ef_ka81 07.10.11, 12:45 Mam zamiar kupić ten wozeczek ale nie moge go obejrzec na żywo więc proszę dziewczyny które miały do czynienia z tym wózeczkiem o opinie, wady i zalety tego wózka..będe wdzięczna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: joolz day - proszę o opinie 07.10.11, 14:34 super wozek piekne poloczenie stokke z bugaboo ma swietna amortyzacje lepsza fajniej sie nim zjezdza ze schodow jedyna co ma mniejsze siedzisko ja mam na czarnej ramie pieknosci wygodny napewno nie bedziesz zalowac do tego ma adaptery maxi cosi jesli masz jakies konkretne pytania pytaj jak dla mnie jest numer jeden jak narazie! i jest wart swojej ceny! Odpowiedz Link
ollasja Re: joolz day - proszę o opinie 07.10.11, 14:41 poszukaj w wyszukiwarce na tym i na starym forum - trochę było o tym wózku Odpowiedz Link
magdashero do mama1dawidka 07.10.11, 19:14 kupiłam neo i chciałam się nim pochwalić, ale jeszcze nie jeżdże spacerówką bo mała na 3 miesiące a gondolkę mam capazo od jane ale denerwuje mnie ze jest nisko na stelażu, używam na razie stelaż i fotelik i tu jest super. jeżdzi się tak samo idealnie jak fusionem. ale już się zaraziłam miłością do mylo no i nieoczekiwanie spodobał mi się kudu nowość od casualplay, obecnie ma s4 reverse i tu się wozimy jeszcze w gondoli playmoon. neo czeka az zaczniemy jeździć w spacerowce, kolor mam chili. tak mi jeszcze chodzi po głowie kupno nowe tapicerki od jane rider bo idealnie pasuje a kolorki ma super Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: do mama1dawidka 07.10.11, 21:49 concord ehh..... jescze nie mialam ale marzy mi sie wlasnie neo piekny design w joolzie gondolka jest wysoko ale co do uzytkowania to za duyo sie nie wypowiem bo talko korzystamy ze spacerowki ale neo jest piekny poprostu tez kiedys moze nabede w sumie z tych wozkow co chcialam miec to mi brakuje tylko ten neo i mountain... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link