Dodaj do ulubionych

delti dot czy jakiś zooper

05.07.11, 16:14
cześć dziewczyny
liczę na Waszą pomoc... jestem mamą 7-miesięcznej córy, która zaczyna swoją przygodę z siedzeniem dopiero. Chcę kupić spacerówkę, bo ta w wózku 3w1 to po prostu brak słów... Chciałabym raczej zainwestować w jeden wózek a porządny. Myślałam o w/w wózkach. Dla mnie ważna jest przede wszystkim wygoda dziecka. Teraz przydałaby się dodatkowo jakaś wkladka dla mniejszego dziecka, amortyzacja kół, rozkładane siedzisko, skrętne koła. Nie szczególnie zależymi na wadze wózka, więc nie musi być najlżejszy, bo wnosić go nigdzie nie muszę smile cena jaką jestem w stanie dać to niech będzie 500 zł.... mam nadzieję, że pomożecie mi... już przewałkowałam miliony chyba wątków na ten temat, ale im więcej czytam tym mniej wiem uncertain
Obserwuj wątek
    • blueaha Re: delti dot czy jakiś zooper 05.07.11, 17:11
      zooper twist spełni twoje wymagania i starczy do końca wózkowania, ja jeszcze wożę w nim swojego 3 ,5 latka czasami- wózek ma świetną budę,pałąk składany z wózkiem i amortyzację. Ja swojego zaczęłam w min wozić jak miał ok roku ale ma porzadnie rozkładane oparcie i dla mlodszej pociechy tez moze być. Ja na jakość zooperów nie narzekamwink
    • kaczucha1234554321 Re: delti dot czy jakiś zooper 05.07.11, 17:50
      a może zamiast tych dwóch lepszy będzie Peg Perego SI??
    • walker85 Si 05.07.11, 18:28
      Zooper wydaje mi się starczy. Si jest dużo droższe niż 500 zł (919 zł najtaniej co znalazłam swojego czasu). Myślę, że można kupić tańszą parasolkę tak samo dobrą jak Si (jak nie lepszą - bez luzów na stelażu u terkotania na wybojach).
      No chyba, że bierzesz pod uwagę używany.
      • kaczucha1234554321 Re: Si 05.07.11, 20:58
        na allegro znalazłam za tyle allegro.pl/promocja-peg-perego-si-wozek-2-kolory-su-i1683955429.html ... w ostateczności mogłabym przymknąć oko na te dwie stowy więcej jeśli naprawdę warto...
        • gaga-sie Re: Si 05.07.11, 21:25
          Wołałabym kupić wózek w PL, nie ufałabym takiej gwarancji. W razie reklamacji wyślesz wózek do USA?
          • walker85 Re: Si 05.07.11, 21:52
            To w zasadzie jest wózek bez gwarancji, dzwoniłam w tej sprawie do Poznania do polskiego dystrybutora jak kupowałam Si. Zresztą jak tam zadzwonisz to Ci wszystko powiedzą, bo są bardzo pomocni.
    • gaga-sie Re: delti dot czy jakiś zooper 05.07.11, 20:10
      Używałam na wakacjach zoopera twist i nie kupiłabym go raczej. A też wcześniej go rozważałam. Jak dla mnie ma słabe podbijanie, jest dosyć ciężki jak na parasolkę, siedzisko i oparcie ma wstawki z materiału, który bardzo się zaciąga i mechaci. Na moim zrobiła się nawet dziura od buta z rzepem. Z tych wózków, które wymieniłaś, wybrałabym si.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka