Dodaj do ulubionych

Bugaboo Cameleon-pytanie o użytkowanie

04.09.11, 17:42
Dziewczyny,
mój bugaboo już złożony i czekamy w tym tygodniu na naszego, małego lokatora smile Ale jedna rzecz mnie zastanawia, gondola lekko się kiwa w przód w tył. Niby to nie przeszkadza, mąż mówi, że tak ma być, ale wydaję mi się jakby były jakieś luzy....czy one tak mają?

Dodam, że mam dół grafitowy, a górę w końcu kupiłam Paul Frank. Wygląda super, taki męski....
Pokazuję przykładowy z ebay.de

www.ebay.de/itm/Bugaboo-Cameleon-anthrazit-Paul-Frank-SKURVY-BERLIN-/250885021515?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item3a69e99f4b
Poszukuję do niego śpiworka zimowego może któraś wie gdzie go dostanę?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Bugaboo Cameleon-pytanie o użytkowanie 04.09.11, 19:22
      mój też tak ma (mam spacerówkę, ale to ta sama rama) i z tego co pisały dziewczyny to ten "typ" tak ma smile
      co do śpiworka to na all są ale nie z tej kolekcji co masz górę , a Tobie chyba zależy na tym samym kolorku smile widziałam ostatnio czarny smile
      • agnes_nyc Re: Bugaboo Cameleon-pytanie o użytkowanie 04.09.11, 20:15
        Gondola troche sie rusza ten typ tak ma ne przejmuj sie
    • cayenne28 Re: Bugaboo Cameleon-pytanie o użytkowanie 05.09.11, 10:57
      dziękuję za info...skoro tak to niech ma smile córka w nim już lalkę wozi i mówi, ze jest super!

Co do śpiworka to chciałabym to kompletu, ale nie mogę dostać, a jak jest to 100 funtów + przesyłka....lekka przesada. Także zdecyduję się uszycie lub zakup innego.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka