Dodaj do ulubionych

Gondola w BJCE

10.06.12, 19:36
poniewaz sama szukalam swego czasu jakis informacji o gondoli do BJCE i niewiele ich znalazlam, a stalam sie wlasnie szczesliwa posiadaczka elita z gondola chetnie podziele sie pierwszymi wrazeniami. Zdecydowalam sie na gondole twarda (pasuje zarowno do elita jak i mini) glownie ze wzgledu na fakt, ze adapter ktory podtrzymuje ja na stelazu pasuje do fotelika maxi cosi. Gondola nie nalezy do najwiekszych - materacyk ma 72 cm dlugosci i ok. 32 cm szerokosci (dodatkowo ma przewezenie posrodku dlugosci - w miejscu gdzie zamontowany jest mechanizm do montowania na adapter). Materacyk jest dosyc gruby i miekki. W srodku sa dwie kieszonki zapinane na rzep. W komplecie oczywiscie oslonka oraz moskitiera (dopinana na suwak do budki). Z minusow - mam zastzrzenia do budki - zeby podniesc ja z najnizszego ulozenia trzeba z dwoch stron nacisnac guziczki po bokach - to samo trzeba zrobic aby opuscic ja w dol - to troche niewygodne. Poza tym w budce nie ma zadnych otworow wentylacyjnych. Tak ogolnie gondole montuje sie na sporej wysokosci - jej dno jest usytuowane na wysokosci 72 cm. od ziemi - wiec to zdecydowanie opcja dla wysokich. Organizer na raczce trzeba niestety zdjac przy gondoli bo wisi smetnie (przynajmniej w tej najnowszej wersji). Jesli macie jakies pytania chetnie odpowiem.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka