Dodaj do ulubionych

Peg Perego Si Apricot

26.04.11, 22:09
Cześć Wózkomaniaczki,

kupiłam dla synka wózek w tym kolorze. Uważacie, że to dobry wybór? Nie jest zbyt pstrokaty? Ubieram się głównie na czarno.

Chciałam czarny, ale nie było w sklepie i musiałabym czekać ponad 2 tygodnie.
Obserwuj wątek
    • walker85 Re: Peg Perego Si Apricot 28.04.11, 10:19
      Nikt mi nie doradzi???

Mam ostatni dzień aby wymienić wózek...
      • pomilak1 Re: Peg Perego Si Apricot 28.04.11, 10:22
        Jeżeli kolor w realu Ci się podoba to czemu nie? to taki pomarańcz więc wydaje mi się że będzie ładny smile też zależy jak ubierasz dzieckosmile może wózek rozświetli Twoją czerń smile
    • lucilla0 Re: Peg Perego Si Apricot 28.04.11, 11:59
      Ja zamowilam w kolorze Java, balam sie ze ten Apricot bedzie sie brudzil, taki dosc jasny jest. Na lato w sumie fajny kolor, nie bedzie sie nagrzewal.
      • jotka_k Re: Peg Perego Si Apricot 28.04.11, 13:17
        ja mam PP SI Tropical więc prawie identyczny, w zasadzie nie widać na nim brudu, jestem z koloru zadowolona
    • walker85 Re: Peg Perego Si Apricot 28.04.11, 17:40
      Dziecko ubieram głównie w odcienie niebieskiego, bieli oraz brązu. Wózek sam w sobie mi się podoba, mam po prostu wątpliwości co do jaskrawości tego koloru... Ale w sklepie podobał mi się na tyle aby go kupić, albo chciałam już go po prostu mieć smile

Coż, nie wymieniam. Mam jeszcze Mutsy Cargo Grey więc jeden ciemny, drugi jasny.
    • francais-m Re: Peg Perego Si Apricot 01.05.11, 13:12
      wybacz, ale Twój problem wydaje mi się być co najmniej śmieszny... skoro Ci się podoba i taki wybrałaś to po co ta dyskusja? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka