kedro-dasos
20.06.12, 23:17
Zanim poproszę o radę muszę się pochwalić, że moje niewózkowe 9 miesieczne dziecko od wczoraj przeszło metamorfozę. Dziś byłam pierwszy raz z nią w mieście!!!!!!!!!!!!!!!( godzinkę, ale zawsze to coś). Dlatego też z tej radości muszę i w końcu mogę kupić wózek, którym jeżdziłaby czasem moja mama, który mogłabym zapakować do auta i podjechać np do parku, lasu na spacer, centra handlowe niekoniecznie- akurat tego nie lubię raz na pół roku mi wystarczy)Teraz mam emmaljungę smart duo, ale do auta jej sama nie zapakuję(muszę oszczędzać skazany na operację kręgosłup). Do wczoraj moim numerem jeden było peg si, ale czy moja mama( mała, pod siedemdziesiątkę, więc siły już nie te) poradzi sobie z podbijaniem?- jeżdziłaby po parku i chodnikach delikatnie dziurawych.Czy niepełna rączka nie jest problemem? Od wczoraj czytam o nipperze, dziś jeszcze promocja, piszecie, że lekki i wagi się nie czuje, że płynie, tylko boję się trójkołowców. Na końcu sola, fioletowa, kusi, no ale trochę waży, no i też promocja.Sama już nie wiem, im więcej czytam tym bardziej skołowana jestem. ten peg si nie daje mi spokoju, może dlatego,że najlżejszy jest? I jeszcze jedno pytanie -Czy jeśli zakupię w Markafoni to czy wózek mogę zwrócić?