Dodaj do ulubionych

Pinik- Joolz

09.05.12, 20:36
kiedy będziesz miała Joolza? Jedzie już do Ciebie? smile
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Pinik- Joolz 09.05.12, 22:03
      Jedzie, jedzie! I doczekac sie nie moge! Jedzie wlasnie z Katowic mam nadzieje, ze juz docelowo do Pragi (sledze paczke w necie). Kupilam w super sklepie! Takiego serwisu dobrego jeszcze przy kupnie wozka nie mialam smile

Mysle, ze jutro bedzie. Malo bede miec czasu na wyprobowanie, bo w pt wyjezdzamy i nie moge go zabrac. Tak, ze nastepne testy dopiero w pn sad(
      • malenstwo2010 Re: Pinik- Joolz 09.05.12, 22:10
        jak jutro dojedzie, to koniecznie wstaw zdjęcia bo ja też na niego napalona jestem smile Kombinuję jak tu kasę uzbierać...
        • pomilak1 Re: Pinik- Joolz 09.05.12, 22:25
          Pink ale kupowałaś go w Katowicach???jak tak to napisz proszę w jakim sklepie, to sobie podjadę pooglądać tam joolz'y winksmile
          • pinik Re: Pinik- Joolz 09.05.12, 23:12
            NIe, nie w Katowicach. Ale paczka szla jakos m.in. przez Katowice.

Juhu! Widze, ze moj Joolz juz dotarl do Brna. Moze mu sie wiec uda jeszcze do Pragi czmychnac do jutra smile
    • pinik U mnie dzis Swieta! :-) 10.05.12, 10:00
      Jak w temacie. Czekam na dostawe Joolz'a smile
      • sylki Re: U mnie dzis Swieta! :-) 10.05.12, 10:16
        Pinik, jak już go wypróbujesz, porównaj mi go ze stokke proszę smile
        • pomilak1 Re: U mnie dzis Swieta! :-) 10.05.12, 15:50
          Sylki czyżby joolz?? suspicious smile
          nie kuście mnie bo ja tu zamierzam torbę do stokke kupić wink tongue_out
          • sylki Re: U mnie dzis Swieta! :-) 10.05.12, 15:55
            chciałam ci tylko powiedzieć ze na ebay.de jest fioletowa (nowa) w licytacji, sprzedaje gość u którego wozek i gondolę kupowałam smile
            • pomilak1 Re: U mnie dzis Swieta! :-) 10.05.12, 20:55
              Sylki tylko żebym ja umiała na tym cholernym ebay kupować uncertain:/uncertain no ciemna jestem w tym temacie i tyleuncertain nie wiem jak potem za to zapłacić itd uncertain chyba kupię tą od maleństwa, trudno kolory będą się trochę gryzły, ale co tam uncertain
              • sylki Re: U mnie dzis Swieta! :-) 10.05.12, 20:57
                kupujesz i płacisz przez Pay Pal, bardzo proste
                tylko trzeba chciec się naumieć tongue_out

a kup od malenstwa, moze nie bedzie tak zle, w końcu do niebieskich jeansów zakładamy różowe bluzki smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka