piopop31 07.03.07, 15:07 Problemy z WORDEM. jak sie pisze: nieoczekiwany, nieprzewidywany??? Wydaje mi sie, ze razem, a ten pajac mi to podkresla... Dzieki za opinie Pozdro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka571 Re: Piotr 07.03.07, 15:15 nieoczekiwany - nie podkreśla nieprzwidywany - podkreśla, ale nie podkreśla nieprzewidywalny Odpowiedz Link
pam75 Re: Piotr 07.03.07, 16:18 Open Office nie podkreśla przy pisaniu "nie" łącznie, nawet w sytuacjach podanych przez Julkę571. Word powstał wcześniej niż O.O. i programista korzystał z innego słownika. Myślę,że obowiązuje ta sama zasada, o której pisze flyap w związku z imieslowami Odpowiedz Link
sigrid.storrada Re: Piotr 14.03.07, 00:18 gorsza jest funkcja zmieniająca "nieprawidłowe" wyrazy. Mojej koleżance w pracy o Sparcie zmieniało wyraz Lakonia na Laponia. Ale całe szczęście, że obie funkcje można wyłączyć Odpowiedz Link
kicior99 Re: Piotr 14.03.07, 15:43 mnie zmienilo "strukturalisci" na "struktura lisci" Zaproponowalo jeszcze "struktur alisci" =:-I Odpowiedz Link