04.11.07, 12:13
Nie czytaj tego tekstu. Popełnioasz wielki błąd. Zmykaj stąd czym prędzej gdzie pieprz rośnie i zapomnij o mnie. Ale już! Woń! Jazda!

Odradź mnie też swoim znajomym - uprzedź ich, to Twój obowiązek. Oni mogą się niczego nie domyślać - to jest hardcore.

Ostrzegam: mój tekst jest roznosicielem zarazy, która w formie epidemii rozprzestrzenia się po świecie od kilku lat:

PP
Program Partnerski

To jest nazwa w skrócie i pełnym brzmieniu. Zapamiętaj: PP lub Program Partnerski - dla zarażonych nie ma lekarstwa. W pierwszym stadium PP, gdy jej złośliwe zarazki nie opanowały jeszcze całego organizmu, Program Partnerski wydaje się być nieszkodliwym bzikiem. Ale to tylko pozory.

Nie daj się zwieść pozorom. Walcz z PP, jeśli nie chcesz któregoś dnia stwierdzić, że PP opanowała Cię całkowicie. To silniejsze niż seks. Stadium PP złośliwej stwierdzono już nieraz u osobników w wieku 15 lat.

Ostrzegam! Bądź ostrożny!

Jednak mimo wszystko dalej to czytasz... to znaczy, że Cię to interesuje. OK. Ale wiedz, że Cię ostrzegałem. Musisz być strongmanem, by przetrwać. To już wyższa jazda. To biznes. Prawdziwy biznes. Nie dla dzieci. Nawet jeżeli to Twój pierwszy PP. Nie zapominaj, że granicę dorosłości wyznacza nie wiek i wzrost, ale odpowiedzialność. Czy jesteś odpowiedzialny za swoje finanse? Zapamiętaj człowieku, kimkolwiek jesteś, to TY jesteś kowalem swego losu.

Interesuje Cię to? Idziemy dalej.

Jakie dowcipy lubią ludzie bogaci? Oto jeden z nich:

Niewyobrażalnie bogaty mężczyzna przyjeżdża złotym mercedesem na ryby. Kiedy wysiada z samochodu dźwięczą na nim złote łańcuchy i bransolety. Z bagażnika wyciąga złotą wędkę ze złotą żyłką i siada na brzegu rzeki. Po chwili wyciąga z wody... złotą rybkę. Patrzy na nią, patrzy i już chce ją wrzucić z powrotem do wody, kiedy rybka mówi:
- Hej rybaku! A trzy życzenia?
- Eeeeeh, no dobra. No to co chcesz?

Pewnie się zastanawiasz, czy możesz mieć złoty mercedes? Eeee, daj spokój. Nie będę Was mamotał marketingowym bełkotem typu: "5000zł kasy w n-tym poziomie PP, nowa era mezozoiczna, boom rewolucyjny, cyfrowa kaczka dziwaczka"... będę z Wami szczery i powiem prosto z serca: na tym co ja wam przedstawię możecie najwyżej zarobić na złoty zegarek. Na początek będzie to parędziesiąt zł miesięcznie, jak w każdym PP. Po roku może być z tego ładna sumka, w sumie za nic. Za odrobinkę czasu poświęconego w sieci.

Ale jak? Jest tylko jeden sposób, aby się o tym przekonać...

Przyznam Ci rację: to nie jest łatwe. Posłuchaj jednak. Gdybym przyrządził Ci papkę, przeżuty kleik informacji wyłuskany starannie ze wszystkich trudnych i nie znanych Ci jeszcze słów, zwrotów, fachowych określeń, gdybym unikał jak ognia trudniejszych do wytłumaczenia spraw - czy byłbyś ze mnie zadowolony?

Chyba nie. Bo i na co traciłbyś czas? Na czytanie pogadanek dla dzieci? Eci, peci - kasa leci? Jak to miło i wesoło, gdy pieniądze płyną wokoło? To są bzdury. Wiedz tylko, że jaka praca, taka płaca.

Nie ma się czego bać. Powiem wprost, w każdej chwili możesz się wypisać. A ponieważ jestem szczery, to powiem Ci amigo, że jeżeli nie wierzycie w w/w "bzdury", jeżeli tego nie rozumiecie, jeżeli nie ufacie... to dajcie z tym spokój i idźcie pooglądać strony onetu, idźcie na gadu-gadu i nie zawracajcie PP głowy. ozdrawiam amigos i zapraszam do rejestracji PP z mojego polecenia tinyurl.com/382ae9
Tekst Maciek vel Mattai

PS. Osobom otrzymującym rentę socjalną lub inne świadczenia odradzam prób w/w PP, ponieważ zarobki miesięczne mogą przekroczyć wysokość renty (dla tych co nie wiedzą - renta wówczas przepada).
Obserwuj wątek
    • j_karolak Przekonałeś mnie!!! 05.11.07, 14:04
      Wchodzę w to!
    • wujo_mike Re: PP 07.11.07, 22:00
      Żenua!
    • wujo_mike Re: PP 07.11.07, 22:01
      ps.

Zgodnie z instrukcją tekstu nie przeczytałem, podzieliłem się jednakże moimi
      obiektywnymi wrażeniami z rzucenia okiem na tenże...
      • miltonia Re: PP 14.11.07, 23:56
        wujo_mike napisał:

> Zgodnie z instrukcją tekstu nie przeczytałem, podzieliłem się
        jednakże moimi obiektywnymi wrażeniami z rzucenia okiem na tenże...

Przeczytałam ostanie zdanie i nie wchodze w to, bo mi rente zabiora.

• gat45 Skończyłam - zgodnie z prośbą - na pierwszym 13.11.07, 21:17
      zdaniu.

I co teraz ?

Czy inteligencja polega na nie wypełanianiu próśb bliźniego ? No to
      gratuluję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka