Dodaj do ulubionych

Ile ja bym dała... - rozmarzona :P

04.11.11, 21:48
Szkoda, że nie posiadam nikogo, ani nie znam z UK, bo na pewno bym się na niego skusiła big_grin Zwłaszcza za taką cenę... Szkoda, że u nas "taka drożyzna" - ach, siedzę i marzę tongue_out www.ebay.co.uk/itm/Maclaren-Techno-Xlr-Coffee-Brown-Blue-/120803862228?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item1c2078a6d4
Obserwuj wątek
    • agaciha Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 04.11.11, 22:10
      Ale to jest licytacja a nie cena kup teraz wiec moze kosztowac wiecej smile
      • nicolcia9 Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 04.11.11, 22:14
        Wiem, ale sam fakt tongue_out U nas za taki wózek używany w stanie dobrym, a nie bardzo dobrym, to licytacja zaczyna sie od ok 500zł ;/
    • zurekgirl Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 04.11.11, 22:21
      Za wiecej niz 120 raczej nie pojdzie. Rzeczywiscie ceny Macow w UK sa swietne, bo to chyba najbardziej popularne wozki. W przypadku tego musialabys miec kogos w Swindon, bo tylko odbior osobisty. Ja sie chyba powinnam zajac posrednictwem ebay.uk-Polska, bo sporo wozkow linkujecie, a wyslac wam nie ma kto wink
      • nicolcia9 Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 04.11.11, 22:26
        No to byłby świetny interes na biznes tongue_out A ile z nas by się cieszyło "jak gwizdki" he he big_grin
    • cortinka Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 04.11.11, 22:22
      I wkładki do Maca są tańsze niż u nas. Eh, zaszalałabym sobie zakupowo na zagranicznym ebay'u... Szkoda, ze kompletnie nie wiem jak. A może to w sumie i dobrze wink
      • nicolcia9 Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 04.11.11, 22:25
        Tak samo jak i ja... matko chyba bym puściła całą rodzinkę z torbami tongue_out i zostałabym z samymi "gadżetami" ha ha smile
      • saras-wati Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 05.11.11, 07:17
        cortinka napisała:

> I wkładki do Maca są tańsze niż u nas. Eh, zaszalałabym sobie zakupowo na zagra
        > nicznym ebay'u... Szkoda, ze kompletnie nie wiem jak. A może to w sumie i dobrz
        > e wink

z ust mi to wyjełaśsmile)

zurek, to z jakiej okolicy mam coś wybieraćwink
        • zurekgirl Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 05.11.11, 10:20
          Jak odbior osobisty, to z Londynu (wschod lub centrum i wtedy bede was kasowac za bilety autobus-metro), a jak przesylka, to skadkolwiek. Ja bede rozpakowywac, ogladac, testowac po domu i wyrabiac sobie opinie wink a potem odsylac kurierem do Pl. Kurier mnie kasuje £22,50 za paczke do 20 kg. Koszyty moich przejazdow po Londynie to nie wiecej niz 5 funtow, wiec jesli ktoras sie napali, to ja powaznie bardzo chetnie sie tym zajme, tylko mi sie pozwolcie godzine w domu pobawic wink
          • analyss Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 05.11.11, 20:48
            oj dziewczyny, to trzeba sie łapać za zakupy, dopóki się Zurek nie znudzi bądź nie rozmyśli wink
            • mama1dawidka Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 05.11.11, 21:01
              ooo to super to bedziesz dzewiczyno miala pelne rece roboty hehehe
            • zurekgirl Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 05.11.11, 21:02
              E tam, jak bedziecie fajne rzeczy zamawiac, to sie nie znudze...chcialabym podotykac Stokke, MB, male Baby Joggery, Elita w sumie tez,jakies wynalazki...Maclarenow mam dosc swoich...o, BBOO tez w sumie chetnie przeprawie za morze wink Normalnie spelnienie marzen taki biznes- nie biznes wink
              • mama1dawidka Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 05.11.11, 22:40
                hmm to mi sie wypada tez zaproponowac smile
                u mnie zamowienie kuriera gls kosztuje 30 euro smile
                wysylka z niemiec
                • saras-wati Re: Ile ja bym dała... - rozmarzona :P 05.11.11, 22:58
                  no to dzisiaj nie miałam czasu, ale od jutra biorę się za wertowanie ebay'abig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka