Dodaj do ulubionych

Bugaboo Bee i Bee Plus

13.04.11, 22:00
Mnóstwo czytałam o tych dwóch modelach Bugaboo. Że Bee+ jest szerszy w ramionkach, ma co prawda mniejszą budkę, ale za to wyżej położoną, lepiej się składa, itd.
Jednak bardzo prosiłabym o opinie osoby, ktore miały te dwa wózki i mogłyby je porównać. Który lepszy?
Skłaniam się ku Bee Plus, ale szansa, że kupię używany jest minimalna. A kupowanie kolejnego wózka za taką kasę, to już szaleństwo wink
Chociaż mój syn już teraz ma troszkę za nisko budkę w Cameleonie, więc na Bee będzie zdecydowanie za mały?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Bugaboo Bee i Bee Plus 13.04.11, 22:06
      oooo super temat, podłączam się do pytania big_grin
    • isabel_o Re: Bugaboo Bee i Bee Plus 13.04.11, 22:22
      Jeśli uwazasz, że Twoje dziecko jest już za duze na cameleona to tym bardziej bedzie za duze do bee. Mialam obydwa i bee to jest dobre tak do Elat a bee plus i dla 5ilatka się nadawink
      • isabel_o Re: Bugaboo Bee i Bee Plus - korekta 13.04.11, 22:24
        Mialo być że bee dobre tak do 2 lat wink
        • sylki Re: Bugaboo Bee i Bee Plus - korekta 13.04.11, 22:32
          uuu to lipa jak tylko do 2
          ale z 2 str bee ma 51 cm dł oparcia, a to całkiem sporo (chyba)
          kurdeeeeee no
        • dima1312 Re: Bugaboo Bee i Bee Plus - korekta 13.04.11, 22:37
          hej! widzę ze znudził się juz cameleon? ja tak jak Iza powiem ze stare bee dla mniejszego dziecka od biedy i starsze wejdzie ale budę będzie miało na głowie ,w nowym fajne jest to powiększenie oparcia i siedzisko jest szersze nie tylko plecy
          • didis Re: Bugaboo Bee i Bee Plus - korekta 14.04.11, 09:32
            Kupcie na ebayu.co.ukbig_grin
            • cortinka Re: Bugaboo Bee i Bee Plus - korekta 14.04.11, 21:53
              Dima, Cameleon zostaje, jest rewelacyjny a ja bardzo przywiązuje się do fajnych wózków (od fajnych ludzi wink
              Jedno wiem na pewno, klasyczne Bee odpada, bo będzie za małe.
              Natomiast na ebay'u jeszcze niczego nie kupiłam... A kupno wózka jak na pierwszy raz to dosyć ryzykowna sprawa wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka