didis 08.04.11, 19:06 Jest słodki i Wit jest zadowolony Ja też, a oto cudko: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_nyc Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 08.04.11, 20:13 Moj tez taki piekny tylko ja mam tez wkladke niebieska planuje zakupic jakas pasiasta super ze jestescie zadowoleni ja kocham swoj wozeczek tylko brakuje mi skladania takiego jak w bj Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 08.04.11, 20:38 Składanie gorsze, ale... dziś mini sprzedałam, niedaleko bo do siostry męża Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 08.04.11, 20:47 piękny jest, niestety nie na moją kieszeń...może przy drugim coś się uda poskładać i jakiś używany kupić Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 08.04.11, 21:05 Uda się uda Ja przy pierwszym dotarłam do Froga, przy drugim miałam już cameleona, bj cm a został mi bb bee+ - dzisiejszy i MB UJ - jedyny wózek stałka Odpowiedz Link
coco_rosie Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 08.04.11, 21:36 A ja się Twoim szczęściem nie cieszę, bo mi go sprzed nosa sprzątnęłaś, że tak powiem Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 08.04.11, 21:44 O, to fajnie jesteś zadowolona? ciekawe, kiedy zaczniesz poszukiwania kolejnego no bo jednak trzeba cały czas gonić króliczka tylko, że teraz mając taki zestaw będzie trudno znaleźć pretekst, haha Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 08.04.11, 21:54 sprzątnęłam Gonię, wciąż rozglądam się za stokkiem. To mój ostatni króliczek Muszę go jednak przetestować i już Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 09.04.11, 07:52 Saras hehe i tego się obawiam, że jak już kupię tego bee+ i wydam tyle kasy to już będzie brak możliwości wymiany Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 09.04.11, 08:27 No właśnie, bo na co się przesiąść. JA na 100% nie kupię małej parasolki - nie znoszę. Waga mi nie przeszkadza, a składa się lekko. świeci słońce - chyba pójdę na spacer Odpowiedz Link
sylki Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 09.04.11, 09:09 a ja chyba odpicuję swojego buga i wystawie, a może się sprzedać uda hahaha Liwia coś przestała go lubić, więc mam pretekst by zawalczyć o bee A co pozazdrościłam hahah, tylko co mój mąż na to powie Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 09.04.11, 09:44 sylki nie wierze ze to zrobisz hehehehe kupuj bo wozek naprawde swietny jednak nie ma jak bugaboo Odpowiedz Link
isabel_o Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 09.04.11, 10:05 To fakt. Bugaboo to bugaboo Ja swojego plusa mawet po zakonczeniu wozkowania nie sprzedam Zostawie na pamiatke Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 09.04.11, 10:17 Sylki ja bym kupiła Twojego bboo tylko co na to mój M zamówiłam xq i jestem w kropce, może powiem że dla Kuby ale dla 3 latka cameleona???? za mną "chodzi" dużo wózków ale skąd kasę na nie wziąć Odpowiedz Link
isabel_o Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 09.04.11, 11:09 pomilak. Za mną też długo chodził cameleon i w końcu się skusiłam i kupiłam używanego jak mój syn miał 2,5 latka i jestem baaaardzo zadowolona. Cały czas go używamy. Stoi cały czas na wierzchu jako nasz główny wózek a inne wyciągam czasami Po cameleonie najczęsciej używanym teraz przez nas wózkiem jest bee plus, zwłaszcza jak potrzebuję go do samochodu wziąć lub gdzieś gdzie jest mało miejsca na wózek... Wcześniej tą funkcję spełniał mini, ale teraz jest już spakowany Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 09.04.11, 12:33 Isabel oj kusisz no my teraz jeździmy mini ale złamała mi się rączka i M mi naprawił więc o sprzedaży nie ma mowy, no chyba że za grosze ale to już wolę go trzymać aż się całkiem rozpadnie tak więc na nowy wóz musimy "zbierać" od nowa myślałam żeby dokupić volo i juz zakończyć tą wymianę ale jak czytam jakie cacka kupujecie to mnie zżera dobrze że juz w lipcu 2 dzidziuś to może "przerobię" moje "marzenia" Odpowiedz Link
isabel_o Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 09.04.11, 14:01 Eeeeeee, to luzik Skoro spodziewasz się następnego dzidziusia to wszystko przed Tobą! Cały szmat czasu na przetestowanie wielu wózków Ale masz fajnie Gratulacje Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 09.04.11, 14:27 Ale fajnie - też zazdroszczę - w ten sposób od razu bym kupiła stokka, a tak muszę troszkę myśleć dłużej. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 10.04.11, 11:14 Didis , a jaki to jest kolor wkladki? Bo chcę kupić ale taki żeby pasował do różowej i filetowej budki i myślałam o beżu. A twoja jest b. ładna to jest beż czy kremowy? Odpowiedz Link
hanna79 Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 10.04.11, 16:30 Śliczny!!! Oj, jak mi się marzy Bee plusik Ma nadzieję, że przy drugim dziecku się uda... Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 10.04.11, 20:51 beż - bardzo praktyczna, bo pasuje do każdej budkiD: Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 11:00 strasznie kusicie tym wózkiem... kompletnie mi on niepotrzebny, ale przez te Wasze zachwyty zaczęłam o nim myśleć...na szczęścia uruchomiła się opcja rozsądku, która mnie trochę stopuje Odpowiedz Link
sylki Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 11:03 To tak jak u mnie, już sprzedaje cameleona, ale cholera szkoda mi go. Z drugiej strony mam Teutonie więc po co mi cameleon, bee kusi bardzo Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 12:14 hehehe ja tez to przechodzilam teraz juz mam i nie oddam zostalo mi tylko upiekszanie mojego cacka i chyba jak Izabel zostawie go na pamiatke po wozkowaniu ale u mnie to jeszcze daleka droga bo planuje drugie i juz mysle o orbicie Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 13:40 saras u mnie rozsądek włączył się tydzień temu i już wymiękł. Właśnie kupuję stokka, tylko w bardzo niepomyślnej cenie. Kurde pewnie sporo stracę przy sprzedaży Odpowiedz Link
dima1312 Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 20:07 didis coś za coś! ja na wszystkich swoich wozkach straciłam majątek Odpowiedz Link
sylki Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 20:15 No i właśnie ta strata pieniędzy mego męża najbardziej denerwuje A ja tak chciałabym mieć jeszcze bee Ale cóż jak nie teraz, to za jakiś czas (oczywiście najbliższy czas ), ale tego mój mąż już wiedzieć nie musi Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 20:24 didis, no ja Ci mówię, że ty jeszcze z rozpędu kupisz tego orbita ja na każdym wózku straciłam minimum 30%, no ale nie miałam ich jakoś szczególnie dużo, więc i strata jeszcze nie jest duża rozsądek mam włączony i najbardziej gryzę się, bo mam ochotę kupić ergo beco po raz drugi... a w jakim kolorze tego stokke'a kupiłaś? ten fiolet bardzo ładny był... sylki, mój mąż na szczęście nie orientuje się w wózkach i w ogóle go to nie interesuje, więc nie muszę niczego z nim uzgadniać a co do bee...hmm, to kto wie? nie mówię nie i pilnuję ogłoszeń dimy Odpowiedz Link
sylki Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 21:05 heeh no mój mąż się orienituje i w sumie też je lubi, ale gorzej z kasą, której i tak nie ma Nie uzgadniam z nim, bo się mnie boi ale też nie mam skąd wziąć np na nowy wózek kasy, więc coś kosztem czegoś. Jakbym sprzedała cameleona, to mogłabym myśleć o bee, ale kurde nawet po sprzedaży cameleona ba bee + mnie stać nie będzie, a chyba bardziej wolałabym plusa. Dodam, że mając teutonię i bee+ mogłabym spokojnie sprzedać buggstera ;P Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 21:18 Bee + kupisz za 1600-1700 na ebayu Odważ się dziewczyno. Odpowiedz Link
sylki Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 21:35 Wiem że na ebayu jest, ale najwięcej z odbiorem osobistym a ja nie umiem gadać z ludźmi po angielsku by mi wysłali jednak do PL Musiałby mi ktoś pomóc Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 21:40 Ja Ci mogę pomóc Trzeba napisać, czy zgodzą się na to, że ty zamówisz kuriera na ich adres - zazwyczaj się zgadzają Odpowiedz Link
cortinka Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 21:23 Ja też marzę o Bee, właściwie odkąd pojawił się na rynku. Pinik mnie zaraziła Robiłam już do niego kilka podejść, teraz cały czas myślę o Bee +. Bardzo bym chciała żeby mi go ktoś skutecznie obrzydził . Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 21:31 nie ma szans allegro.pl/bugaboo-bee-seria-limitowana-rozne-kolory-i1558491057.html Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 12.04.11, 05:48 jak już mi się wyłączy rozsądek(mam jednak nadzieję, że nie), to kupię ten z fioletową budą, no strasznie mi się podoba Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 12.04.11, 08:26 saras - to tak jak i mi narazie walcze ale pewnie przegram i kupie a raczej wezme fiolecik Odpowiedz Link
didis no pomóżcie - którego? 11.04.11, 21:25 Umwóiłam się z dziewczyną, że kupię od niej ten błękitny z nowej linii z gwarancją śpiworkiem i holderem na kubek za 2400, a na ebay za 2999+ 100 zł przesyłka zestaw jeszcze dodatkowo z torbą i zimowym zestawem - tym okryciem - tylko, że bez gwarancji. No i nie wiem co zrobić - ten drugi navy. Marzyło mi się to zimowe okrycie, ale szkoda mi kasy - jakoś nie widzę stokka śmigającego po zaspach. I co potem sprzedam taki zestaw za 2500??A ile potem mogę dostać za taką stokkową spacerówkę? Mąż dziś się dowiedział i tylko wycedził, że może opony do samochodu kupię Dobrze, że sprzedałam mini i bugaa Trochę się boję wydać 3000 na wózek, który jest w Anglii i to z przesyłką z firmą która nawet nie wystawia dowodu zabrania. Tak sprowadzałam MB i mega się bałam... No co robić...bo, że kupić to wiem Odpowiedz Link
sylki Re: no pomóżcie - którego? 11.04.11, 21:39 Dzisiaj gadałam z Agnes o bee+ z alla za 2000 wszystko super, nowy ale bez gwarancji, więc chyba jednak wolałabym dołożyć te 400 zł i mieć nowy ale z gwarancją. W twoim przypadku wziełabym chyba tańszy, mnie to zimowe wdzianko stokka nie bierze, poza tym jaką masz pewność, że dotrze do ciebie ;/ To za duża kasa by tak ryzykować. Odpowiedz Link
didis Re: no pomóżcie - którego? 11.04.11, 21:42 masz rację, poza tym stracę najwyżej z 300 zł) Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: no pomóżcie - którego? 11.04.11, 22:07 no a ja nie mam zadnego wozka na oku ktory bym chciala miec no procz city mini purple ale to bede miala w zasiegu reki i bardzo dobrze ze mi sie stokke nie podoba choc kiedys bylam napalona ale wyleczylam sie jeszcze w usa bogu dzieki orbitka moze dla drugiego dziecka sobie zapodam bugaboo przetestowane i pelne zadowolenie Sylki kupuj tego bee bo bedziesz zalowac bez gwarancji ja bym nie kupila za taka kase Odpowiedz Link
didis Re: no pomóżcie - którego? 11.04.11, 22:29 Mówisz o mnie czy o bee sylki?? Ja z bee jestem mega zadowolona, a stokke cóż, kiedyś mi się nie podobał a teraz patrz co ze mną zrobił? Zero rozumku Odpowiedz Link
sylki Re: no pomóżcie - którego? 11.04.11, 22:40 hehe Didis, to tak jak ja z bugaboo, no za cholere mi sie nie podobal, moze my po prostu nalezymy do ludzi ktorzy musza sie oswoic z czyms, a pozniej bach i wiesz, ze musisz to przetestowac szczerze to i stokka bym przetestowala, ale raczej na zasadzie pozycz mi go na tydzien dwa, a powiem ci czy chce go miec hehe. Chociaz jakbym mogla sobie pozwolic, to pewnie kupilabym bee+ oraz stokka, orbita i pewnie jeszcze pare innych nie sprzedajac przy tym zadnego innego hehe bo ja do wozka sie przywiazuje. To tak jak teraz do teutoni, no zakochana jestem, dlatego tez mysle o sprzedazy bugaboo, bo na cholere mi dwa wozki o podobnych cechach. A teraz powinnam pisac biznesplan, a siedze i czytam co naskrobalyscie Odpowiedz Link
didis Re: no pomóżcie - którego? 11.04.11, 23:10 Sylki, czyli teutonia lepsza niż cameleon? Niewierzę)) ?Sprzedaj i kup bee koniecznie Odpowiedz Link
sylki Re: no pomóżcie - którego? 11.04.11, 23:22 nie jest lepsza, ale stoja na rowni, szkoda ze nie mam modelu beyou, bo to juz w ogole byloby super. Teutonia jest nowa, ma swietne materialy, bajery, a przede wszystkim moja cora ja uwielbia, dostep do kosza rewelacja, chociaz bbo ma bardziej pojemny. Aaa no i teutonia sklada sie w calosci a nie w dwoch czesciach. Dodam jeszcze ze jakosc materialow w teutoni jest lepsza, bo tu wydajac na spacerowke powiedzmy 2500-3000 mam wozek. Ktory nie straci kolorow przebywajac na slonu, a przy bboo niestety mam gwarance ze mi tapicerka wyblaknie. Jednym slowem bboo powinno byc za ta cene niezniszczalne nawet przez slonce Odpowiedz Link
saras-wati Re: no pomóżcie - którego? 12.04.11, 05:47 a mi buda w teutonii spłowiała zeszłego lata sylki nie chcę Cię martwić, ale lato jeszcze przed Tobą... didis, ja bym kupowała ten na gwarancji choć teutonię ściągałam z Niemiec, ale dlatego że była tańsza, no i od ręki mieli kolor, który chciałam Odpowiedz Link
sylki Re: no pomóżcie - którego? 12.04.11, 08:27 no nie wiem, bo u mnie w miscie teutoni jezdzi sporo i zadna nie splowiala. Bugaboo nie trzeba stac na sloncu by wyplowial, wystarczy nim pojezdzic po naslonecznionych miejscach. Skoro tyle kosztuje, to tapicerka powinna byc niezniszczalna,a skoro nie jest , to do cholerki niech bedzie tansza, a nie kosztuje tyle co mala spacerowka Teutonii jak juz pisalam nigdy nie widzialam wyblaklej. Z tym, ze bugaboo mimo jego wady ciezko sie rozstac Odpowiedz Link
saras-wati Re: no pomóżcie - którego? 12.04.11, 08:30 na pierwszy rzut oka nie było tego widać, ale jak się przyjrzałaś, to miejsca przy kieszeni schowane były zdecydowanie intensywniejsze...no, ale jak mówię, to trzeba się przyjrzeć, bo na pierwszy rzut oka ok;D Odpowiedz Link
sylki Re: no pomóżcie - którego? 12.04.11, 08:49 aaa no widzisz, to zmienia postac rzeczy bo w bboo po prostu widac i to mnie wkurza, ale niestety jak widac nie mozna zrobic idealu, bo takie wariatki jak my przestalyby istniec Odpowiedz Link
saras-wati Re: no pomóżcie - którego? 12.04.11, 10:21 ja na razie ideał mam aż mi się nawet nie chce mieć innego wózka czyli mb swift ciekawe, jak długo potrwa fascynacja? Odpowiedz Link
didis Re: no pomóżcie - którego? 12.04.11, 11:11 Ja mam juz 2 ideały, mam nadzieje, że 3 się nim nie okaże Powiem tak - bee myślałam, że się strasznie składa, ale nic podobnego - pięknie spłynie to składanie. Jedyny minus to ciężko mi wychodzi odwracanie siedziska, ale to wg mnie moja wina Odpowiedz Link
sylki Saras to nie ideal... 12.04.11, 13:40 to wlasnie fascynacja gdy minie, to i slowo ideal odejdzie Odpowiedz Link
saras-wati Re: Saras to nie ideal... 13.04.11, 06:38 nawet mnie straszcie, bo po swifcie, to już tylko bee mogłabym kupić... Odpowiedz Link
didis Re: Saras to nie ideal... 13.04.11, 09:35 bee zamiast swifta chyba się nie nadaje - to jednak nie jest wózek terenowy Odpowiedz Link
kakunia.k Re: no pomóżcie - którego? 13.04.11, 19:51 widzę, że mowa o wózkach bugaboo bee? moja przyjaciółka rozważa właśnie zakup takiego wózka, więc przeprowadziłyśmy małe śledztwo. rozmawiałam ze sprzedającym właśnie o tym wózku, i twierdzi, że na wszystkie te wózki jest pełna 24miesięczna gwarancja, tak, jak w normalnym sklepie. Odpowiedz Link
didis Re: no pomóżcie - którego? 13.04.11, 19:57 bo pewnie jest to gwarancja międzynarodowa - ja bym brała Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: no pomóżcie - którego? 13.04.11, 20:38 a ja bym nie wierzyla sprzedawcy i zapytala dystrybutora i nie wiem czy bugaboo nie ma polityki cenowej na stronie dystrybutora sa drozsze te wozki wiec dziwne ze sprzedawca ma taniej niz dystrybutor nie sadzicie Odpowiedz Link
sylki Re: no pomóżcie - którego? 13.04.11, 20:49 Dokładnie, na słowo to ja mogę kupić ale wózek za 200 zł, a nie 2000 tys, a później w razie co się lekko rozczarować Odpowiedz Link
bromila Re: no pomóżcie - którego? 13.04.11, 21:09 agnes stwierdziłaś że nie ma gwarancji ale czy sprawdziłaś to? bo na aukcji jest napisane że wózek z gwarancją. Odpowiedz Link
sylki Re: no pomóżcie - którego? 13.04.11, 21:33 Agnes nie stwierdziła, nie wiem gdzie ty wyczytałaś to stwierdzenie? Ta osoba ma chyba 4 aukcje z bee, do któregoś momentu w ogóle nie miała wpisane, że wózki są na gwarancji. zauważ, że na jednej, gdzie już jest osoba licytująca takiej wzmianki nie ma. Tak więc dlaczego mam wierzyć sprzedawcy, który nie ma teczki, jest raczej szarą strefą, przez co łatwo może sie wykpić jakiej kowiek gwarancji. Agnes napisała tylko, że ona osobiście by to sprawdziła i tyle, nigdzie nie napisała, że tej gwarancji nie ma bromila napisał: > agnes stwierdziłaś że nie ma gwarancji ale czy sprawdziłaś to? bo na aukcji jes > t napisane że wózek z gwarancją. Odpowiedz Link
agnes_nyc bromila 14.04.11, 14:15 zalecam czytanie ze zrozumieniem kiedy ja ogladalam ta aukcje nie bylo zadnej informacji o gwarancji znam bugaboo i jego polityke cenowa wiec moge byc podejrzliwa i ostrzegam przed tytm swoje kolezanki Ja kupujac wozek od tego allegrowicza zadzwonilabym do importera i zapytala czy wspolpracuja z ta osoba jesli nie to facet moze pisac o gwarancji co tylko chce a i tak jej nie bedzie. Natomiast jesli owy Pan jest na liscie dystrybutorow to z wielka chcecia sama bym kupila wozek jesli bym go nie miala Dla mnie to podejrzane i tyle... albo az tyle Odpowiedz Link
coco_rosie Re: bromila 14.04.11, 22:06 W Holandii b. bee+ można kupić w promocji za ok. 480 euro. Kupując oddzielnie bazę i budkę można znaleźć jeszcze taniej. Tylko trzeba się wstrzelić jak wózki są, bo pojawia się duża partia a potem trzeba czekać kilka tygodni. Wysyłka do PL to zazwyczaj ok 50 euro. Więc polityka cenowa chyba jednak z pewnymi ustępstwami A ja się zastanawiałam, czy ten sprzedawca z aukcji, to nie ktoś 4kids, bo oferta wózków ta sama, i sprzedający z Krakowa. Boże, muszę kupić ten wózek, bo oszaleję Ale sobie go zostawiam na końcówkę wózkowania, przed nim postanowiłam trochę powymieniać, bo może nie być już okazji. Tymczasem zamówiłam p&t smart buggy i czekam, czekam, czekam Odpowiedz Link
womysia Re: bromila 17.04.11, 04:10 coco_rosie, koniecznie podziel się wrażeniami, jak już smart do ciebie dotrze! Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 11.04.11, 23:44 Nam to by się przydał kiedyś zjazd wózkowy by te wszystkie cuda wypróbować Odpowiedz Link
saras-wati Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 12.04.11, 05:48 o, zjazd, to dobry pomysł zjazdy chustowe są, wszystkie kluby kangura etc Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 12.04.11, 08:25 ta gwarancja tyczyla sie do tego bee+ z allegro choc stokke tez bym nie kupila za taka kase bez gwarancji co do blakniecia materialow to te starsze blakna ale te najnowsze materialy maja lepsze - moj jezdzil cale lato w usa a slonce tam jest dluzej niz w PL i jest ok - didis nawet ty to czytalas gdzies bo te info mam chyba od ciebie Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 12.04.11, 08:38 No widzisz Jak tyle szukam, że już nie pamiętam wszystkiego Odpowiedz Link
sylki Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 12.04.11, 08:55 no fakt pisalas mi kiedys, to jest szansa ze moj zielony jest z nowszego rzutu i nie zblednie. Kurcze powinnyscie mi go obrzydzic tak na was liczylam, a wy nieee ide rozmyslac hmmmm, a moze jak juz otworze swoj small biznes, to sobie kupie bee+ bez sprzedawania cameleona. No i widzicie przez was zaczynam swirowac moj maz sie ze mna rozwiedzie Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 12.04.11, 09:04 Ja zostawię 3 na jakiś czas - pewnie stokkiem pojeżdżę przez wakacje i sprzedam A bee zostanie ze mną do końca Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 12.04.11, 10:19 Sylki moj tez sie moze rozwiesc - mam tylko nadzieje ze nic nowego nie wejdzie na polski rynek bo na bank bede panna do wziecia ale spoko zalozymy klub samotnych wozkomaniaczek hehehe moje materialy sa ok wiec sie nie przejmuje ale chyba sprzedam sam stelaz do buga bez motylkow bo mam dwa pelno gratow w piwnicy zaczelam wyprzedaz juz Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 12.04.11, 11:10 A sprzedałaś już Bugaboo Cameleona? Ja swojego sprzedałam za śmieszne pieniądze, ale porozdzielałam dodatki więc i tak zarobiłam Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 12.04.11, 17:39 Nie sprzedalam jeszcze od trzech dni wisi na allegro Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 12.04.11, 18:24 Trzymam kciuki, mi bardzo ulżyło, że już mi nie zalega - a dziewczyna, która kupiła jest bardzo zadowolona. Swoją drogą mam takie spostrzeżenia apropos zdjęć. Zrobiłam zdjęcie każdej ryski, każdej kreseczki i okazało się, że właśnie moja szczerość i tak dokładna dokumentacja były powodem dla którego mój wózek tak długo "wisiał". Był najlepiej udokumentowanym wózkiem na allegro, inne wózi - ten sam rocznik, podobne zużycie sprzedawały się w normalnej cenie, zwyczajnie ludzie nie przesadzali z dokładnością zdjęć. U mnie bardzo zaniżyły one cenę. Jednak kobieta napisała, że "ma nadzieję, że w tym wózku hamulec będzie działał" i że nie jest rozklekotany - proponując 1000zł. Pewnie odebrałam personalnie, bo wózek prócz rys był w świetnym stanie, a rysy miała jak większość wózków na allegro. Odpowiedz Link
sylki a propo hamulca 12.04.11, 18:31 czy można go wyregulować w jakiś cudny sposób Bo nie łapie mi dobrze na jednym kole hehe i fajnie by było jakby jednak w autobusie czy też tramwaju stał w miejscu Odpowiedz Link
didis Re: a propo hamulca 12.04.11, 19:14 Zadzwoń do 4kids, oni są bardzo uprzejmi i może udzielą ci informacji:") Odpowiedz Link
didis A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 12.04.11, 18:34 Ja może kupię sobie torebkę miu miu lub chloe o której marzę od lat, albo świetny ekspres do kawy. Mąż się ze mnie śmieje i mówi, że to w zasięgu ręki - raczej ekspres - wystarczy zostać z jednym wózkiem - zgrywus Odpowiedz Link
sylki Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 12.04.11, 18:41 A nie wiem, co sobie kupię, pewnie pójdę na zakupy ciuchowe dla siebie i tylko siebie, bo póki co trochę o sobie zapominam Odpowiedz Link
pomilak1 Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 12.04.11, 18:47 oj u mnie to chyba nigdy nie nastąpi wiele wózków nie jest w moim zasięgu finansowym więc zawsze będę na coś zbierać no przynajmniej przez najbliższe 3-4 lata Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 12.04.11, 18:44 jak wyjde juz z wozkow to stane sie chyba jesli mi nie przejdzie maniaczka butow mam juz chyba z 30 par i ciagle mi malo choc jeszcze duzo mi brakuje do maniaczki Odpowiedz Link
tygisek Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 12.04.11, 19:54 hm.. ja tam zawsze bede miec wieeeelka dziure budzetowa na moje potrzeby czy to z wozkami czy bez...ale przynajmniej i sprawe roznych "gadzetow" nowinek technicznych, sprzetow audio itp, aparatow, wypasnych ekspresow do kaw i na dodatek moich kolejnych 50 par butow z "gornych" polek (choc i tak pomykam w jednej ulubionej parze sportowych wygodnych cichobiegow) z pewnoscia zalatwi moj Malz na takie rzeczy kasa zawsze sie znajdzie, spada z nieba i jest, wystarczy mialknac ze by sie przydalo niestety z wozkami to nie dziala... kiedy juz zgromadze tabor wozkowy (docelowo of kors mini, a wogole niepotrzebnie zawrocilyscie mi w glowie bee+), mysle, ze przydaloby mi sie wymienic juz wysluzonego maca appla na nowszy model i tu znow niestety "mijam" sie z gustem mojego Malza, bo gdybym tylko powiedziala, ze chce np sony vaio, mialabym go najdalej za tydzien, natomiast ja chce maca, a on ma na nie niezrozumiala alergie! Odpowiedz Link
didis Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 12.04.11, 20:33 Pomiałcz jednak o bee+ jest naprawdę suuper - jedynie czego żałuję, to to, że kupiłam go przed stokkiem i teraz kupując stokka mam 3 wózki, niepotrzebnie... a bee+ nie chcę się pozbyć... Uroczyście przyrzekam, że to ostatni... naprawdę to ostatnia moja wymarzona sztuka Odpowiedz Link
sylki Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 12.04.11, 20:59 didis napisała: > Uroczyście przyrzekam, że to ostatni... naprawdę to ostatnia moja wymarzona szt > uka hahahahahahahahahahahhahaha Didis padłam co za kłamstwo Odpowiedz Link
tygisek Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 12.04.11, 21:11 jak znam zycie, to pewnie nie bedziemy Cie za mocno wspierac w Twoim przyrzeczeniu to forum zdecydowanie wodzi na pokuszenie!!!! Odpowiedz Link
didis Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 12.04.11, 21:19 Wypiszę się, oj wypiszę Odpowiedz Link
didis Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 12.04.11, 21:27 ale jakby co to bana na prośbę dostanę?? Odpowiedz Link
sylki Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 12.04.11, 21:33 zapomnij Skoro ja mam przekichane, to inni lepiej mieć nie będą Odpowiedz Link
cortinka Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 14.04.11, 22:03 Dwa miesiące temu kupiłam Volo White i też to miał być ostatni wózek. Zdecydowanie. A teraz myślę nad Bee+ Odpowiedz Link
didis Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 15.04.11, 08:51 No tak tylko ja juz nic doskonalszego kupić nie mogę (nawet jeśli się mylę, bardzo prosze z błędu mnie nie wyprowadzać.) Uwielbiam swoja błogą nieświadomość. Odpowiedz Link
saras-wati Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 15.04.11, 09:49 a jak ten wózek podbija? myślisz, że może być jako jedyny wózek np. dla dwulatka? tak wybiegam w przyszłość... Odpowiedz Link
didis Re: A co jak już wyprzedamy wszystkie wózki:)) 15.04.11, 09:53 Podbija się dobrze Powiem tak, to zależy Czy dziecko będzie chodziło duzo samo, na jak długie spacery. Zimą te małe kółka to nie za bardzo, w lesie na wydeptanych ścieżkach ok. Wg. mnie jak kupisz bee+ i do tego zostawisz Swifta to masz tandem doskonały i uważam, że przestaniesz szukać. Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 15.04.11, 09:58 Jak będziesz w Poznaniu to wpadnij potestujesz wszystkie moje "mustangi" Odpowiedz Link
sylki Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 15.04.11, 10:15 didis napisała: Didis ja raz w roku na bank w Poznaniu jestem > Jak będziesz w Poznaniu to wpadnij potestujesz wszystkie moje "mustangi" Odpowiedz Link
didis Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 15.04.11, 11:14 Zapraszam wobec tego na latte i testy I proszę wejść sylki i pochwalić mojego stokka, bo Ciebie mi tam brakuje! Odpowiedz Link
sylki Re: Dziś przyszedł mój bee+"D 15.04.11, 13:01 zazdrość mnie zżarła i nie mogłam nic napisać, ale zaraz się poprawię Odpowiedz Link