sylki 03.02.11, 20:15 widziałaś tego cameleona na aukcji - piękny allegro.pl/bugaboo-cameleon-najlzejszy-wozek-miejski-i1444102390.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomilak1 Re: Pomilak 04.02.11, 07:42 już licytuję tylko w sumie nie wiem ile dać, bo nie ma śpiworka,parasolki, adapterów pod MC a ten sand to ma i ma cenę 2300zł na kup teraz kurcze mam problem z tym bugaboo bo bardzo bym go chciała a nie jestem pewna czy się u nas sprawdzi. Mieszkam w mieście więc w sumie ogromnych dziur nie mam, chodniki zazwyczaj odśnieżone, więc mam nadzieję że te małe kółka dadzą radę no i męża cały czas nakręcam, już mu się bardziej Buzz4 widzi niż Bugaboo Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Pomilak 04.02.11, 08:02 a ja zareklamowalam swojego bugaboo w usa i dostane nowy stelaz bez odsylania starego - to sie nazywa serwis wiec wartosc mojego bugaboo niedlugo wystawionego na sprzedaz znacznie wzrosla Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Pomilak 04.02.11, 10:03 Agnes ale będziesz wystawiać tego "z motylkami" czy bez? Odpowiedz Link
sylki Re: Pomilak 04.02.11, 10:34 > tylko w sumie nie wiem ile dać, bo nie ma śpiworka,parasolki, adapterów pod MC > a ten sand to ma i ma cenę 2300zł na kup teraz TaK tylko tamten ma wkładkę fleece, a ten co teraz licytujesz, to canvas i jest śliczny. Co do śpiworka, to zamów sobie u forumowej Magdy jest świetny. Miałam możliwość kupienia nowego śpiworka do bboo (300zł) i szczerze ci powiem, że ten Magdowy jest zdecydowanie lepszy. Jakbym miała kupować wózek jeszcze raz (będąc w ciąży), zdecydowanie kupiłabym ten grafitowo/niebieski jest śliczny, no i od prywatnej osoby, a nie od handlarza. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Pomilak 04.02.11, 11:01 a jaki sobie zyczysz wybor jak w pewexie mam na motylki i bez motylkow Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Pomilak 04.02.11, 21:37 Sylki to ile byś dała za ten niebieski?biorąc pod uwagę że nie ma żadnych dodatków? bardzo mi się podoba ten niebieski - bardziej niż ten sand a ta canvas to jaki to materiał? bo fleece to polar, tak? Agnes no chciałabym ten bez motylków bo ponoć jest bardziej funkcjonalny no i jaka cena u Ciebie by wchodziła w grę? Odpowiedz Link
sylki Re: Pomilak 04.02.11, 21:54 Canvas, to płótno, ogólnie wkładki kolorystyczne z tego materiału kosztują 500 zł, fleece jest tańszy o jakieś 200 zł. Ciężko mi powiedzieć ile bym dała z 2500 może, jak już ci pisałam spiworek zamówisz u Magdy79pn i też będzie super (jak nie lepiej) Ja nie żałuję, bo mogłam porównać oba. zobacz tą aukcję aukcjewp.wp.pl/bugaboo-cameleon-nowy-z-akcesoriami-i1422016775.html sklepik jest u mnie w szczecinie i widziałam ten wózek a w zasadzie karton jak przyszedł to nich, a ja akurat odbierałam wkładki. Ten żółty miał być mój buuuu, ale kasy brak Oni mają swoją stronkę internetową i możesz zadzwonić zapytać co mają i czy mają ;D Odpowiedz Link
sylki A ten ? 05.02.11, 14:51 allegro.pl/bugaboo-cameleon-nowy-parasolka-i1446307787.html fakt ze na stelażu z motylkami, ale nowy. Odpowiedz Link
sylki oooo ten tylko cena :/ 05.02.11, 14:53 allegro.pl/bugaboo-cameleon-2010-super-zestaw-i1446971400.html Odpowiedz Link
pomilak1 Re: oooo ten tylko cena :/ 05.02.11, 15:14 Sylki patrzyłam na ten zestaw brązowy z fotelikiem, kurcze tylko jeszcze wysyłka z UK za 150zł sama nie wiem co mam robić, mąż cały czas mówi że mam czekać bo może mi cos innego jeszcze w oko wpadnie ten poprzedni fajny ale wolałabym na nowym stelażu ;/ Odpowiedz Link