Dodaj do ulubionych

warto? oceńcie mi proszę questa

29.05.12, 14:04
jak wiecie szukam czegoś co zastąpi na wakacjach nasze chicco caddy
aukcja nie moja! allegro.pl/wozek-maclaren-folia-p-deszczowa-prawie-nowy-i2381771060.html?source=oo
warto w tej cenie?
Obserwuj wątek
    • berciunia1 triumpha miało być :) 29.05.12, 14:04
      berciunia1 napisała:

> jak wiecie szukam czegoś co zastąpi na wakacjach nasze chicco caddy
      > aukcja nie moja! allegro.pl/wozek-maclaren-folia-p-deszczowa-prawie-nowy-i2381771060.html?source=oo
      > warto w tej cenie?
    • raf.anna Re: warto? oceńcie mi proszę questa 29.05.12, 14:08
      Zważywszy, że nowy kosztuje w granicach 500-600 zł myślę, że warto, jeżeli ten z Allegro jest w tak dobrym stanie.
    • kornnella Re: warto? oceńcie mi proszę questa 29.05.12, 14:17
      Wydaje mi się po logo ze jest strasznie stary. Strasznie znaczy ma jakieś 5-6 l ale może sie myle. Dopytaj sprzedawce o rocznik i już.

A po co chcesz Caddy zastępować, on ma te same funkcje przecież.
      • berciunia1 Re: warto? oceńcie mi proszę questa 29.05.12, 14:24
        chęć zmianysmile
        caddy miałam już dwa a maclarena jeszcze nigdy hehe
        • tereferefretka Re: warto? oceńcie mi proszę questa 29.05.12, 14:34
          tez go ogladalam przed chwila wink wydaje sie byc ok, ale w sumie, malo szczegolowe zdjecia.
    • raf.anna Re: warto? oceńcie mi proszę questa 29.05.12, 14:36
      W opisie aukcji jest 'prawie nowy", a nie "jak nowy" wink Moim zdaniem to różnica i przy 5-6 letnim wózku nie należy pisać, że jest prawie nowy. No ale może sprzedawca nie czuje tej subtelnej różnicy. Racja- dopytaj o rocznik.
      • kornnella Re: warto? oceńcie mi proszę questa 29.05.12, 14:45
        te 5-6 lat strzelam na oko, najstarszego Maclarena to miałam questa 2008 i na pewno od tego roku już było na budkach ich logo literka "M". Taki poziomy napis na budkach kojarzy mi się 2006 lub 2007. Tu jest stara aukcja z wózkami chyba z 2006 i mają jeszcze ten napis:
        archiwumallegro.pl/wozek_maclaren_triumph_seria_limitowana_4_kol_ss-167994473.html
        Gdzies była fajna strona z kolejnymi kolekcjami różnych wózków tylko teraz znaleźć nie moge.

Wiesz on może być kilku-letni, ale np użyty bardzo niewiele trzeba byłoby zobaczyć go na żywo.
        • kornnella Re: warto? oceńcie mi proszę questa 29.05.12, 14:47
          I przede wszystkim sprawdzić czy to faktycznie pierwszy właściciel a nie czasem pośrednik z angielskiej "wystawki" wink
          • berciunia1 Re: warto? oceńcie mi proszę questa 29.05.12, 14:53
            z tego co sprzedaje to wnioskuję ze to pośrednik .... narazie gość się nie odzywa.
    • zurekgirl Re: warto? oceńcie mi proszę questa 29.05.12, 18:21
      Na zdjeciach wyglada ok, stawiam, ze to rocznik 2007, wiec dosc stary, ale ja mam jeszcze starszego i smiga jak nowy, a w tym kolka wydaja sie rowne, wiec jesli cena jest dla ciebie ok, to moim zdaniem spokojnie dlugo nim pojezdzisz.
      • dima1312 Re: warto? oceńcie mi proszę questa 29.05.12, 19:29
        to z wysyłką 360 praktycznie nie lepiej nowy Globttroter? w bobowózkach mają za ponad 400 nie pamiętam dokładnie to tylko 100 drożej a nówka model
        • pomilak1 strona z rocznikami :) 29.05.12, 21:06
          mi się maci jakoś szczególnie nie podobają, ale wiadomo każdy ma swój gustsmile
          ale podaję stronkę z rocznikami smile strollersandprams.com/strollers/brands/Maclaren.html
          • berciunia1 Re: strona z rocznikami :) 29.05.12, 21:10
            no to jest 2006 więc stary
            chyba sobie podaruję chyba ze za 250smile
            słuchajcie a zapp? czy on nada się dla dziecka ok 98 cm wzrostu- córka ma doość długie nogi i krótszy tułów
            • saras-wati Re: strona z rocznikami :) 29.05.12, 22:07
              a volo?
              • berciunia1 Re: strona z rocznikami :) 29.05.12, 22:11
                też myślę nad volo smile
                najchętniej kupiła bym coś do 300 -max 400zł
                mega podoba mi się maxi cosi noa- ale to już za drogo jak na wóżek tylko na wakacjesmile szkoda że nie ma używek po nunie był by to fajny wózek- i ma więcej jakby miejsca na nogi
                • dima1312 Re: strona z rocznikami :) 29.05.12, 22:27
                  www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=45&%3CosCsid%3E zobacz te
                  • saras-wati Re: strona z rocznikami :) 30.05.12, 06:46
                    www.tosia.pl/sklep/product/p/476/maclaren,volo.html
                    • dima1312 Re: strona z rocznikami :) 30.05.12, 08:24
                      aga w bobo taniej
                      • kornnella Re: strona z rocznikami :) 30.05.12, 09:28
                        i to o całą złotówke big_grin

bobo
                        420+29=449

tosia
                        425+25=450

Z tego co kojarze w Tosi dostawało się 5% rabatu nie wiem czy to jeszcze obowiązuje

Pomilak dzięki za strone z rocznikami wczoraj myślałam nad nią chwile i nie chciała mi się w żaden sposób wygoglać smile
                        • pomilak1 Re: strona z rocznikami :) 30.05.12, 09:58
                          Kornela mam ją zapisaną w ulubionych tongue_out co chwilę ktoś o nią pyta big_grinbig_grinbig_grin
                      • saras-wati Re: strona z rocznikami :) 30.05.12, 10:05
                        dima1312 napisała:

> aga w bobo taniej

tylko tam różnie z zamówieniami jest...dziewczyny piszą, że zamawiają, czekają, czekają i nic...
                        • dima1312 Re: strona z rocznikami :) 30.05.12, 10:19
                          ale w Tosi oczekiwanie na te Maci ponad 30 dni!
                          • kornnella Re: strona z rocznikami :) 30.05.12, 10:32
                            Nie chce się sprzeczać bo może jest inaczej, ale z moich poszukiwań sprzed 2 msc wynikło ze Volo z nowych roczników nie ma absolutnie nigdzie. W Smyku i Entliczkach były resztki sprzed roku a nawet dwóch. Rok temu było podobnie do czerwca czekałam na Volo z kolorowymi budkami. Pojawiły się nowe Questy a Volo nie. Także nie wiem kiedy do Polski te wózki docierają. Może faktycznie ściągają je dopiero na zamówienie
                            • dima1312 Re: strona z rocznikami :) 30.05.12, 10:47
                              ja myślę ze jeśli ktoś chce kupić Volo to lepiej Globttrotera to jest nowszy model volo z rozkładanym oparciem
                            • saras-wati Re: strona z rocznikami :) 30.05.12, 11:30
                              kornnella napisała:

> Nie chce się sprzeczać bo może jest inaczej, ale z moich poszukiwań sprzed 2 ms
                              > c wynikło ze Volo z nowych roczników nie ma absolutnie nigdzie. W Smyku i Entli
                              > czkach były resztki sprzed roku a nawet dwóch. Rok temu było podobnie do czerwc
                              > a czekałam na Volo z kolorowymi budkami. Pojawiły się nowe Questy a Volo nie. T
                              > akże nie wiem kiedy do Polski te wózki docierają. Może faktycznie ściągają je d
                              > opiero na zamówienie

Ja dzwoniłam do Tosi jakoś w kwietniu i powiedzieli, że nowe modele zaczną wchodzić od maja, a dostawy z nowościami będą wjeżdżać do końca czerwca, chyba że coś wydarzy...zatem pewnie volo dojadą dopierosmile
                              • basia752 strona z rocznikami 14.08.15, 15:35
                                Czy jest jeszcze jakaś strona, gdzie można podejrzeć roczniki wózków (mamas&papas), bo ta nie działa sad www.strollersandprams.com/strollers
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka