Dodaj do ulubionych

Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite?

10.08.11, 15:52
Jak w temacie - ma któraś na śląsku Elita? Chodzi mi ostatnio po głowie zamiana MB Swifta na Elita - chyba tylko z czystej ciekawości bo uwielbiam mojego swifta. Ale tak sobie pomyślałam, że jak porównałabym sobie te wózki na żywo to może by mi przeszło... albo wręcz odwrotnie - zdecydowałabym się na zamianę.
Obserwuj wątek
    • calineczka793 Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 16:11
      Ja mieszkam w Bielsku wink Niby Śląsk jednak nie samo centrum, że tak powiemwink
      • saras-wati Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:05
        a ja mieszkałam w Cieszyniewink bynajmniej nasze województwo nie powinno się znaleźć w granicach Śląska...hehwink wybaczcie OTwink
        • dima1312 Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:09
          Aga ale nie masz Elita he,he
          • saras-wati Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:14
            no faktwink ale do Cieszyna, swifta i mojej licealnej miłości zawsze będę mieć sentymentsuspicious
            • dima1312 Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:18
              szkoda ze nie masz licealnych miłości w Gdyni...wpadłabyś na kawę!
              • saras-wati Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:20
                oj, wpadłabym, wpadłabig_grin
                • saras-wati Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:21
                  no i to w taki sposób 'rozjechał' się wątek mm-gwink ale może to i dobrze, bo swift jest fajny i lepiej go na nic nie wymieniajsuspicious
                  • dima1312 Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:26
                    no ja dodam ze...od paru dni myślę o Swifcie...i pomiary są fajne czyli 51cm. oparcie,tylko ponoć starsze dziecko ma nogi za wysoko? w Trojmięście nigdzie nie mogę zobaczyć a mam na niego ochotę...pomimo ze mam Elita
                    • saras-wati Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:30
                      kup, kup, to ja odkupiębig_grin tylko weź szarybig_grin starsze dziecko( a jeździła nim moja duuuża 5-latka, jak na dłuższym spacerze rozbolały ją nogi)nie ma w nim jakoś bardzo wygodnie, ale tragedii nie było - tylko pałąk musiałam wrzucić do kosza, a nogi miała wysoko, bo on ma jednak inaczej skonstruowany podnóżek niż mini, w mini wydaje mi się, że większe dziecko lepiej siedzi...ale powiem Ci, ze swift nawet z obciążeniem 23kg +pełny kosz prowadził się fajnie i nieźle podbijałbig_grin
                    • lucyna_1980 Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:49
                      Dima ja często jestem w Gdańsku średnio 2x w miesiącu, a nawet jak ostatnio byłam to mialam Swifta w bagażniku.Także jak chcesz przymierzyć młodego to napisz to dam Ci cynk kiedy bedę jechała
    • saras-wati Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:23
      no i patrz mm-g, dzięki Twojemu wątkowi okazało się, że chodziłam z jedną z forumowiczek do liceumsmile of course w Cieszyniebig_grin
      • walker85 Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:34
        Świat jest mały, choć horyzonty ma duże smile
      • dima1312 Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:35
        no właśnie te nogi...kurcze muszę gdzieś namacalnie zobaczyć
        • lucyna_1980 Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 21:52
          jakośc dziwnie sie podpięłam - przeczytaj wyżej smile
          • dima1312 Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 22:49
            o to super!! daj znać zapraszam na kawę to sobie pooglądam!
            • saras-wati Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 23:12
              nie, no wygląda, to zdecydowanie dziwnie(przynajmniej z moją 5-latką), bo jednak swift to siedzisko ma, jakie ma...dla 3-latka ok, ale czy starszemu będzie wygodnie? Tobie będzie na pewnowink
              • dima1312 Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 23:21
                no właśnie ja się wpakuję !
                • m7-7 Re: Dima 11.08.11, 08:10
                  Ty myślisz o Swifcie dla 4 latka, a ja sie boję że będzie on za mały dla mojego 15miesięczniaka sad Szkoda że on tak mało dostępny i nie można na zywo dziecięcia przymierzyć sad Wtedy rozwiałabym swoje wątpliwości.
    • agnes_nyc Trzymajmy sie watku 10.08.11, 23:24
      na prywate mamy watek "do pogadania o niczym " bo robi sie balagan smile
      • saras-wati Re: Trzymajmy sie watku 10.08.11, 23:28
        to może nowy wątek do pogadania, bo tamten jest już baardzo długi?
        • dima1312 Re: Trzymajmy sie watku 10.08.11, 23:43
          Agnes idż spać nie podglądaj! a tak apropos.to cały czas dyskutujemy o Swifcie
          • mm-g Re: Trzymajmy sie watku 11.08.11, 14:11
            Hahaha no pięknie - nie zaglądałam raptem jeden wieczór a tu mi się tak wątek rozbudował... smile Zanim się wczytałam to mi serce zadrżało że na śląsku tyle elitów jeździ wink
            Calineczka dzięki wielkie ale BB kawałek ode mnie (ja z Sosnowca choc już niedługo przeprowadzam się do Imielina) ale gdybym jechała w tamtym kierunku to dam Ci znac na priw smile
          • agnes_nyc Re: Trzymajmy sie watku 11.08.11, 18:27
            dima - ktos musi pilnowac porzadku smile
            • dima1312 Re: Trzymajmy sie watku 11.08.11, 20:12
              No myślałam ze wieczorem to już możemy imprezę zrobić !
    • megkati Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 10.08.11, 23:51
      Witam, jestem z Zabrza, mam BJ Elite smile
      • mm-g Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 11.08.11, 14:17
        Zabrze to już bliżej smile
        A może ktoś jeszcze bliżej Sosnowca jeździ Elitem? wink
        • orchidea19 Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 11.08.11, 22:00
          W Gliwicach mozesz sobie pooglądac na zywo w sklepie Kaja na ul. Żwirki i Wigurysmile
          p.s. ja tez z Sosnowcabig_grin
          • mm-g Re: Czy ktoś ma na Sląsku BJC Elite? 11.08.11, 22:39
            Dzięki Orchidea za namiary, to może w weekend się wybiorę smilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka