Dodaj do ulubionych

serwis mountain buggy

08.06.11, 13:40
muszę napisac, bo jestem naprawdę zadowolona! pękła mi klamra od górnego pasa(przyznam, że dzieki temu odkryłam, że mała bardziej zadowolona jeździ wózkiem, jak ma zapięte tylko biodrowe pasy, ale w teren jednak wolę, jak jest całkowicie zapięta);

napisałam do everbaby i...okazało się, że nie mają takiej klamry, ba nie ma jej w ogóle w Europie...zmartwiłam się, a tu mail od bardzo miłej Pani Justyny, że znalazła dla mnie klamrę w...Nowej Zelandii!!! oczywiście całkowicie bezpłatnie, pomimo, że mój wózek nie jest już objęty gwarancją!

może to i drobiazg, ale takich drobiazgów może przydarzyc się wiele i dobrze wiedziec, że można liczyc na serwis, dystrybutorabig_grin
Obserwuj wątek
    • mm-g Re: serwis mountain buggy 08.06.11, 14:04
      Kolejny duży plus dla MB smile
      • mak-111 Re: serwis mountain buggy 08.06.11, 15:41
        to super, ze maja taki fajny serwis. ja caly czas mysle o tym twoim swifcie i przestac nie moge....eeeech. a czemu juz nie masz gwarancji? przeciez zupelnie niedawno wozek kupilas.
        • agnes_nyc Re: serwis mountain buggy 08.06.11, 20:39
          wiekszosc dobrych marek szanuje swoich klientow dobrze ze jest ich coraz wiecej smile
    • agaciha Re: serwis mountain buggy 08.06.11, 21:58
      Kurcze ja tez nie mam jednej klamry w moim MB duo.
    • ollasja Re: serwis mountain buggy 08.06.11, 22:00
      Ja też mam bardzo dobre zdanie o tym serwisie. Stukał mi hamulec - kiedy oddałam wózek, okazało się, że był po prostu zapiaszczony wewnątrz, ale serwis dodatkowo gratis zrobił mi przegląd i konserwację mojego Urbana, po czym Pani Justyna odesłała wózek na ich koszt kurierem smile
      • ilhenny Re: serwis mountain buggy 08.06.11, 23:21
        a ja nie mam zdania na temat serwisu bo jeszcze żaden wózek z EverBaby się nie zepsuł moim klientom
        ale również pozdrawiam Panią Justynę i Pana Pawła
        jako jedyna znana mi firma każdy wózek sami składają i rozkładają przed wysyłką żeby klienta nie dostał uszkodzonego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka