Gość: wiksiarz-pixiarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 10:34 www.waldek99.friko.pl/galeria.html jazdaaaaaaaaa!!!!!!!!! ludzieee!!!!!!!!!!! jaaaaaazdaaaaaaaa!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: choose_life Re: Wiksa i luta IP: *.wpisz.com / 10.0.2.* 22.12.03, 10:51 www.zion.sk/smazky/gallery/ mysle,ze polscy jazdowicze maja jeszcze wiele do nauki, sasiedzi nasi poludniowi-to dopiero wiksiarze... pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: wiksiarz szacunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 17:44 knedle sa szalone, my to ponure ociezale niedzwiedzie przy nich Odpowiedz Link
Gość: Wikser Re: Wiksa i luta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:14 Życie zaczyna się w EKWADORZE!!! Odpowiedz Link
Gość: arci Re: Wiksa i luta IP: *.pam.szczecin.pl 22.12.03, 13:02 "Co tak bracie lutujesz samotnie w tą ciemną nac?. Daj łyksa." to cytat z pewnej książki sprzed kilku lat /cholerka nie pamiętam tytułu/- akcja działą się na Izbie Wytrzeźwień Odpowiedz Link
Gość: zawodowiec Re: Wiksa i luta IP: *.chm.bris.ac.uk 26.01.04, 19:22 na waksy sie chodzilo odkad pamietam ale jesli widzialem je napisane to nigdy przez 'g' i nigdy jakos mi nie brzmialy z angielska! Odpowiedz Link
Gość: ziew zeby autor artykulu wiedzial o czym pisze... IP: 80.51.229.* 14.05.04, 11:56 a dodanie slowa "techno" do zwrotu "Techno poradnik dla DJ-a" jest bardzo prymitywne ze strony autora, bo ten poradnik jest skopiowany zywcem ze strony www.waldek99.friko.pl ukazyjacej humorystycznie to co zwiazane z polskimi wiejskimi (miastowe takze) dyskotekekami... Chyba autor tegoz artykulu mysli ze DJ istnieje tylko w muzyce techno lub ma kompleksy do tej muzyki... heh... Odpowiedz Link
Gość: Anik Re: Wiksa i luta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 12:47 Stronka jest bardzo fajna. Dla zartow ściągnęliśmy kawełek DJ. Zigolaka pt "jaaaaaazda". W akademiku zrobił furrore a wixa stała sie naszym ulubionym słówkiem na określenie pijacekiej bibki z tanim spirytusem Odpowiedz Link
Gość: galwa Re: Wiksa i luta IP: *.acn.pl 03.07.04, 21:53 stronka extra.... juz od dawna widnieje w moich "ulubionych" i w chwilach smutku nabijam sie z wixiarzu oraz techno-jazdowiczow.... a w przyszłości planuje zawlec moje szanowne 4 litery pod poznac do manieczek.... polskiej (a moze i swiatowej) stolicy jazdy.... spale jointa i bede sie z nich śmiał do upadłego......hehehe... ja... zblazowany klubowicz z wawy ktorego denerwuja gwizdki, pizdki i biale rekaawiczki pzdr Odpowiedz Link
Gość: zawodowiec trefny link IP: *.chm.bris.ac.uk 05.12.04, 14:59 nie klikajcie na ten link z pierwszego postu, sciaga sie jakis syf, dobrze ze mam automatyczne uruchomienie antywirusa. pzdr Odpowiedz Link
Gość: mtsh Wiksa i luta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:46 Bardzo dobry artykuł! Wg mnie wiksa to jeszcze wiele rzeczy: - słuchanie dyskotekowych 'hitów' typu eksplołżyn... - robienie czegoś pod publike - pisanie ...::oKeMoNoWyM PiSmEm:::... pozdrawiam autora/autorkę artykułu ZWALCZYMY WIKSE Odpowiedz Link
Gość: agusia Re: Wiksa i luta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:01 www.3dwhite.pl/?click=f6a5596f07e7fb4c0c80c9a213317e0a Odpowiedz Link