kicior99 17.10.05, 15:06 - Ja tu widze niezly burdel! (Sexmisja) - Nasza cywilizacja legla w gruzach a tobie tylko dupy w glowie! - Pierdolisz. - Nie, mowie powaznie! Pierdolisz moja kobiete. Prosze o jeszcze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakkahletz Oto pokaz mojego złego smaku, ... 17.10.05, 22:55 ale Dzień Świra i tak uwielbiam! "Ale przyznasz synuś, że jak tata zrobi dzióbek, to nie ma chuja we wsi", na co syn odpowiada: "nooo, twój dzióbek jest zajebisty, tato". W tym samym filmie, jeszcze np. dialog Adasia z żoną: - Wychodzę za mąż. - Chyba za psa! - Za gówno! kicior99 napisał: > - Ja tu widze niezly burdel! > (Sexmisja) > - Nasza cywilizacja legla w gruzach a tobie tylko dupy w glowie! > > - Pierdolisz. - Nie, mowie powaznie! Pierdolisz moja kobiete. > Prosze o jeszcze... Odpowiedz Link
hajota "Wesele", ale nie Wyspiańskiego/Wajdy 17.10.05, 23:11 "W wodzie to ryby się pierdolą". Odpowiedz Link
ardjuna Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 18.10.05, 18:07 Kultowy komplement z kultowego "obrazu" (z kultowym przydechem): Ty stara dupa jesteś... Odpowiedz Link
reptar Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 18.10.05, 23:04 www.pasjans.pl/film_ze_mucha_nie_siada.html (pewnie i tak wszyscy to już widzieliście) Odpowiedz Link
viki2lav Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 19.10.05, 09:09 Kilerów dwóch No i w pizdu, wylądował! I cały misterny plan też w pizdu! Postać: Siara - Buenos dias, señor Siarra! - Buenos Aires! Postaci: Siara i fałszywy Kiler Bardzo jak Kiler. Tyle że lepszy, bo z importu. Postać: Siara W imieniu rodziny Siary Siarzewskiego chciałbym z tego miejsca zapewnić, że doceniam przyjacielski gest mojego byłego wroga, gdyż od dzisiaj wspólnym naszym wrogiem jest były mój przyjaciel, Jorguś Kiler... - Nie pierdol mi tu Siara, tylko słuchaj! - Dlaczego tak niekulturalnie? Postaci: Siara i Lipski Lunch bez gitarry to jak Lipski bez Siarry. Postaci: Siara Co oni, mnie tu EMPiK z domu robią?! Postaci: Siara Musi tu gdzieś być, bo żarcie jeszcze ciepłe. A jak go nie ma to wróci – bo żarcie jeszcze ciepłe Postaci: Młody Wilk Źródło: "pl.wikiquote.org/wiki/Kiler" Odpowiedz Link
viki2lav Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 19.10.05, 09:10 i sie znowu poplakalam ze smiechu Odpowiedz Link
millefiori Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 19.10.05, 09:36 Siara do Gabrysi: Ty lafiryndo, ty! Odpowiedz Link
rasia1 Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 21.01.06, 01:13 a jeszzce z Kilera: Gabrysia do Jurka - moze usmażyć panu jajka? Siara do Gabrysi - cycki se usmaż! Odpowiedz Link
wampuka Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 01.11.05, 22:09 Z "Kilera" któregoś, tekst Rysi: - Kiler, ochujałeś? Co ja sobie za to kupię? Waciki?! (chodziło o 200 zł, przypomnę... ) Nieśmiertelne: "Dżizus, kurwa, ja pierdolę" z "Dnia świra" Odpowiedz Link
smichy.chichy Chłopaki nie płaczą 26.11.05, 10:07 "Przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda mieście..." Powala mnie ten tekst ))) Odpowiedz Link
smichy.chichy Re: Chłopaki nie płaczą 26.11.05, 10:14 Qrwa, powala, ale nie tak żeby 3 x to samo wklejać... Cholerny serwer. Odpowiedz Link
smichy.chichy Chłopaki nie płaczą 26.11.05, 10:07 "Przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda mieście..." Powala mnie ten tekst ))) Odpowiedz Link
elmek Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 28.11.05, 21:11 To może mały konkurs zrobimy? Jedna osoba podaje wulgarny dialog/fragment z filmu a reszta zgaduje tytuł i np. postaci, które to wypowiadały. Wygrany zadaje kolejną zagadkę. Pozwolę sobie zacząć: - Proszę pana, ja szukam kobiety, która... prostytutki... - Kurwy?! A której? - Jak to której? - No, Długiej Baśki, Lolity, Flecistki? Już poszły Odpowiedz Link
brunosch Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 02.12.05, 14:26 ojciec do syna: - ty skurwysynu! Syn: - szanuj pamięć własnej żony. Odpowiedz Link
maciejpoczta Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 05.01.06, 23:57 Nic smiesznego: No to huj ci w dupę, ja tu na deszczu... jakieś wilki... Odpowiedz Link
mesty8 Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 07.01.06, 21:52 ...a jak będzie chciał żebyś go zabrał do muzeum lotnictwa to zabierzesz go do muzeum lotnictwa! Kurwa jego mać! Odpowiedz Link
maximal2 Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 24.01.06, 11:41 nie ma rozy bez ognia prawda? Odpowiedz Link
zosia.samosia1 Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 12.10.06, 19:46 "Alternatywy 4" S. Bareja Odpowiedz Link
chamaty Re: Najlepsze cytaty z polskich filmow 16.01.06, 19:10 ja cie kurwa zabije albo każe to zrobić chłopakom kto ty jestś ? jak to kto kurwa ty ubeku pierdolony Odpowiedz Link
maximal2 A TO A TO A TO? 26.01.06, 21:50 troche parafrazuje bo nie chce mi sie plytki odp. ale pewnie sie domyslec latwo wiec... -Swinia!! -Ty swinio!!co narobilas?!!to jest wiecej niz pewne ze juz sie z nami nie umowia!! -..no wlasnie, wiecej niz pewne! -Jest wiele mozliwosci.. -Ale jakich? -No wlasnie jakich? -No, wiele mozliwosci.. NA ULYCY NIE ZAWIERAM ZNAJOMOSCI! a jak zgadniecie to niech mi ktos pomoze i powie co to za piosenka leci w radiu jak oni sa u tego ,,znajomka" juz...szukalem a znalezc z anic nie moge.. hehe pozdr Odpowiedz Link
nie_stara Re: A TO A TO A TO? 21.02.06, 13:25 " Dziewczyny do wzięcia" Kondratiuka. A piosenki nie pamiętam, musiałabym płytkę odpalić, a też mi się nie chce... Odpowiedz Link
zosia.samosia1 Re: A TO A TO A TO? 12.10.06, 19:50 ...sie kurna obudziłam! Temacik rok temu zapodany, w mordę misia! Ale ja gupia nimfomanka jestem! (to też z filmu) Odpowiedz Link