dzidzia2912 10.04.06, 20:20 hej szukam osoby/osób która byłaby chetna zeby pójśc ze mną na pielgrzymkę do santiago de compostela(hiszp)ok760km w wakacje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia2912 Re: santiago de compostela 11.04.06, 11:26 znaczy sie to sie idzie od jakiegos miejsca w pirenejach francuskich przez półnosną hiszp do sanyiago de compostela ok 760km.w te i z powrotem mozna doleciec tanimi liniami lotniczymi-chyba wizzarem do girony Odpowiedz Link
awok Re: santiago de compostela 13.04.06, 07:14 rok temu przeszła ten kawałek Dziewczyna, która mnie uczy angielskiego - podobno bardzo fajne przeżycie, ale chyba dobrze iść z kimś kogo się zna, z kim ma się o czym rozmawiać etc. nie pamiętam ile oni przeszli, ale szli trasą północną, a potem "spuścili" się jeszcze do Portugalii (trasa południowa) robi wrażenie... Odpowiedz Link
irrrysek Re: santiago de compostela 15.04.06, 23:22 Wybieram się latem ( lipiec), chętnie w miłym towarzystwie Odpowiedz Link
dzidzia2912 Re: santiago de compostela 21.04.06, 17:40 iryssek chetnie sie z toba wybiore bo tez planuje w lipcu Odpowiedz Link
svanee Re: santiago de compostela 22.04.06, 11:18 Cześć, ja też byłabym zainteresowana. Napisałam do Ciebie dzidzia i czekam na dalsze informacje. Odpowiedz Link
irrrysek Re: santiago de compostela 23.04.06, 19:46 Napisałam do Was ( dzidzia i swanee). Odpowiedz Link
pocztaadama Re: santiago de compostela 21.06.06, 21:21 Wybieram sie z dziewczyna do Compostella po 15 lipca. Z Polski samolot do Barcelony potem autobusem do Pamplona, Logrono, Burgos, Leon zaleznie od czasu jaki przeznaczymy na wedrowanie ale mysle, ze bedzie to 7-10 dni wedrowki i 1-2 dni na miejscu w Camino. Paszport pielgrzyma mozna zalatwic juz w polsce upowaznia do noclegow w schoniskach za "co laska" czyli 3-5 euro za noc. Powrot tanimi liniami Composstalla - Barcelona potem Barcelona - Polska. Na razie planujemy trase, wgryzamy sie w pielgrzynkowe zwyczaje, czytamy pielgrzyma Coelho i polujemy na bilety, jezeli ktos ma ochote dolaczyc sie do wyprawy zapraszam Odpowiedz Link