Dodaj do ulubionych

Osoby, które sprzedały już wózki z ogłoszeń

16.09.11, 16:03
Proszę o aktualizację w wątku "Sprzedam". Wtedy ogłoszenia są bardziej czytelne. Co wy na to aby ogłoszenie które "wisi" dłużej niż miesiąc i nie ma informacji, że nadal aktualne było usuwane? Jeśli wózek nadal będzie dostępny to wystarczy napisać aktualne, a jak nie, a Wy zapomnicie o tym wspomnieć, usuniemy automatycznie, aby się śmietnik nie zrobił.
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: Osoby, które sprzedały już wózki z ogłoszeń 16.09.11, 17:54
      didis - dziewczyny niektore pisza ze sprzedaly i ze ogloszenie nieaktualne jesli tego nie robia to ja co miesiac robie "czystki " i usuwam zostawiam dwa miesiace a reszta jest usuwana smile to samo z kupie i akcesoriami

ostatnio robilam czystki w promocjach smile
      • agnes_nyc Re: Osoby, które sprzedały już wózki z ogłoszeń 17.09.11, 11:34
        agnes_nyc napisała:

> didis - dziewczyny niektore pisza ze sprzedaly i ze ogloszenie nieaktualne jes
        > li tego nie robia to ja co miesiac robie "czystki " i usuwam zostawiam dwa mie
        > siace a reszta jest usuwana smile to samo z kupie i akcesoriami
        >
        > ostatnio robilam czystki w promocjach smile

poprawiam sie zostawiam zawsze 1 miesiac smile
    • zurekgirl Re: Osoby, które sprzedały już wózki z ogłoszeń 16.09.11, 19:35
      Moim zdaniem jak ogloszenie wisi dwa tygodnie, to juz jest dlugo. Ja nie lubie zagladac w te ogloszenia, bo wlasnie mam wrazenie, ze juz pewnie nieaktualne. Jak bedzie waznosc dwa tygodnie, to sprzedajacy sie zmobilizuje, zeby pilnowac i uaktualniac, a kupujacy beda wiedzieli, ze to co widza jest wciaz na sprzedaz.
      • didis Re: Osoby, które sprzedały już wózki z ogłoszeń 16.09.11, 23:26
        Ja dziś też robiłam czystki, ale może jeszcze raz jasno przypomnieć, bo nie wszyscy to robią. Dwa tygodnie to mało czasem na sprzedaż wózka, ale może warto co dwa tygodnie napisqc czy aktualne czy nie, a co na to reszta?
        • sylki Re: Osoby, które sprzedały już wózki z ogłoszeń 16.09.11, 23:39
          Jestem z, bo to ułatwia sprawę,ale czy nie zaśmieci wątku
          • agnes_nyc Re: Osoby, które sprzedały już wózki z ogłoszeń 17.09.11, 11:20
            ok ze sprzedam moze tak byc ze co2 tygodnie (choc ja uwazam to za glupote post dimy jest z sierpnia i nadal aktualny nie kazdy bedzie pisal ze juz nieaktualne)

co do kupie to jak zaczne robic czystki co dwa tygodnie to w tym watku nic nie bedzie sad

ja bym zostawila tak jak jest na biezaca je sprawdzam i sie nimi "opiekuje"
            • didis Re: Osoby, które sprzedały już wózki z ogłoszeń 17.09.11, 18:56
              Ok, więc niech tak zostanie. Ja też ile mogę będę pomagała. Myślę, że już od października będę aktywna jak dawniejsmile
              • sylki Didis 17.09.11, 19:47
                ty nam lepiej napisz jak Wit się czuje, nie chce cię męczyć mailowo, a zapewne wiele z nasz chiałoby wiedzieć.
                • didis Re: Didis 17.09.11, 19:51
                  No właśnie Witulek super - ostatnio nawet neurolog stwierdził, że nie wymaga już rehabilitacji, bo sam nadrabia w zabawie. Ale i tak z nim ćwiczę, głównie przez zabawę, łapanie, klaskanie no i trochę Vojty, ale tego nie znoszę... Wit ma jeszcze lekki niedowład lewej strony i nie chodzi - ale biega wręcz raczkując. Rehabilitantki uważają, że im później zacznie tym lepiej dla jego ręki, bo teraz ją stale dociska a to super wpływa na jej usprawnienie. Od pazdziernika wracam do pracysmile
                  • saras-wati Re: Didis 18.09.11, 07:08
                    Cudownie to czytać! Chciałam Cię kilka razy zapytać o samopoczucie Wita, ale nie chciałam się narzucać mailowo...
                    Cały czas trzymam za niego kciuki!
                    • agnes_nyc Brawo dla Witusia :) 18.09.11, 09:26

• dima1312 Re: Brawo dla Witusia :) 18.09.11, 13:23
                        bez sensu pisać co dwa tygodnie ze Aktualne a jak ktoś zapomni? to będzie skasowany? jak ktoś sprzeda niech napisze ze sprzedany wtedy będzie porządek i moderatorki będą mogły wątek usunąć
                  • sylki Re: Didis 18.09.11, 15:18
                    Ufff to mi ulżyło, tak bardzo trzymałam kciuki za malutka.
                    A jak jego wzrok?
                    • didis Re: Didis 19.09.11, 11:47
                      Jedziemy teraz do lekarza, więc sprawdzi, ale ja nie widzę, żeby on nie widziałsmile Może ma ograniczone pole widzenia, ale tego też nie widzęsmile
                      • sylki Re: Didis 19.09.11, 20:51
                        To czekam na info i cieszę się, ze jest co raz lepiej smile
    • ironia-losu11 Re: Osoby, które sprzedały już wózki z ogłoszeń 25.09.11, 20:33
      Girls, to na czym w końcu stanęło z tymi ogłoszeniami? Po miesiącu piszemy: aktualne/nieaktualne? Czy po 2 tyg.? Czy jeszcze inaczej? Hmmmm...
      • agnes_nyc Re: Osoby, które sprzedały już wózki z ogłoszeń 25.09.11, 21:22
        ironia-losu11 napisała:

> Girls, to na czym w końcu stanęło z tymi ogłoszeniami? Po miesiącu piszemy: akt
        > ualne/nieaktualne? Czy po 2 tyg.? Czy jeszcze inaczej? Hmmmm...

Jak sprzedasz wozek to napisz info ze nieaktualne w watku sprzedam wozek i beda usuwane na biezaca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka