Dodaj do ulubionych

Palak do Bugaboo Bee

14.05.11, 10:56
Pozwolilam sobie na nowy watek gdyz mam poczucie winy, ze zasmiecilam Didis jej watek, wybacz kiss

Wracajac do tego co napisala Isabel czy masz na mysli ten:

www.kidscomfort.eu/Quinny_Speedi_SX_and_Zapp_Frontbar.html
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 11:11
      Noo też jestem ciekawa, bo chyba będę miała bee+ big_grin
    • isabel_o Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 11:16
      Nie. DO bee to są pałąki chicco. Tylko te od jajowatego stelaża. Potem poszukam i wkleję link.
      • isabel_o Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 11:22
        To ten:

www.bangla.pl/wozki/akcesoria-dodatki/szelki-ochrona/chicco-palak-do-wozka-spacerowego-chicco-ct-0-4-p247.htm
    • didis isabel 14.05.11, 11:21
      Isabel odpisz mi roszę na maila- wysłałam CI na gazetowego.
      • isabel_o Re: isabel 14.05.11, 11:30
        Odpisałamsmile
    • lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 13:07
      Ja kupowałam w zeszłym roku od tej Pani - aukcja jest zakończona, ale możesz zapytać czy nie ma więcej
      allegro.pl/barierka-palak-do-bugaboo-bee-bee-plus-jedyni-w-pl-i1558468374.html
      • sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 13:10
        Lucyna, ale własnie o tym piszemy, że laska zrobiła ludzi w bambuko smile
        za pałąk wart może z 80 zł wzieła 200 big_grin
        • lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 13:30
          A ja od niej kupowałam za 99 zł (fakt - w zeszłym roku)
          • isabel_o Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 13:58
            dima go kupiła bezpośrednio od chicco i zapłaciła niecałe 30 zł! I to jest dokładnie ten sam, który sprzedawała tamta babka z allegro...
            • sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:03
              hmmm no właśnie się zastanawiałam skąd go wytrzasnąć (pałąk) bo nigdzie na necie go nie ma. Czyli co napisać do chicco, ale gdzie w PL czy jak?
              • isabel_o Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:07
                do serwisu chicco w pl
              • lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:11

Ja też dopiero jak do dostałam i trzymałam w ręce to wiedziałam że to ten sam co w Multiway'u, no ale nie chciało mi się robic zamieszania ze zwrotem.
                Sylki ale w razie czego to do Baby Collection zwoń - dystybutor Chicco na PL
                • sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:14
                  Będę dzwonić, teraz mam dylemat, który kolor wziąć tongue_out
                  ale pewnie wezmę fiolet, a dokupię róż wink
                  • lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:19
                    Ten ostry róż (taki jak ja mam) niedawno był na allegro za 115 zł za nową - gośc nie sprzedał - może jeszcze ma?
                    allegro.pl/bugaboo-budka-do-wozka-bee-plus-rozowa-i1565108615.html
                    • sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:23
                      Wiem, będę pytać, ale najpierw powinnam chyba mieć wózek co wink
                      albo przynajmniej zamówiony haha, a ja pełną kasę będę miała na koniec miesiąca
                      • lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:28
                        Łiiii tam... szybko zleci..smile
                        Ale zdajesz sobie sprawę ze taki bee to worek bez dna? smile A to pałąk, a to wkładka, jedna budka, druga budka, trzecia budka......budka przeciwsłoneczna, uchwyt na kubek, organizer itd.. cięzko sie powstrzymać smile
                        • sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:38
                          wiesz co, ale to i tak taniej niż do cameleona, bo wkładki do niego to koszt 500 zł (canvas) wink
                          więc chyba wolę wydawać na bee+
                          Dobrze, że mam spiworek Magdy naszej i dobrze, że się pomyliła i dziury mi zrobiła jak do bee na początku tongue_out
                          O właśnie chyba mi przepowiedziała tą pomyłką bee+ big_grin
                          • didis Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 16:34
                            Jak dobrze, że mam wszystko, oprócz organizerabig_grin
                            • sylki Didis 14.05.11, 16:41
                              a co masz?
                              może jak wpadnę na kawę coś ci podprowadzę tongue_out
                              • didis Re: Didis 14.05.11, 20:26
                                Mam: śpiworek, wkłądkę, uchwyt na kubek, daszek p/słoenczny. Nie mam tylko parasolki, ale mi nie potrzebna narazie no i organizerabig_grin
                                • didis Re: Didis 14.05.11, 20:28
                                  I pałąkbig_grin
                              • culiacan Do sylki 14.05.11, 21:34
                                Jakby co to ja mam na stanie różową budkę + różową parasolkę jak będziesz zainteresowana to napisz na gazetowego. Jak już będziesz oczywiście miała tego bee pluuusa.
                    • cortinka Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:18
                      Dwa tygodnie temu kupowałam czerwoną budkę u tego sprzedawcy. Na pewno miał jeszcze wtedy różową.
    • sylki znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 14:33
      U mnie w sklepie dzieciowym mają za 56 zł big_grin i spokojnie będę mogła sobie przymierzyć tralalala
      • marge.s Re: znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 16:53
        Sylki a u Ciebie tzn gdzie ?

Ja na100% nie dostane tego palakaw moim zapyzialym Dublinie wink
        • sylki Re: znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 16:55
          W Szczecinie kochana, w Szczecinie big_grin
          Myślisz, że dziecięce sklepy w dublinie nie sprzedają dodatkowych barierek do chicco?
          Jak będziesz miała problem, to mogę ci pomóc go kupić wink
          • marge.s Re: znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 20:18
            Pozdrawiam zatem szczecin big_grin
            zrobie rozeznanie, popytam w sklepach gdzie handluja hicco

Jesli sie nie uda bede wolac o pomoc, moj tata przylatuje w polowie czxerwca i jak co moglby mi przywiezc suspicious
            • sylki Re: znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 20:31
              Nooo to jest myśl, zawsze możemy się dogadać big_grin pałąk i buda big_grin
              Wysyłka by nas nie zabiła
              A tak poza tym, to my mamy w planach wyjazd na kilka dni w wakacje do Irlandii big_grin
              Tylko ja sklerotyk i nie wiem, gdzie też ten mój kuzyn mieszka teraz wink
              • marge.s Re: znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 21:30
                Mysle, ze sie jakos dogadamy jak by co suspicious
                gdybys przypadkiem byla w Dublinie to ja serdecznie zapraszam na kawe i ciacho big_grin
                No chyba mi nie odmowisz tongue_out
                • sylki Re: znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 21:35
                  No pewnie, że nie odmówię, a nawet bym się wprosiła big_grin

Mam nadzieję, że nam wyjazd wypali
    • culiacan Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 21:36
      Nieźle ta babka na allegro ściemniła i mnie. Kupiłam jak niektóre z Was za 199 zł. Napisała do mnie, że został stworzony do bee i jest niedostępny w PL. Ale mnie nabrała ..
      • sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 21:37
        ja chyba zakupię większą ilość i zacznę je sprzedawać ;p za np 119 wink
        • marge.s Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 21:54
          Jestem za !!!! Co by utrzec nosa tej Pani co tak wszystkich beszczelnie ponabierala. I jeszcze w aukcji bym grubym, wytluszczonym drukiem cos dodala a propo drogiej konkurencji na allegro. suspicious

No Sylki to jestesmy umowione tongue_out
          • sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 21:59
            No pewnie, że jesteśmy jak tylko uda mi się tam dotrzec o czym marze, bo mój kochany kuzyn już mi smaka narobił na okolice wink

A co do pałąków, to kurde ona zów wystawiła i tak mysle czy faktycznie tak nie zrobie, tylko ja musze miec 100% pewność ze te od chicco muliway będą pasować, a to dopiero zobaczę jak wózek będzie u mnie sad.
            Zainwestowałabym te na początek 120 zł i utarłabym nosa babie
            • lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:21
              Ale ona też jest cwana - ja kupiłam za 99 zł bo aukcja się kończyła, klientów nie było i w ostatnim dniu zmieniła cenę ze 199 na 99 zł smile Pewnie jak jej kasa potrzebna to robi "promocje" smile
              • marge.s Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:30
                A wiecie co mnie korci ? suspicious
                kupic od niej ten palak ale oczywiscie nie zaplacic i w komentarzu ostrzec wszystkich zainteresowanych ze owy produkt jest grubo przeplacany - chyba sporo osob czyta komentarze przed kupnem czegis nie ?

Wiem, ze mi sie tez od niej oberwie i wystawi mi negatywa ale mi to nie robi roznicy bo nie uzywam juz tego konta od kilku lat wink
            • cortinka Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:22
              Babka chyba wycofuje się z interesu, pisze, ze to ostatnia sztuka. Czyżby już się przestraszyła konkurencji wink ?
              • lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:26
                Tak,tak...... ja kupowałam w zeszłym roku w październiku przedostatnią sztukę wink
                • sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:31
                  taa ostatnio na aukcji były 2 ostatnie sztuki tongue_out
    • agnes_nyc Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:41
      jestem padnieta ale odpisze

200 zl za ten palak to przesada ich stworzenie jest banalnie proste jak sie ma odpowiedni sprzet smile

moja kolezanka tez kupila go do bee za 200 PANI wystawia wtedy kiedy jej ktos zapytanie zlozy i chyba standard u niej ze pisze ze to ostania sztuka bo jej tez tak powiedziala hehehe

sylki jakby co ja sie pisze na palak choc wolalabym tacke no ale coz trzeba czekac smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka