Dodaj do ulubionych

phil&teds verve ktoś już ma?

15.08.11, 10:47
Czy ktoś już używa verva? Chcę zamienić pojedynczego sporta na podwójnego verva bo powiększa nam się rodzina. Piszcie wszystko co wiecie.
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: phil&teds verve ktoś już ma? 17.08.11, 14:54
      podbiję, bo też jestem ciekawa wrażeńwink dima, liczę na Ciebiebig_grin
      • marabesska Re: phil&teds verve ktoś już ma? 17.08.11, 16:53
        ja mam!! od paru tygodni. Zwrotność bardzo dobra, rozkładane tylnie siedzenie. Daszek do siedzenia tylniego jest w komplecie.
        Mam też adaptery do maxi cosi ale jeszcze jakoś nie używałam.
        Porównywałam w sklepie z vibe i verve jest taki jakby smuklejszy. Poza tym ma inny podnóżek niż vibe. Oparcie siedzenia jest pd spodem plastikowe z owtorami.
        Składa się razem z siedzeniem.
        Fajny wózek, dla mnie strzał w dziesiątke.
        • dima1312 Re: phil&teds verve ktoś już ma? 17.08.11, 16:59
          ja go zamowiłam wczoraj! czekam będzie za tydzień lub dwa,cały czarny Viba miałam słabo się podbijał,nie mogę się na niego doczekać!
          • dima1312 Re: phil&teds verve ktoś już ma? 17.08.11, 17:00
            a doczytałam ze to oparcie jest specjalnie wentylowane
            • gomilu Re: 18.08.11, 18:55
              Chciałabym za pytać czy w tym dodatkowy drugim siedzonku można przewozić mniejsze dziecko np 5 miesięczne. Na filmiku na youtube pokazuja że można ale chciałabym poznać zdanie uzytkowniczek. Acha i jeszcze jedno pytanie (nie wiem czy mogę na ty forum) czy do phila vibe mozna dokupić daszek do drugiego siedzonka. Bardzo dziękuje za odpowiedzi.
              • isabel_o Re: 18.08.11, 21:14
                Teraz kupujac podwojnego vibe drugie siedzisko ma juz daszek w komplecie. W poprzednich rocznikach trzeba bylo dokupic oddzielnie. Ja kupilam vibe tydzien temu I mam daszek na drugie siedzisko ale miesiac temu podobno jeszcze nie bylo ich w komplecie, wiec najlepiej zamowic gdzies gdzie zamowia teraz od dystrybutora a nie z jakiejs starszej dostawy...
                • gomilu Re:isabel_o 19.08.11, 08:43
                  A możesz zdradzić gdzie kupowałaś swoje phila
                  • dima1312 Re:isabel_o 19.08.11, 09:27
                    Iza wyjechała,kupowała w Warszawie
    • cortinka Re: phil&teds verve ktoś już ma? 18.08.11, 21:53
      A do ilu kg jest to niższe siedzsiko w Verve?
    • dima1312 Marabesska 22.08.11, 21:22
      mam prośbę mogłabyś podesłać mi fotki twojego Verve? czekam na niego ale tak naprawdę to na oczy go nie widziałam,chodzi mi o siedzisko czy jest takie samo jak w Vibe...
      • gomilu Re: 22.08.11, 22:01
        Mamy pytanie czy któraś z Was moze wie gdzie w Trojmieście można zobaczyć Phil"a ?
        • dima1312 Re: 22.08.11, 22:48
          nigdzie! ja mieszkam w Trojmieście i zamowiłam w ciemno w bobowozkach dlatego poprosiłam Marabesskę o fotki...sama ciekawa jestem
          • isabel_o Re: 24.08.11, 09:57
            Dziewczyny, ja krotko bo pisze z kom przez wifi z wakacji. Co do vibe to ja I rowniez moj maz jestesmy nim totalnie zachwyyceni! big_grin sprawdza sie idealnie. Nie bylo problemu na lotnisku I z jego transportem. Tu na miejscu zabieramy go do busow, aut na kazdy wypad. I codziennie nam sluzy na terenie hotelu. A co mnie dziwi najbardziej to ze wzbudza duze zainteresowanie jakby go nikt nigdy nie widzial wink A moje chlopaczki maja wygode I luz. Vibe dla mnie strzal w 10. Dima szczegolne usciski bo Ty podsunelas mi pomysl z podwojnym woziem kiss
            • dima1312 Re: 24.08.11, 10:07
              no ja myślę ze ..szampan być powinien w podzięce! a ja dalej boję się zakupu Verve bez zobaczenia... nawet myślę juz czy nie lepszy dla starszego todlera byłby Mountain buggy Terrian?
              • gomilu Re: dima1312 29.08.11, 21:55
                Czy dostałaś juz swojego Phila Jak sie sprawuje ? może jakies fotki
                • dima1312 Re: dima1312 29.08.11, 23:14
                  Odbieram w czwartek dam znać co i jak sama jestem ciekawa!
                  • saras-wati Re: dima1312 29.08.11, 23:16
                    napisałam na privwink) wybaczcie OTsuspicious
                    • dima1312 Re: dima1312 29.08.11, 23:19
                      Ok.zaraz sprawdze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka