Drogie Wózkomaniaczki!
Witam się na forum i od razu usprawiedliwiam swoją niemal absolutną "zieloność" w temacie

Temat sam się mną "zainteresował" - jest potrzeba, to i wózek trzeba wybrać.
W sklepie spodobał mi się najnowszy model (2012) od Tako, a zwie się on Perso:
fotoforum.gazeta.pl/photo/9/nb/wi/dlgu/G1zI6WJ9ypAHoAfLjX.jpg
(dodam, że podoba mi się w takim właśnie jak na zdjęciu wykończeniu).
Wiem, że na forum Tako nie cieszy się najlepszą opinią (być może częściowo zasłużoną, patrząc na takie "cuda" jak model City...), ale wydaje mi się, że z modelu na model jest coraz lepiej (?). J
Jestem w każdym ciekawa, jak oceniacie ten konkretny model: TAKO PERSO. Tutaj można przeczytać jego szerszy opis (funkcje, wymiary itp.):
www.justbaby.pl/wozek-wielufunkcyjny-gleboko-spacerowy-perso-marki-tako-8-koloro-do-wyboru-promocja-duplikat-1.html
Będę wdzięczna za Wasze uwagi
Dodam, że wózek, którego szukam, musi sprawdzić się zimą (a więc ważna gondola), w trudnym terenie (ważne koła). Waga nie ma dla mnie już tak dużego znaczenia, bo nie będę go wnosić po schodach ani nawet do komunikacji miejskiej. Będzie zresztą stanowił uzupełnienie dla chusty.
Myślałam przez chwilę o czymś używanym, ale tu gdzie mieszkam, nie łatwo o takie oferty, no i z wysyłką mało kto oferuje... No i ostatnia rzecz: jestem zwolenniczką tradycyjnego dizajnu (najchętniej to bym woziła, więc wózki Stokke, Urban Jungle czy Graco Symbio nie są stworzone dla mnie, mimo swej niewątpliwej funkcjonalności
Z góry dziękuję za wasze zdanie i Waszą pomoc

Pozdrawiam!