Dodaj do ulubionych

Do Sylki - buggster vs zapp

07.02.11, 10:42
Sylki, oglądałam Twoje porównawcze zdjęcia zappa i buggstera. Dla mnie najistotniejsza różnica między nimi to wielość po złożeniu, buggster jest znacznie większy. Czy mogłabyś zmierzyć, jak długi i szeroki jest buggster po złożeniu. Musiałabym go dopasować do bagażnika w samochodzie, który mam naprawdę bardzo mały. Dlatego bardzo proszę, w wolnej chwili, niekoniecznie dziś smile
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Do Sylki - buggster vs zapp 07.02.11, 10:49
      oczywiscie, ze moge. Jak tylko sie ogarne i wroce z miasta, to nie widze problemow.
      Z tego co pamietam to jest dlugi jak maclaren, ale to po zmierzeniu wyjdzie dokladnie.
      • simimi Re: Do Sylki - buggster vs zapp 07.02.11, 10:59
        Spokojnie, nie spiesz się, wiem że przy dzieciakach zawsze jest pełno robotny. Ja teraz mam w domu obu i obaj są chorzy, w tym Jaś ma zapalenie oskrzeli i zastrzyki. Padam na twarz, ale co tam smile Z dnia na dzień są zdrowsi smile
        • sylki Re: Do Sylki - buggster vs zapp 07.02.11, 11:09
          moja starsza po 2 tyg z ospa poszla dzis do przedszkola, a od wczoraj ospe ma najmlodsza, wiec kolejne 2 tyg w domu mnie czekaja, w sumie miesiac.. Zwariowac idzie uncertain
          • sylki Re: Do Sylki - buggster vs zapp 07.02.11, 17:34
            wymiary
            długość 103 cm
            szerokość ok 46 cm
            wys. 26 (bez przedniego koła)
            38 (z kołem)
            • simimi Re: Do Sylki - buggster vs zapp 07.02.11, 21:22
              Dzięki. Idę do garażu sprawdzić, jak te wymiary mają sie do bagażnika samochodu.
              • sylki simimi 08.02.11, 10:58
                I jak, zmieści się?
                • mama1dawidka Sylki! 08.02.11, 12:00
                  powiedz mi prosze a jezdzi sie tez tym buggsterem tak latwo jak zappem?
                  bo w sumie jest on zachwalany wniebiosa i tak sie zastanawiam.....
                  czy by sobi nie sprawic takiego
                  • sylki Re: Sylki! 08.02.11, 13:56
                    Wiesz co, jak dla mnie podobnie, ale buggster ma sztywniejszy stelaż, nie mam wrażenia przy podbijaniu ze mi się zaraz połamie, a tak mam przy Zappie. tylko wiesz ja mało obiektywna jestem, bo zakochana jestem w buggsterze.
                    Jedynie co Zapp ma lepsze, to wymiary po złożeniu wink
                    • simimi Re: Sylki! 08.02.11, 23:09
                      Niestety sad
                      Na długość te 103 cm by wszedł, ale szerokoć na 46 cm to już odpada. No i teraz mam dylemat. Bo chcę wózeczek mały, lekki, taki typowo do bagażnika na wyjazd np. do CH, przychodni itp., w stylu zappa. Zapp odpada, bo nie ma regulowanego oparcia (a nie będę inwestować tak dużych pieniędzy w zappxtra), buggster odpada ze względu na gabaryty po złożeniu. I co mi pozostaje? VIVI z allegro?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka