Dodaj do ulubionych

baby jogger micro

06.09.11, 13:31
czy ktoś go użytkuje? nie sprawia rewelacyjnego wrażenia, ale chyba jednak sporo mniejszy jest od mini?
wie ktoś może, jaki ma rozstaw tylnich kół? ile waży? jak się rozkłada - jak quest czy aria? bo, że pozycji leżącej nie ma, to wiem...
Obserwuj wątek
    • dziustynka Re: baby jogger micro 06.09.11, 17:01
      Ale kombinujesz wink
      Ja widziałam w ŚD na Niepodległości. Jakoś nie wydaje mi się, żeby był sporo mniejszy od Mini. A materiał jak dla mnie okropny. Taki drelichowy, jakby grube płótno.
      No, to tyle mojej wiedzy big_grin
    • lucyna_1980 Re: baby jogger micro 06.09.11, 17:19
      Micro ma 60 cm rozstawu - czyli jedynie 2 cm róznicy od BJCM.
      Saras - daruj sobie ten wózek, ani materiał wyglada na cięzki w utrzymaniu czystości, nieusztywnione oparcie... ehhh o reszcie nie wspomnę..
    • zurekgirl Re: baby jogger micro 06.09.11, 17:27
      Czytalam na forum UK opinie o nim i byly bardzo kiepskie. Nie moge znalezc niestety, gdzie ja to czytalam. Daszek ma maly, kolka tez mini. Na Kiddicare sprzedaja ten wozek za 99 funtow, chyba sie pozbywaja zapasow. Wolalabym doplacic i kupic CM.
      • saras-wati Re: baby jogger micro 06.09.11, 18:28
        no to faktycznie lipasad zurek, city mini ma olbrzymi rozstaw tylnich kół i wg mnie jest ciężki, jak mam mieć BJCM, to wolę mb swift, bo wagowo zbliżony...
        • zurekgirl Re: baby jogger micro 06.09.11, 19:09
          Ja bym wolala Swifta z buda BJ. Nie jezdzilam dluzej niz minute CM w zyciu, ale ja lubie jak duzy wozek (CM malenki jak quest nie jest przeciez) ma tylne kolka amortyzowane lub pompowane.
          • saras-wati Re: baby jogger micro 06.09.11, 19:21
            zurek, czy my mówimy o tym samym? CM, czyli city mini? patrz, jakie są różne upodobaniasmile ja uwielbiam małe wózkiwink

już wiem, że chciałabym xt, ale z tym podnóżkiem na prowadnicach...myślicie, że można taki, nowy gdzieś jeszcze kupić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka