saras-wati 05.04.11, 12:21 Napiszcie proszę, co Wam w tym wózku się nie podoba, z czym trzeba się liczyć. Jaka jest rzeczywista waga tego wózka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak-111 Re: Wady buggster'a 05.04.11, 13:06 hahaha wlasnie sie zastanawialam co teraz kupisz. nie uzywalam go,wiec w tym nie pomoge, ale wg mnie mozliwosc dokupienia pompowanych kolek przybliza go do wozka idealnego . Odpowiedz Link
saras-wati Re: Wady buggster'a 05.04.11, 15:19 już nie szukam wózka idealnego, bo taki mam teraz szukam wózka lekkiego, dodatkowego wydaje mi się, że buggster z pompowanymi kołami, to już nie jest taki hicior(w mojej opinii), bo jest ciężki ta pozycja spania mnie nie odstrasza, bo młoda rzadko sypia....a jeśli już uśnie, to jej wszystko jedno(całe zeszłe lato sypiała w ergo, czyli w pozycji pionowej, haha no myślę o buggsterze, ale chciałabym mieć świadomość, na co się piszę zalety znam, ale jakie ma wady - poza tym, że jest koszmarnie brzydki Odpowiedz Link
variuss Re: Wady buggster'a 05.04.11, 13:12 kiedy pierwszy raz sie napalilam na buggstera( dawno temu) i go zobaczyłam na zywo to wadą dla mnie (oprócz podnożka) był fakt, ze oparcie niewiele sie rozkłada, a własciwie to tylko sie odchyla. Odpowiedz Link
variuss Re: Wady buggster'a 05.04.11, 13:24 ciąg dalszy oparcie sie odchyla pod katem ok 45 stopni ( co prawda tak jak wiekszosc spacerówek parasolek) ale moje dziecko nie cierpi takiej pozycji do spaia, bo lubi spac na brzuchu w miare na płasko to jedyne, co mnie powstrzymuje przed kupnem, od czasu jak wyszły te pompowane koła Odpowiedz Link
sylki Re: Wady buggster'a 05.04.11, 16:30 Buggster waży 8,3 kg dokładnie 0,5 kg więcej niż zapp, a jest większy i zdecydowanie lepszy od zappa. \co mnie w nim denerwuje, hmmmm tylko buda mogłaby być bardziej naciągana. Jest super wygodny, moje obie córki go uwielbiają Odpowiedz Link
saras-wati Re: Wady buggster'a 05.04.11, 17:03 dzięki kurcze, 8,3kg...trochę dużo... co do budy, to ostatnio przeanalizowałam, że w mini młoda i tak większość czasu budę miała złożoną, bo inaczej się denerwowała... bardzo podoba mi się taki brązowy... Odpowiedz Link
sylki Re: Wady buggster'a 05.04.11, 19:23 co do budy, to fakt, moja Liwka tez nie lubi zaciagnietej i sie wkurza Przypomniala mi sie jeszcze jedna wada, a mianowicie, dzieki temu, ze stelaz jest wygiety jak jajo jest wiecej miejsca dla dziecka, ale tez przez ten stelaz wozek sie niewygodnie wnosi po schodach. Dla mnie i tak jest wiecej + jak - a mini ile wazy? Odpowiedz Link
saras-wati Re: Wady buggster'a 05.04.11, 20:19 podobnie...z pałąkiem i śpiworem oraz organizerem na rączkę ważył na mojej(wskazówkowej) wadze 9 kg coś mi się wydaje, że sobie daruję a szkoda, bo zaczęłam się nakręcać...jak się trafi jakaś okazja na ebayu, to może, może... Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Wady buggster'a 05.04.11, 21:04 Duzo wazy ? Rozwalilam sobie kregoslup tachajac 12 kg Chicco , wiec 8 kilowgo Buggstera pokochalam od pierwszego wejrzenia. Jedyna wada wedlug mnie to system skladania (jedna reka sie niestety nie da). Uroda wozka - co sie komu podoba. Wedlug mnie pod wzgledem funkcjonalnosci bije na leb Questa. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Wady buggster'a 05.04.11, 21:14 no tak...tylko miałam nadzieję, że waży tyle, ile podaje producent, a tak waży tyle, co bj mini...questa, to chyba wszystko bije jedyna zaleta questa, to jego waga co do urody? to siedzisko podoba mi się, kolory przepiękne, tylko nie do końca podchodzi mi kształt stelaża - bj mini nie ma tej jednej rurki łączącej przednie koła z tylnymi, które ma buggster...tak wiem, że to szczegóły Odpowiedz Link
saras-wati Re: Wady buggster'a 05.04.11, 21:22 a myślisz, że jest sens kupowania buggstera jako dodatkowy wózek do MB swift'a? czy w takiej sytuacji lepiej poszukać czegoś lekkiego, jak pliko mini, czy quest lub volo? jednak czy to nie będzie dla nas dyskomfort? jednak w buggsterze dziecko siedzi bardzo wygodnie, koła są rewelacyjne... Odpowiedz Link
sylki Re: Wady buggster'a 05.04.11, 22:10 Sara kup, bo się miotasz dziewczyno przeokrutnie :p Jak ci nie podpasuje, to sprzedasz, a na all na bank ci pójdzie Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: Wady buggster'a 06.04.11, 09:10 Jak najbardziej jest sens inaczej wózek nie da Ci spokoju Odpowiedz Link
variuss Re: Wady buggster'a 06.04.11, 14:34 jak cie tak meczy to kup- najwyzej odsprzedasz i nic nie stracisz, a moze nawet zarobisz a potem ewentualnie kupisz cos mega lekkiego, typu pliko mini Odpowiedz Link
dima1312 Re: Wady buggster'a 06.04.11, 14:49 miałam go,kiepska buda szeroka ale płytka,dla niskiej osoby jeszcze ok. dla wysokiej masakra,słabiutkie podbijanie Odpowiedz Link
saras-wati Re: Wady buggster'a 06.04.11, 15:39 hmm...no właśnie w jogsterze ta buda była koszmarna - wielka, jak w bliźniaczym wózku, ale wcale nie była naciągana...ale ta wygoda dziecka..no i podnóżek fajny... na razie plusy i minusy się równoważą podsumuję minusy: słabe podbijanie kiepska buda ciężki(wg mnie, bo jednak ponad 8kg) brzydki plusy: obszerne siedzisko podnóżek pod kątem, więc nogi fajnie się układają ładne kolory fajny materiał tapicerki - maluch nie poci się moja ciekawość, jak się nim jeździ Odpowiedz Link
sylki Re: Wady buggster'a 06.04.11, 16:02 po pierwsze podbijanie wcale nie jest takie zle, po drugie jest cholernie stabilny z obciazeniem i bez niego, tak wiec kolejny plus. Aha calkiem pojemny kosz Odpowiedz Link
isabel_o Re: Wady buggster'a 06.04.11, 17:38 Mialam i buggstera i mini. I dla mnie podbijanie w buggsterze na pewno nie było gorsze niż w bugsterze. To bardzo fajny wozek, zwlaszcza dla starszego dziecka. Być moze dla wyzszej osoby jest gorszy w prowadzeniu. Ja mam 170 cm wzrostu i dla mnie było ok. Jedyne co to po zlozeniu mini jest bardziej kompaktowy. Szczerze mowiac to gdybym nie miala kilku wozkow już na stanie to skusilabym się na tego z pompowanymi kolami Odpowiedz Link
isabel_o korekta 06.04.11, 17:43 Sork chodzilo o to, że podbijanie w bugsterze nie było gorsze od podbijania w mini... Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Wady buggster'a 06.04.11, 17:41 Dla mnie największym minusem była płytka, a szeroka buda. na początku jak go zobaczyłam to się trochę rozczarowałam Podbijanie troszkę gorszę niż w BJ, no i BJ o wiele lepiej się prowadzi 1 ręką ale to zaleta pełnej rączki Dla mnie wygląd był właśnie fajny - taki inny, taka otwarta kapsuła Odpowiedz Link
isabel_o Re: Wady buggster'a 06.04.11, 17:48 Mi też sie podoba jego wyglad. I babeczki na ulicy mnie zaczepialy z pytaniem co to za wozek bo im się podobal Odpowiedz Link
santa-1982 Re: Wady buggster'a 06.04.11, 18:47 Chyba będę odosobniona ale moim zdaniem nie kupuj. Buggster jako dodatkowy do swifta...hmm jakoś nie bardzo to widzę. Jest wielki no i te 8kg... Lepiej kup Pliko Mini Odpowiedz Link
matylda07_2007 Re: Wady buggster'a 08.04.11, 17:48 Bardzo lubię swojego buggstera. I bardzo żałuję, że nie kupiłam nowego. Dałabym tę kasę bez mrugnięcia okiem. Teraz już za późno. Drugiego kupować nie będę (można je jeszcze kupić w Polsce?). Mojej córce bardzo wygodnie się w nim spało. Ale wady miały być... podbijanie średnie. Ale to pewnie dlatego, że woziłam nim duże już dziecko. Mnie nic więcej nie przeszkadzało. A, no rączka. Jednak pełna jest lepsza. Wydaje mi się jednak, że nie spełni Twoich oczekiwań. Sądzę, że szukasz czegoś mniejszego i lżejszego. Odpowiedz Link
simimi Re: Kupiłam buggster'a 09.04.11, 22:27 Okazyjnie tanio kupiłam przywiezionego z Niemiec buggstera w całkiem dobrym stanie (w zasadzie są tylko rysy na stelażu co jest nieuniknione). Kolor niebieski (a'la chabrowy). Jak go przetestuję (na razie wychodzę w teren ze quinny speedi) to napiszę czy ma wady, jeśli tak to jakie Odpowiedz Link