lajkonik521 11.03.07, 19:30 To jak to ma być: "Do łodzi zbliżało się pięć krów" Czy jak? Tylko proszę mi tu bez brydża, ok? Lajkonix panta rei - wszystko w płynie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan4 Re: kry lodowe 11.03.07, 19:34 lajkonik521: > "Do łodzi zbliżało się pięć krów" > > Czy jak? > > Tylko proszę mi tu bez brydża, ok? No właśnie, brydża: ,,Brydż jest jedną z GRÓW karcianych''... - Stefan www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak Odpowiedz Link
kicior99 Re: kry lodowe 11.03.07, 21:12 a te kry lodowe byly rzecz jasna w akwenie wodnym Odpowiedz Link
uyu Re: kry lodowe 11.03.07, 23:04 To nie tak! Was to zaraz do obory na siano ciagnie, to ma byc piec kier. Sprawa jest karciana a nie zoologiczna. Odpowiedz Link
negevmc Re: kry lodowe 13.03.07, 23:53 kicior99 napisał: > a te kry lodowe byly rzecz jasna w akwenie wodnym chyba w akwenie lodnym Odpowiedz Link
kicior99 Re: kry lodowe 14.03.07, 13:30 lodny to byl nizej, zgodz sie choc czesciowo na H2O Odpowiedz Link
lajkonik521 Re: kry lodowe 12.03.07, 20:14 stefan4 napisał: > lajkonik521: > > "Do łodzi zbliżało się pięć krów" > > > > Czy jak? > > > > Tylko proszę mi tu bez brydża, ok? > > No właśnie, brydża: ,,Brydż jest jedną z GRÓW karcianych''... "... rozgrywanych na zielonym TLE. Pięć GRÓW wymaga rozłożenia pięciu TŁÓW." W dobrym kierunku rozwijam..., brat? > > - Stefan Całuj brat ode mnie Gdańsk, w sam środek Długiego Targu (no chyba że na środku jest co obrzydliwego). Lajkonix panta rei - wszystko w płynie Odpowiedz Link
stefan4 Re: kry lodowe 12.03.07, 20:23 lajkonik521: > Całuj brat ode mnie Gdańsk, w sam środek Długiego Targu (no chyba że na środku > jest co obrzydliwego). Nie będzie niczego obrzydliwego, bo jak pójdę całować, to z psinką. I jak ona zobaczy, na co się zanosi, to się sama podstawi. Bardzo lubi się pieścić. - Stefan www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak Odpowiedz Link
lajkonik521 Re: kły rodowe 13.03.07, 19:50 stefan4 napisał: > lajkonik521: > > Całuj brat ode mnie Gdańsk, w sam środek Długiego Targu (no chyba że na ś > rodku > > jest co obrzydliwego). > > Nie będzie niczego obrzydliwego, bo jak pójdę całować, to z psinką. I jak ona > zobaczy, na co się zanosi, to się sama podstawi. Bardzo lubi się pieścić. > > - Stefan Sorka, brat, za off topic, ale nie mogę się powstrzymać przed użaleniem się, ze moja suka już wyłącznie nadaje się do glancowania* butów. Lajkonix panta rei - wszystko w płynie *pisownia regionalna - nizinna. Odpowiedz Link
kaj.ka Re: kry lodowe 14.03.07, 15:04 Tak więc Twoim imperatywem kategorycznym: > Tylko proszę mi tu bez brydża, ok? doprowadziłeś do zapaści słowotwórczej! A co Ci szkodziło nie wspominać o brydżu? Odpowiedz Link
lajkonik521 Re: kry lodowe 14.03.07, 21:09 kaj.ka napisał: > Tak więc Twoim imperatywem kategorycznym: Kurcze, siostra, ja czegoś takiego użyłem? I to nie jest jakieś świństwo? > > Tylko proszę mi tu bez brydża, ok? > doprowadziłeś do zapaści słowotwórczej! > A co Ci szkodziło nie wspominać o brydżu? Fakt wpuściłem się siostra. Było nie wykluczać brydża. W końcu wiosna idzie, więc pies kry zaniedbał. Pozdrówy wiosenne, Lajkonix panta rei - wszystko w płynie Odpowiedz Link