walker85 26.04.11, 22:09 Cześć Wózkomaniaczki, kupiłam dla synka wózek w tym kolorze. Uważacie, że to dobry wybór? Nie jest zbyt pstrokaty? Ubieram się głównie na czarno. Chciałam czarny, ale nie było w sklepie i musiałabym czekać ponad 2 tygodnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walker85 Re: Peg Perego Si Apricot 28.04.11, 10:19 Nikt mi nie doradzi??? Mam ostatni dzień aby wymienić wózek... Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Peg Perego Si Apricot 28.04.11, 10:22 Jeżeli kolor w realu Ci się podoba to czemu nie? to taki pomarańcz więc wydaje mi się że będzie ładny też zależy jak ubierasz dziecko może wózek rozświetli Twoją czerń Odpowiedz Link
lucilla0 Re: Peg Perego Si Apricot 28.04.11, 11:59 Ja zamowilam w kolorze Java, balam sie ze ten Apricot bedzie sie brudzil, taki dosc jasny jest. Na lato w sumie fajny kolor, nie bedzie sie nagrzewal. Odpowiedz Link
jotka_k Re: Peg Perego Si Apricot 28.04.11, 13:17 ja mam PP SI Tropical więc prawie identyczny, w zasadzie nie widać na nim brudu, jestem z koloru zadowolona Odpowiedz Link
walker85 Re: Peg Perego Si Apricot 28.04.11, 17:40 Dziecko ubieram głównie w odcienie niebieskiego, bieli oraz brązu. Wózek sam w sobie mi się podoba, mam po prostu wątpliwości co do jaskrawości tego koloru... Ale w sklepie podobał mi się na tyle aby go kupić, albo chciałam już go po prostu mieć Coż, nie wymieniam. Mam jeszcze Mutsy Cargo Grey więc jeden ciemny, drugi jasny. Odpowiedz Link
francais-m Re: Peg Perego Si Apricot 01.05.11, 13:12 wybacz, ale Twój problem wydaje mi się być co najmniej śmieszny... skoro Ci się podoba i taki wybrałaś to po co ta dyskusja? pozdrawiam Odpowiedz Link