malenstwo2010 09.05.12, 20:36 kiedy będziesz miała Joolza? Jedzie już do Ciebie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Pinik- Joolz 09.05.12, 22:03 Jedzie, jedzie! I doczekac sie nie moge! Jedzie wlasnie z Katowic mam nadzieje, ze juz docelowo do Pragi (sledze paczke w necie). Kupilam w super sklepie! Takiego serwisu dobrego jeszcze przy kupnie wozka nie mialam Mysle, ze jutro bedzie. Malo bede miec czasu na wyprobowanie, bo w pt wyjezdzamy i nie moge go zabrac. Tak, ze nastepne testy dopiero w pn ( Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Pinik- Joolz 09.05.12, 22:10 jak jutro dojedzie, to koniecznie wstaw zdjęcia bo ja też na niego napalona jestem Kombinuję jak tu kasę uzbierać... Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Pinik- Joolz 09.05.12, 22:25 Pink ale kupowałaś go w Katowicach???jak tak to napisz proszę w jakim sklepie, to sobie podjadę pooglądać tam joolz'y Odpowiedz Link
pinik Re: Pinik- Joolz 09.05.12, 23:12 NIe, nie w Katowicach. Ale paczka szla jakos m.in. przez Katowice. Juhu! Widze, ze moj Joolz juz dotarl do Brna. Moze mu sie wiec uda jeszcze do Pragi czmychnac do jutra Odpowiedz Link
pinik U mnie dzis Swieta! :-) 10.05.12, 10:00 Jak w temacie. Czekam na dostawe Joolz'a Odpowiedz Link
sylki Re: U mnie dzis Swieta! :-) 10.05.12, 10:16 Pinik, jak już go wypróbujesz, porównaj mi go ze stokke proszę Odpowiedz Link
pomilak1 Re: U mnie dzis Swieta! :-) 10.05.12, 15:50 Sylki czyżby joolz?? nie kuście mnie bo ja tu zamierzam torbę do stokke kupić Odpowiedz Link
sylki Re: U mnie dzis Swieta! :-) 10.05.12, 15:55 chciałam ci tylko powiedzieć ze na ebay.de jest fioletowa (nowa) w licytacji, sprzedaje gość u którego wozek i gondolę kupowałam Odpowiedz Link
pomilak1 Re: U mnie dzis Swieta! :-) 10.05.12, 20:55 Sylki tylko żebym ja umiała na tym cholernym ebay kupować :/ no ciemna jestem w tym temacie i tyle nie wiem jak potem za to zapłacić itd chyba kupię tą od maleństwa, trudno kolory będą się trochę gryzły, ale co tam Odpowiedz Link
sylki Re: U mnie dzis Swieta! :-) 10.05.12, 20:57 kupujesz i płacisz przez Pay Pal, bardzo proste tylko trzeba chciec się naumieć a kup od malenstwa, moze nie bedzie tak zle, w końcu do niebieskich jeansów zakładamy różowe bluzki Odpowiedz Link