Dodaj do ulubionych

To ja jestem:D

30.01.11, 15:53
I mam nadzieję, że szybko znajdziemy się tu wszystkie razem. No i czas wziąć się za pracę i kompendium wiedzy wózkowej tu odtworzyć.
Obserwuj wątek
    • wozki.dzieciece.reaktywacja Re: To ja jestem:D 01.02.11, 17:58
      to super bo ja sie biore za robote smile
      • simimi Re: To ja jestem:D 01.02.11, 22:47
        Fajnie że jest to forum. Cieszę się, że agnes może nadal dzielić się wiedzą o wózkach smile
        • marta2202 Re: To ja jestem:D 01.02.11, 23:35
          Dziewczyny to ja życzę powodzenia!!!
          Niestety wypadam już z wózków, dzieci coraz większe, ale chcętnie podczytamsmile
          No może jeszcze na Volo się skuszęsmile

I wszystkiego dobrego na nowym forumsmile
          Pozdrawiam.
    • vanillafields Re: To ja jestem:D 01.02.11, 23:48
      Też się melduję! Nowe forum zapewnie sie rozrośnie niewiadomo kiedy smile
      https://www.suwaczek.pl/cache/3182457d54.png
    • magda79pn Re: To ja jestem:D 02.02.11, 00:14
      no i ja jestem smile
    • ollasja Re: To ja jestem:D 02.02.11, 00:22
      Dziewczyny, czyli teraz na starym forum w ogóle nie będziecie się już pojawiać? Zastanawiam się, na ile sprawnie pójdą takie przenosiny smile
      Pozdrawiam i dzięki za link!
      • agnes_nyc Re: To ja jestem:D 02.02.11, 00:31
        ollasja napisała:

> Dziewczyny, czyli teraz na starym forum w ogóle nie będziecie się już pojawiać?
        > Zastanawiam się, na ile sprawnie pójdą takie przenosiny smile
        > Pozdrawiam i dzięki za link!

Ja raczej juz koncze z tamtym forum za duzo mnie to kosztowalo smile

Co do przenosin to do dwoch tygodni przeniesiemy cale kompendium dzis przeniesiony zostal watek BJ w czesci jutro bedzie skonczony - tyle jest stron ze w szoku jestem hehehe
        • pomilak1 Re: To ja jestem:D 02.02.11, 07:45
          i ja się melduję smile no ja jeszcze mam zamiar kilka wózków przerobić tongue_out
        • annulka79 Re: To ja jestem:D 02.02.11, 17:37
          Agnes, miło Cię znów widzieć ... to znaczy czytać wink

Mam nadzieję że nowe forum się przyjmie. Chętnie będę tu zaglądać smile
    • dorkape Re: To ja jestem:D 02.02.11, 10:03
      Ja też jestem,bardzo polubiłam forum wózkowe i życzę POWODZENIA !!!!!!!!!!!
      Z Wasza pomocą dziewczyny udało mi się kupić fajny wózeczek a teraz szukam kolejnego lżejszego na lato smile
      Pozdrawiam smile
    • tygisek Re: To ja jestem:D 02.02.11, 10:30
      i ja tez smile
      • isabel_o Re: To ja jestem:D 02.02.11, 10:51
        Ja też smile
        • agnes_nyc Witamy witamy 02.02.11, 17:47

• karen1000 Re: Witamy witamy 02.02.11, 18:12
            i ja :=) Choć już kończymy powoli przygodę z wózkami.
        • szawra Re: To ja jestem:D 02.02.11, 18:16
          Ja też jestem. Może niewiele się udzielam, ale czytam na bieżąco.
    • maja3333 Re: To ja jestem:D 02.02.11, 18:27
      a co z archiwum ? sad mnostwo razy przydawalo mi sie zajrzec na stare watki, nawet te sprzed kilku lat...
      w ogole nie jestem w temacie - po co to nowe forum ? tamto bylo ok
      • sylki Re: To ja jestem:D 02.02.11, 18:39
        To pytanie nie do nas, tylko do moderatora tamtego forum.
        Wszelkie skargi kierować do administracji.

Moderatorka forum wózki dziecięce dobrze wiedziała, że ukrywając forum zabiera uczestniczkom możliwość wglądu w historię.
        • magda79pn Re: To ja jestem:D 02.02.11, 19:43
          nie przejmujcie się, napiszemy wszystko od nowa smile
          a czy pinik ma link do nowego forum?
          jeśli nie to zaraz jej wyślę na gg
          • sylki Re: To ja jestem:D 02.02.11, 19:51
            Pewnie nie ma, a jej pomoc w odtwarzaniu historii bardzo by sie przydała big_grin
    • calineczka793 Jestem i ja;-) 02.02.11, 20:20
      dobrze, że Was odnalazławink - co się stało z tamtym forum - chyba mi coś umknęło...

D.
    • emma301 Re: To ja jestem:D 02.02.11, 20:34
      I ja Was znalazłam - cieszę się, bo dzięki Waszym podpowiedziom kupiłam wózek (bugaboo cameleon - dzisiaj przywozł kurier, jeszcze jest w pudłach) i zamierzam dzielić się opiniami o tym cudziesmile

Pzdr Emma

• afroddytta Re: To ja jestem:D 02.02.11, 22:05
        Ja też jestem, ale nie mogę się pogodzić z utratą tamtych wszystkich informacji sad Sama byłam w trakcie rozmów z kilkoma dziewczynami i teraz co...
        Pisałam już, że polecałam forum wózkowe przyszłym mamom z forum rówieśniczego, że tam i pomoc znajdą, ale przede wszystkim opinie użytkowniczek, a one są przecież bezcenne.
        Oczywiście teraz polecam nasze nowe forum smile (ale o kiepskich wózkach to chyba szybko wątki się nie pojawią bo tu ich użytkowniczek brak)
        Pozdrawiam!

PS. ostatnio trafiłam na wątki o wózkach na forum o bliźniakach itp. i się załamałam, dziewczynie polecano takie wózki podwójne, że ja to bym ich za darmo nie wzięła, a o wyjściu na spacer to bałabym się myśleć. Może jakoś zrobić oddzielną część o takich wózkach podwójnych/rok po roku, bo widzę, że w PL robią się coraz bardziej popularne.
    • alexi-0 Re: To ja jestem:D 03.02.11, 12:55
      witam na nowym forum,dopiero co zaczełam sie na starym rozsiadywać a tu trzeba było sie przesiąść na nowe , ale ważne ze jest bo udało mi sie kupić fajny wózek dla dwulatki BJ city elita od agnes z którego jestem bardzo zadowolona,w razie potrzeby moge cos komuś doradzić bo to nie mój pierwszy wózeksmile
    • olafowamama Re: To ja jestem:D 03.02.11, 18:59
      Jak dobrze, że jesteście smile A ja myślałam, że coś ze mną nie tak, że nie mogę forum wózkowego znaleźć. Ufff dzięki Bogu przymusowy odwyk zakończony big_grin
    • monjan Re: To ja jestem:D 03.02.11, 19:40
      ja tez sie meldujesmile
      • monikamar3-3 Jestem i ja 03.02.11, 21:10
        Jestem i ja i pewnie bede truła znów o moim Concordzie. Ma już taką bogatą historie ze musze sie z Wami nią lada dzień podzielić smile ps. Wozka jeszcze nie mam.
        • marteczkaa84 Re: Jestem i ja 03.02.11, 22:57
          Witam się i ja.
          Co prawda wózkową przygodę zakończyłam, na starym forum nie udzielałam się za dużo, ale wiernie zaglądałam i śledziłam nowości. Fajnie, że powstało to forum i mam nadzieję, że szybko się rozrośnie stanie się centrum informacji dla poszukujących i maniaczek wózkowych.
          Byłam posiadaczką jedynie 3 wózków. Jeśli będę w stanie to również z chęcią pomogę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka