Dodaj do ulubionych

Hiszpania, Chiny-a co tam w świecie wózków?

15.03.12, 20:55
Czy może ktoś się orientuje jak tam z wózkami, gadżetami wózkowymi czy dzieciowymi. Może są tam jakieś fajne niedostępne wózki itp., coś tam mają czego u nas nie ma, może warto coś kupić, coś się opłaca? Może macie jakieś wieści smile
Obserwuj wątek
    • aga_1980_31 Re: Hiszpania, Chiny-a co tam w świecie wózków? 15.03.12, 21:05
      W Hiszpanii super są śpiworki Saco ale dość drogie niestety
      • ewa-krystyna Re: Hiszpania, Chiny-a co tam w świecie wózków? 18.03.12, 14:50
        czy ty mieszkasz w Hiszpanii? Pytam,bo znalazlam wozki Arrue w wersji klasycznej i sie "zakochalam" lol szczegolnie w wozku glebokim dla blizniat i jesli tylko bede miala blizniaki chce go kupic smile lub pojedynczy w przypadku jednego malucha smile
        ich website niestety dziala srednio i tylko w wersji hiszpanskiej. Czy sa ich wozki nadal dostepne w sklepach? Jak jest z ich jakoscia? a wozki dla lalek?
        jesli tylko cos wiesz ,daj zanc smile
        Dzieki smile
    • ironia-losu11 Re: Hiszpania, Chiny-a co tam w świecie wózków? 15.03.12, 21:27
      Podrzucałam tu nie tak dawno link do chińskiego "megapośrednika" handlu wózkami, mają dokładniec wszystko to, co reszta świata plus to samo w wersji podrobionej wink
      • afroddytta Re: Hiszpania, Chiny-a co tam w świecie wózków? 15.03.12, 21:36
        To może jakiegoś podrobionego Urbana by mieli wink
        • saras-wati Re: Hiszpania, Chiny-a co tam w świecie wózków? 16.03.12, 06:04
          afroddytta napisała:

> To może jakiegoś podrobionego Urbana by mieli wink

ale podrobiony urban, to już nie będzie to samowink
          • didis Re: Hiszpania, Chiny-a co tam w świecie wózków? 17.03.12, 19:19
            Ten urban na allegro jest tani i w dodatku oryginalny smile
            • afroddytta Re: Hiszpania, Chiny-a co tam w świecie wózków? 17.03.12, 20:42
              Didis ostrzegam-będę dzwonić, jak się umówię na oglądanie wink
    • gosia_arma Re: Hiszpania, Chiny-a co tam w świecie wózków? 18.03.12, 00:02
      W Chinach maja wszystko,ale... Oryginalne rzeczy dla dzieci są pioruńsko drogie, ich marki które robią gadżety dla dzieci też są drogie, ale jakościowo fajne.
      Podróbki są, ale zwykle ich jakość jest delikatnie mówiąc słaba

• afroddytta Barcelona 22.03.12, 20:56
      Czy w centrum Barcelony jest jakiś fajny sklep dziecięcy, coś w stylu toysrus (oczywiście amerykańskiego, nie polskiego smile) ?
      • ironia-losu11 Re: Barcelona 22.03.12, 21:05
        Jak ostatnio tam bylam, to jeszcza nie miałam dziecka, wiec kompletnie nie zwracałam uwagi na takie sprawy, ale jak znam życie, to na pewno mają sporo sklepów tego typu.
        • afroddytta Re: Barcelona 23.03.12, 20:29
          No właśnie mój m jeżdzi często i twierdzi, że nic w centrum nie ma. Ja też byłam, ale jeszcze dzieci w planach nawet nie było więc pamiętam tylko NewYorkera smile
          • ironia-losu11 Re: Barcelona 25.03.12, 20:41
            www.kidsinbarcelona.com/
            A to zerknij moze na te stronke - na samym dole masz takie cos jak Kids' Directory i linki do dzieciowych sklepow (Children's Shops, Moter and Baby Stores itd) smile

Sporo jest tez tutaj:
            www.mumabroad.com/catalunya/Children_s_Clothes_and_Shoe_Shops-164
            • afroddytta Re: Barcelona 25.03.12, 21:12
              Dzięki, choć na takie typowe ciuchowe zakupy to chyba go nie naciągnę, bardziej miałam nadzieję na jakieś toysrus smile

A tak w ogóle to mój m dzwoni pierwszego wieczoru po wylocie, pytam jak tam, a on, że już na pierwszym spacerze był i widział 2 city mini..., a ja na to, żeby się nie wygłupiał, a on, że serio, bo przecież ten nasz czerwony to city mini, tak? Śmiać mi się chce, szkoda tylko, że te chłopy tak wolno się wkręcają big_grin
              • ironia-losu11 Re: Barcelona 25.03.12, 21:19
                Ale jakby gadal np o samochodach, to by sie pewnie natychmiast orientowal w każdziuteńkim szczególiku smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka