Dodaj do ulubionych

Tacka do Peg Perego Aria

20.03.13, 03:19
Niedawno pisałam na tema co lepiej kupić Peg Perego Aria czy Maclaren Volo i już byłam zdecydowana na Volo kiedy zobaczyłam u mojej kuzynki Arię, ja też bym taką chciała :) Znalazłam okazje - Aria w idealnym stanie ale niestety (jedyny ale za to jaki) minus to brak tacki, przeszukałam wzdłuż i wszerz internetowe sklepy, allegro, e-bay i nie znalazłam tacki do kupienia napisałam maila do polskiego dystrybutora Peg Perego ale na razie cisza, czy nie orientuje się któraś z Was wózkomaniaczek :) gdzie można dokupić ową tackę i czy pasuje ewentualnie jakaś innej firmy może jest jakaś uniwersalna, to że mamas&papas wiem że pasuje ale też nigdzie znaleźć nie mogę? Proszę o odpowiedź bo taka okazja może mi przejść koło nosa a beż tacki w ciemno nie będę ryzykować. Błagam jak ktoś wie coś na ten temat to niech napisze :)
Obserwuj wątek
    • majatusia Re: Tacka do Peg Perego Aria 31.03.13, 00:53
      Czy będzie pasować jakąś uniwersalna- bez szans z uwagi na specyficzne zaczepy.
      Czy z innego modelu peg-perego - też niestety nie.
      ARIA to super wózek. Bardzo sobie go chwałę i "zaraziłam" nim już parę osób i one też go chwałą sobie. Jednak na allegro nie cieszą się wzięciem więc można czasem ustrzelić ten wózek za śmieszne pieniądze. Zerkaj na allegro, wcześniej lub później kupisz sobie tackę wraz z całym wózkiem za 20 zl. :)
      • magda79pn Re: Tacka do Peg Perego Aria 01.04.13, 23:06
        tacka do arii kosztuje w serwisie peg perego 40zł
    • evia-83 Re: Tacka do Peg Perego Aria 06.04.13, 02:07
      Cześć dziewczyny!
      Dziękuję za pomoc, właśnie w tym tygodniu dzwoniłam do dystrybutora Peg Perego w Polsce (siedziba bodajże w Poznaniu) i obiecali mi zamówić tackę łączny koszt tacki + przesyłka około 70-80 zł, szczerze mówiąc myślałam, że sama tacka będzie kosztować koło stówy. Bardzo się cieszę, mam dostać ją za jakieś dwa tygodnie, kamień z serca normalnie.
      Na początku też wpadłam na taki pomysł aby polować na allegro na jakąś używaną arię nawet mogła być OH i tak też robiłam ale niestety bardzo mało ich na Allegro no i ceny były takie (najtańsza poszła za 160 zł+przesyla) że nie opłacało się. Ja swoją Arię kupiłam z powystawowej ekspozycji (nie wiem który to rocznik ale ma już te nowe kółka) właśnie bez tacki za uwaga - 160 + przesyłka razem 180 zł i do tego folię przeciwdeszczową i uchwyt na kubek ale bez śpiworka który i tak mi jest zbędny. Więc chcę się pochwalić, że jestem z siebie bardzo dumna, że za tak małe pieniążki kupiłam mam nadzieję solidny wózek nie robiony w Chinach :)
      Czasem zdarzy się taka super okazja że aż żal z niej nie skorzystać, już nie mogę się doczekać aż wyjdę na spacer z synkiem, zobaczę czy te wszystkie pochwały na temat tego wózeczka są prawdą :) Jak nie to najwyżej go sprzedam i dalej będę próbować znaleźć wózek idealny.
      • alicja_wk Re: Tacka do Peg Perego Aria 01.05.13, 19:19
        No i jak tam Twoja Aria? Ciekawa jestem jak sie sprawuje, bo sama wlasnie zakupiłam i czekam na dostawe.
        Zidentyfikowałas moze rocznik, z którego jest ten przez Ciebie zakupiony, bo nie wiem za bardzo o co chodzi z tymi nowymi kołami?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka