flower_v 13.05.12, 10:48 znacie tą stronę? www.bumbleride-shop.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygisek Re: Bumbleride 14.05.12, 11:44 napewno miala conajmniej jedna forumka, model indie, z tego co pamietam byla bardzo zadowolona trzeba poszukac w wyszukiwarce Odpowiedz Link
flower_v Re: Bumbleride 14.05.12, 11:56 dzwoniłam do nich właśnie, bardzo miła obsługa telefoniczna. wysyłka do PL w ciągu 2 dni darmowa kurierem GLS, maja serwis też na miejscu. istnieją tam jako dystrybutor bumbleride od 2008r. aż dziwne ze wczesniej nie wpadłam na nich. Odpowiedz Link
djulliet Re: Bumbleride 14.05.12, 20:23 Piękne kolory No i cena całkiem całkiem, bliżej BJ niż MB. Ciekawe jak wygląda porównanie z Urbanem w użytkowaniu, bo budka już mi się bardziej podoba Odpowiedz Link
afroddytta Re: Bumbleride 14.05.12, 20:55 Pamiętam, że któraś wklejała fotki tego wózka. Mi to on bardzo przypomina Speedziaka, czy tylko mi? Odpowiedz Link
ppaskuda Re: Bumbleride 14.05.12, 21:22 u mnie po mojej mieścinie jeżdzi podwójny bumbleride indie dokładnie taki i w pierwszej chwili pomyślałam "speedziak?ale te kolory?" i dopiero potem podchodząc bliżej przeczytałam,że to właśnie bumbleride. Bardzo fajnie się prezentuje i z tego co widze to i mama bliźniaków nim śmiga i babcia też,a dzieciaki mają już tak koło 2,5 roku,a widzę ich od małego w nim. Fajny ten wózek Odpowiedz Link