Dodaj do ulubionych

spacerówka do samochodu

28.03.12, 10:28
poszukujemy spacerówki typowo wypadowej do samochodu dla 14 miesięcznego maluszka. wózek ten musi się składac do bardzo małych rozmiarów (ale nie parasolka, mamy i raczej nie jest to wózeczek "malutki" po złożeniu) najlepiej taki co by się zmieścił do tyłu samochodu pod fotel bo wózek będzie wożony non stop w aucie wink no i maluszek lubi sobie jeszcze ucinac drzemki więc oparcie też musi się choc troszkę rozkładac. Co byście poleciły? Myślałam tak nad nuną, ale mówicie, że nie jest to wózeczek dla większego maluszka, więc jaki jeszcze byscie mogly mi doradzic?
Obserwuj wątek
    • turnesolka Re: spacerówka do samochodu 29.03.12, 11:56
      jane sonic (ale ten pierwszy) np. allegro.pl/wozek-jane-sonic-kolor-h-64-air-raty-i2223470645.html
      można kupić używane dużo taniej
      To jest typowa malutka parasolka, lekka i łatwo się składająca. Spokojnie poradzi sobie z sama nią nawet drobniutka kobieta. Na szybkie wypady idealna, złaszcza do sklepów bo bardzo wąska!!! Ma świetną folię przeciwdeszczową, która składa się do mini rozmiarów więc w razie czego jest pełna ochrona. Oparcie odchyla się na tyle że dziecko bez wygodnie śpi.
      Mam ten wózek już prawie rok i jestem bardzo zadowolona.
      • nicolcia9 Re: spacerówka do samochodu 29.03.12, 13:19
        jak już pisałam posiadam jedną parasolkę i ona w zupełności mi wystarcza, jest tzw. wózkiem domowym, osiedlowym, przewozowym. zależy mi na wózeczku, który praktycznie nie będzie wyjmowany z samochodu czyli typowo galeriowy i ew. gdy zapomnimy zabrac innego wozka (bo czesto sie tak zdarza, że niby nie potrzebujemy to nie bierzemy, a w praniu okazuje się, że jednak by się przydał)
        • dziustynka Re: spacerówka do samochodu 29.03.12, 13:34
          nuna
          ew. bee+
          • villemo86 Re: spacerówka do samochodu 29.03.12, 13:36
            Jak pod siedzenie i malutki to chyba najlepszy zapp. Jako awaryjny to moim zdaniem wystarczył by zwykły, a nie xtra
    • koala0405 Re: spacerówka do samochodu 29.03.12, 14:17
      peg perego pliko mini
      • pomilak1 Re: spacerówka do samochodu 29.03.12, 14:27
        za fotel kierowcy a pod fotelik synka wsadzałam chicco skip smile jechaliśmy tak do Zakopanego i wózek i jego wymiary spisał się ok - szczególnie jak jechaliśmy gdzieś busikiem i trzeba było szybko złożyć i wcisnąć do busikowego bagażnika smilesmile
        • lukkoye Re: spacerówka do samochodu 30.03.12, 13:52
          wg mnie wózkiem sklepowo-samochodowym jest nuna, no i do tego fajnie wyglądawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka