Dodaj do ulubionych

Bugaboo Donkey

07.12.11, 11:58
Dziewczyny kumpela chciałaby kupić ten wózek i zastanawia się czy jest szansa utargować jakiś rabat w 4 kids? Jeśli tak to ile? Czy można go obejrzeć na żywo u nich? A i czy jeśli zamawiałaby np w stanach to czy ewentualną reklamację mogłaby zgłosić w Polsce?

Bedzie miała różnicę między dziećmi 1,5 m doradźcie jaki musiałaby by kupić jaka jrst różnica między tym mono a duo rozumiem, że mono jest tylko dla jednego dziecka z możliwością rozbudowania go do wózka dla dwójki za dodatkową opłatą tak?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 12:33
      Masz kilka wersji podwójnego, wszystko jest na stronie bugaboo.pl
      Co do reklamacji, to wolałabym kupić w PL by później się z ewentualnym serwisem nie szarpać.
      • aniach23 Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 13:48
        Wiec ja mieszkam w stanach i dzwonilam do Bugi dzis... Nie ma problemu poniewaz oni sa na caly swiat i gdziekolwiek kupisz to Ci pomoga w roznych sprawach.

Mono i duo. Mono tak jak powiedzialas jest dla 1 dziecka z koszykiem na zakupy z boku. Duo jak kupujesz koszyka nie dostajesz tylko 2 siedzonko. W tym cala roznica smile
        • aga_1980_31 Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 14:16
          Chyba nie bo na stronie jest że w duo również dołączają koszyk boczny.
        • sylki Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 14:22
          koszyk jest w każdym modelu, zauważ że każda wersja kosztuje lekko inaczej big_grin
          • aga_1980_31 Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 14:42
            No domyślam się że mono jest tańsze od duo a te tańsze od twin to zrozumiałe.
            A jest możliwość negocjacji ceny w 4 Kids? Jeśli tak to ile? No i czy mozna obejrzeć wózek na miejscu?
            • lucyna_1980 Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 15:27
              Podejrzewam że 4kids standardowo 5% rabatu dadzą. Więcej pewnie dostaniesz w Mama i ja w Gdańsku
              • aga_1980_31 Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 15:51
                Ale to nie dla mnie tylko dla koleżanki, która mieszka w Tarnowie. A jeśli chodzi o Mama i Ja to nie mają donkeya
                • lucyna_1980 Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 15:59
                  Na zamówienie też nie?
                  • aga_1980_31 Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 17:26
                    Na razie nie ma takiej możliwości. Może będzie za jakiś czas natomiast koleżanka nie będzie czekać za długo bo zostanie w końcu bez wózka. Musi działać jak nie tu w Polsce to za granicą.
                • womysia Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 15:59
                  aga, wyślij zapytanie mailem do tego sprzedawcy z allegro:

allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=6152719&category=82593
                  • aga_1980_31 Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 18:07
                    Dzięki napisałam smile
    • maria.szymanowska Re: Bugaboo Donkey - reklamacje w PL 07.12.11, 18:13
      JeslI chodzi o reklamacje, to nie powinno być problemu z serwisem w Pl, bez względu na to gdzie kupi sie wózek. Ja kupiłam cameleona w Szwajcarii, jak po przeprowadzce do Polski potrzebowaliśmy skontaktować sie z serwisem, to centrala w Holandii odesłała nas do 4kids i po krótkich namowach 4kids zajęło sie naszym wózkiem i nawet dostaliśmy od nich gratisysmile
      • sylki Re: Bugaboo Donkey - reklamacje w PL 07.12.11, 18:26
        Po krótkich namowach?
        Musieliście serwis namawiać na przyjęcie reklamacji?
        • olus22 Re: kocyk bugaboo 07.12.11, 18:32
          a ja kupiłam różowy kocyk do bbo ale super pasuje do mojego fioletowego stokke. Jest śliczny
          • sylki OLUS 07.12.11, 19:00
            Kochana ty w końcu wrzuć fioletowego stokke z różowym śpiworem big_grin
            • olus22 Re: Sylki 07.12.11, 21:53
              Obiecuje jutro wrzucę
        • maria.szymanowska Re: Bugaboo Donkey - reklamacje w PL 07.12.11, 19:32
          No na początku nie byli zachwyceni tym, ze im jakis szwajcarski wózek chcemy reklamować, ale przeslalismy im maila, którego dostaliśmy od Bugaboo i potem nie było problemów. Oczywiście wózek musial być zarejestrowany na stronie i musielismy przesłać do 4kids skan faktury z data zakupu.
    • saras-wati Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 20:49
      Bardzo fajnie wygląda ten wózek - zresztą ostatnio bbo mnie zauroczyłosmile

Wiecie może czy można go gdzieś w Warszawie obejrzeć?
      • justyna2262 Re: Bugaboo Donkey 07.12.11, 22:30
        jeszcze niedawno, jak byłam w rkids to mieli Donkey'a, teraz nie wiem, podejrzewam, że tak. Niestety nie mam możliwości teraz podjechać, bo akurat jestem chora, ale najlepiej zadzwonić i upewnić się, aby nie jechać w ciemno.
      • maria.szymanowska Re: Bugaboo Donkey 08.12.11, 21:25
        Jest na Solidarnosci. Byłam dzisiaj i widziałamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka