
            > (światowiec jak widać
            > bo nie tylko z Bielska :)

taki stały i swiatowy, a zalogowac sie z wlasnym nickiem to juz sie boi....?!?
            dobre sobie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka