marge.s 14.05.11, 10:56 Pozwolilam sobie na nowy watek gdyz mam poczucie winy, ze zasmiecilam Didis jej watek, wybacz Wracajac do tego co napisala Isabel czy masz na mysli ten: www.kidscomfort.eu/Quinny_Speedi_SX_and_Zapp_Frontbar.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 11:11 Noo też jestem ciekawa, bo chyba będę miała bee+ Odpowiedz Link
isabel_o Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 11:16 Nie. DO bee to są pałąki chicco. Tylko te od jajowatego stelaża. Potem poszukam i wkleję link. Odpowiedz Link
isabel_o Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 11:22 To ten: www.bangla.pl/wozki/akcesoria-dodatki/szelki-ochrona/chicco-palak-do-wozka-spacerowego-chicco-ct-0-4-p247.htm Odpowiedz Link
didis isabel 14.05.11, 11:21 Isabel odpisz mi roszę na maila- wysłałam CI na gazetowego. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 13:07 Ja kupowałam w zeszłym roku od tej Pani - aukcja jest zakończona, ale możesz zapytać czy nie ma więcej allegro.pl/barierka-palak-do-bugaboo-bee-bee-plus-jedyni-w-pl-i1558468374.html Odpowiedz Link
sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 13:10 Lucyna, ale własnie o tym piszemy, że laska zrobiła ludzi w bambuko za pałąk wart może z 80 zł wzieła 200 Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 13:30 A ja od niej kupowałam za 99 zł (fakt - w zeszłym roku) Odpowiedz Link
isabel_o Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 13:58 dima go kupiła bezpośrednio od chicco i zapłaciła niecałe 30 zł! I to jest dokładnie ten sam, który sprzedawała tamta babka z allegro... Odpowiedz Link
sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:03 hmmm no właśnie się zastanawiałam skąd go wytrzasnąć (pałąk) bo nigdzie na necie go nie ma. Czyli co napisać do chicco, ale gdzie w PL czy jak? Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:11 Ja też dopiero jak do dostałam i trzymałam w ręce to wiedziałam że to ten sam co w Multiway'u, no ale nie chciało mi się robic zamieszania ze zwrotem. Sylki ale w razie czego to do Baby Collection zwoń - dystybutor Chicco na PL Odpowiedz Link
sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:14 Będę dzwonić, teraz mam dylemat, który kolor wziąć ale pewnie wezmę fiolet, a dokupię róż Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:19 Ten ostry róż (taki jak ja mam) niedawno był na allegro za 115 zł za nową - gośc nie sprzedał - może jeszcze ma? allegro.pl/bugaboo-budka-do-wozka-bee-plus-rozowa-i1565108615.html Odpowiedz Link
sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:23 Wiem, będę pytać, ale najpierw powinnam chyba mieć wózek co albo przynajmniej zamówiony haha, a ja pełną kasę będę miała na koniec miesiąca Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:28 Łiiii tam... szybko zleci.. Ale zdajesz sobie sprawę ze taki bee to worek bez dna? A to pałąk, a to wkładka, jedna budka, druga budka, trzecia budka......budka przeciwsłoneczna, uchwyt na kubek, organizer itd.. cięzko sie powstrzymać Odpowiedz Link
sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 14:38 wiesz co, ale to i tak taniej niż do cameleona, bo wkładki do niego to koszt 500 zł (canvas) więc chyba wolę wydawać na bee+ Dobrze, że mam spiworek Magdy naszej i dobrze, że się pomyliła i dziury mi zrobiła jak do bee na początku O właśnie chyba mi przepowiedziała tą pomyłką bee+ Odpowiedz Link
didis Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 16:34 Jak dobrze, że mam wszystko, oprócz organizera Odpowiedz Link
didis Re: Didis 14.05.11, 20:26 Mam: śpiworek, wkłądkę, uchwyt na kubek, daszek p/słoenczny. Nie mam tylko parasolki, ale mi nie potrzebna narazie no i organizera Odpowiedz Link
culiacan Do sylki 14.05.11, 21:34 Jakby co to ja mam na stanie różową budkę + różową parasolkę jak będziesz zainteresowana to napisz na gazetowego. Jak już będziesz oczywiście miała tego bee pluuusa. Odpowiedz Link
cortinka Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:18 Dwa tygodnie temu kupowałam czerwoną budkę u tego sprzedawcy. Na pewno miał jeszcze wtedy różową. Odpowiedz Link
sylki znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 14:33 U mnie w sklepie dzieciowym mają za 56 zł i spokojnie będę mogła sobie przymierzyć tralalala Odpowiedz Link
marge.s Re: znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 16:53 Sylki a u Ciebie tzn gdzie ? Ja na100% nie dostane tego palakaw moim zapyzialym Dublinie Odpowiedz Link
sylki Re: znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 16:55 W Szczecinie kochana, w Szczecinie Myślisz, że dziecięce sklepy w dublinie nie sprzedają dodatkowych barierek do chicco? Jak będziesz miała problem, to mogę ci pomóc go kupić Odpowiedz Link
marge.s Re: znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 20:18 Pozdrawiam zatem szczecin zrobie rozeznanie, popytam w sklepach gdzie handluja hicco Jesli sie nie uda bede wolac o pomoc, moj tata przylatuje w polowie czxerwca i jak co moglby mi przywiezc Odpowiedz Link
sylki Re: znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 20:31 Nooo to jest myśl, zawsze możemy się dogadać pałąk i buda Wysyłka by nas nie zabiła A tak poza tym, to my mamy w planach wyjazd na kilka dni w wakacje do Irlandii Tylko ja sklerotyk i nie wiem, gdzie też ten mój kuzyn mieszka teraz Odpowiedz Link
marge.s Re: znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 21:30 Mysle, ze sie jakos dogadamy jak by co gdybys przypadkiem byla w Dublinie to ja serdecznie zapraszam na kawe i ciacho No chyba mi nie odmowisz Odpowiedz Link
sylki Re: znalazłam pałąk ;) 14.05.11, 21:35 No pewnie, że nie odmówię, a nawet bym się wprosiła Mam nadzieję, że nam wyjazd wypali Odpowiedz Link
culiacan Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 21:36 Nieźle ta babka na allegro ściemniła i mnie. Kupiłam jak niektóre z Was za 199 zł. Napisała do mnie, że został stworzony do bee i jest niedostępny w PL. Ale mnie nabrała .. Odpowiedz Link
sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 21:37 ja chyba zakupię większą ilość i zacznę je sprzedawać ;p za np 119 Odpowiedz Link
marge.s Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 21:54 Jestem za !!!! Co by utrzec nosa tej Pani co tak wszystkich beszczelnie ponabierala. I jeszcze w aukcji bym grubym, wytluszczonym drukiem cos dodala a propo drogiej konkurencji na allegro. No Sylki to jestesmy umowione Odpowiedz Link
sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 21:59 No pewnie, że jesteśmy jak tylko uda mi się tam dotrzec o czym marze, bo mój kochany kuzyn już mi smaka narobił na okolice A co do pałąków, to kurde ona zów wystawiła i tak mysle czy faktycznie tak nie zrobie, tylko ja musze miec 100% pewność ze te od chicco muliway będą pasować, a to dopiero zobaczę jak wózek będzie u mnie . Zainwestowałabym te na początek 120 zł i utarłabym nosa babie Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:21 Ale ona też jest cwana - ja kupiłam za 99 zł bo aukcja się kończyła, klientów nie było i w ostatnim dniu zmieniła cenę ze 199 na 99 zł Pewnie jak jej kasa potrzebna to robi "promocje" Odpowiedz Link
marge.s Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:30 A wiecie co mnie korci ? kupic od niej ten palak ale oczywiscie nie zaplacic i w komentarzu ostrzec wszystkich zainteresowanych ze owy produkt jest grubo przeplacany - chyba sporo osob czyta komentarze przed kupnem czegis nie ? Wiem, ze mi sie tez od niej oberwie i wystawi mi negatywa ale mi to nie robi roznicy bo nie uzywam juz tego konta od kilku lat Odpowiedz Link
cortinka Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:22 Babka chyba wycofuje się z interesu, pisze, ze to ostatnia sztuka. Czyżby już się przestraszyła konkurencji ? Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:26 Tak,tak...... ja kupowałam w zeszłym roku w październiku przedostatnią sztukę Odpowiedz Link
sylki Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:31 taa ostatnio na aukcji były 2 ostatnie sztuki Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Palak do Bugaboo Bee 14.05.11, 22:41 jestem padnieta ale odpisze 200 zl za ten palak to przesada ich stworzenie jest banalnie proste jak sie ma odpowiedni sprzet moja kolezanka tez kupila go do bee za 200 PANI wystawia wtedy kiedy jej ktos zapytanie zlozy i chyba standard u niej ze pisze ze to ostania sztuka bo jej tez tak powiedziala hehehe sylki jakby co ja sie pisze na palak choc wolalabym tacke no ale coz trzeba czekac Odpowiedz Link