Nie wiem, czemu nie kupiłam go już z gondolą. Dziś spędziłam z nim cały dzień i jest suuper.
Pamiętacie jak pisałyśmy jeszcze na starym forum, że ta wysokość jest przereklamowana i tylko o nią chodzi??. Po pierwsze nie tylko, bo wózek przeczywiście jest dopracowany w każdym detalu - każda śrubka jest ładnie wykończona (w bee+ np. są dziury od strony wewnętrznej - zastanawia mnie dlaczego ich nie zakryli w wózku za tyle kasy i tej klasy), wszystko chodzi na dotyk, wózek ma 7 lat gwarancji. No a wysokość - to jest genialne - gdy Wit siedzi tak nisko rzeczywiście mam z nim słabszy kontakt a tu mogę mu patrzeć w oczka nie schylając się, karmić nie schylając się i idąc

Buda pięknie go osłania no i wózek super się prowadzi.
Łatwość z jaką przekłada się siedzisko z dzieckiem w środku jest extra - w Cameleonie i Frogu niegdy mi to tak łatwo nie szło. Wiecie chyba dla mnie Stokke jest lepszy. Składanie też ma o niebo łatwiejsze.
Już nie wspomnę o reakcji ludzi, dziś wózek zrobił furorę, jeszcze nigdy nie zatrzymało i nie zapytało mnie tyle osób o wózek

)
Ogółem uwielbiam ten wózek.