mar.sza 13.05.12, 11:20 ... nie orientuję się jakie tutaj panują zasady. Chciałabym prosić o pomoc w wycenę mojego używanego wózka. Za ile mogę go wystawić ? Jeśli pytanie jest na miejscu to dajcie zielone światło a napiszę szczegóły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Nie wiem czy mogę zapytać ... 13.05.12, 11:24 Ciężko jest wycenić wózek, przeważnie patrzymy po ile średnio dana marka i model się sprzedają na allegro. Odpowiedz Link
mar.sza Re: Nie wiem czy mogę zapytać ... 16.05.12, 14:31 a więc pytam Stelaż mutsy 4rider, siedzisko spacerowe Mutsy kolor Cargo Grey. Całość kupiona w marcu 2011 a więc jeszcze na gwarancji, tak ? Mutsy ma dwa lata gwarancji? Siedzisko wygląda jak nowe,żadnych przetarć,plam itp. Budka również. Stelaż jak to stelaż, widać ślady użytkowania ale też nie jest jakoś specjalnie zniszczone. Na wasze oko ilę mogę dostać za taki wózek ? za ile wystawić ? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Nie wiem czy mogę zapytać ... 16.05.12, 15:04 mar.sza napisała: > a więc pytam > > Stelaż mutsy 4rider, siedzisko spacerowe Mutsy kolor Cargo Grey. Całość kupiona > w marcu 2011 a więc jeszcze na gwarancji, tak ? Mutsy ma dwa lata gwarancji? S > iedzisko wygląda jak nowe,żadnych przetarć,plam itp. Budka również. Stelaż jak > to stelaż, widać ślady użytkowania ale też nie jest jakoś specjalnie zniszczone > . > Na wasze oko ilę mogę dostać za taki wózek ? za ile wystawić ? Ale sama spacerówka? za 500 wezmą raczej od razu. Masz jakieś dodatki typu śpiworek, osłonka na nogi, podwieszany kosz? Jakis czas temu obserwowałam aukcję sama spacerówka tyle że urban, też cargo, ale chocolate, goła, bez dodatków, poszła za ponad 500zł. Ja bym spróbowała wystawić za 700 i zobaczyć co sie stanie. Masz książeczkę gwarancyjną? Jesli tak to też dodaj jej zdjęcie, bo jak ludzie widzą pieczątkę z datą sprzedaży to są pewniejsi, niż wierzyć na słowo, że "na gwarancji, po jednym dziecku". Aaa! ważne jeszcze czy jest to light waigt czy single spoke. piankowe koła w 4riderze sa mniej popularne jak zauważyłam. Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Nie wiem czy mogę zapytać ... 16.05.12, 15:10 ja bym wystawila od 1 z cena minimalna 500-600,bo jesli golas, to zadna rewelacja cenowa, no chyba ze stan jest naprawde bardzo dobry, i pokazesz to na ladnych zdjeciach. moj urban w zeszlym roku poszedl za 800, akcesoria za jeszcze pare stowek, ale i tak stracilam na tym ponad 1000zl;/ Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Nie wiem czy mogę zapytać ... 16.05.12, 15:14 tereferefretka napisała: i pokazesz to na ladnyc > h zdjeciach O! I to jest słuszna uwaga! Podtsawą są dobre zdjęcia. Jak masz możliwośc zrobić je w dobrej rozdzielczości i do tego przy świetle dziennym na dworzu to tak zrób, bo wtedy widac kazdy detal, wózek na zdjęciu wygląda jakby się było tuż obok niego i widziało każdy szczegół. Moja koleżanka ma świetnie naświetlony balkon i jak wystawia wózki zawsze osiąga korzystne ceny, raczej wyższe niż inni za to samo, którzy mają słabe zdjęcia. Odpowiedz Link
mar.sza PILNE pytanie techniczne :) !!! 06.06.12, 18:15 Wystawiłam spacerówkę na allegro dwa dni temu. Dostałam 6 maili z zapytaniem o możliwość zakupienia samego siedziska -najwyższa oferta 400zł za siedzisko. I teraz nie wiem co robić ?? Sprzedać siedzisko ? 400zł to chyba dobra cena ? Tylko pytanie czy nie ugotuję się z samym stelażem ? ( 4rider, stan bdb, pompowane koła i skórzana rączka) Jakie są Wasze doświadczenia ? Uda mi się sprzedaż sam stelaż ? Proszę o szybkie porady dziękuję pięknie ! Odpowiedz Link
tereferefretka Re: PILNE pytanie techniczne :) !!! 06.06.12, 18:23 no, tu jest ryzyk fizyk, bo raz sie stelaze sprzedaja, a raz nie jesli puscisz samo siedzisko za 400 zl to ile wezmiesz za stelaz? watpie,ze 400.. Odpowiedz Link
sylki Re: PILNE pytanie techniczne :) !!! 06.06.12, 18:24 tu poszedł za 450 allegro.pl/mutsy-light-weight-super-lekki-stelaz-tanio-i2261479476.html tu za 550 allegro.pl/mutsy-stelaz-single-spoke-next-i2355114767.html za ile pójdzie twój, nie wiadomo być może pytają handlarze, bo mają stelaże, a brakuje im siedziska...ogólnie bym się nie rozdrabniała Odpowiedz Link
mar.sza Re: PILNE pytanie techniczne :) !!! 06.06.12, 19:13 Mój jest ten bardziej wypasiony więc liczę, że za stelaż minimum 500zł + 400 za siedzisko to 900 a całą spacerówkę wystawiłam za 850zł. jejku !!!!!! nie wiem !!!!! co robić ????? Odpowiedz Link
sylki Re: PILNE pytanie techniczne :) !!! 06.06.12, 19:29 ech, no to już twój wybór, ale nie jest powiedziane ze akurat twój stelaż za 500 zł pójdzie Odpowiedz Link
tereferefretka Re: PILNE pytanie techniczne :) !!! 06.06.12, 22:17 he, no raczej malo prawdopodobne patrzac po cenach stelazy, ale nie chce krakac, tak tylko mowie. ogolnie zauwazylam,ze same stelaze coraz slabiej sie sprzedaja, a ze wypasiony, ze co, ma skorzana raczke? z praktyki uwazam, ze piankowa lepsza, ale co kto lubi Odpowiedz Link
konwalia-82 Re: PILNE pytanie techniczne :) !!! 07.06.12, 08:20 ja bym nie rozbijała, za duzo zachodu Odpowiedz Link
mar.sza Sprzedany :) 07.06.12, 20:06 Siedzisko ze stelażem,szybko poszło, jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link