Dodaj do ulubionych

PP GT3 / MB Urban / Jane Slalom Pro

22.06.12, 18:43
Który z nich wybrać? Ew zastanawiam się jeszcze nad Easywalker June, ale wiadomo o nim opinii jeszcze raczej nie ma. Chciałabym fajny wózek wielofunkcyjny dla jesiennego dziecka. Zależy mi na łatwym prowadzeniu, dobrej amortyzacji, zwrotności. Dobrze jakby miał spory kosz na zakupy, raczej większe koła i nie ważył tonysmile I żeby łatwo się składał i nie klekotał za pół roku. Nie przewiduję żeby dziecko było wyjątkowo duże, więc mniejsze gondole też wchodzą w grę. Co poradzicie? Za dużo wymagam, czy któryś da radę?
Obserwuj wątek
    • straggly Re: PP GT3 / MB Urban / Jane Slalom Pro 22.06.12, 18:47
      Aha, zapomniałam napisać o pompowanych kołach, jakbyście chciały coś jeszcze polecić.
      • afroddytta Re: PP GT3 / MB Urban / Jane Slalom Pro 22.06.12, 21:32
        Zdecydowanie bym z tej grupy odrzuciła GT3, widuję go na spacerze i nie robi na mnie dobrego wrażenia, przede wszystkim jest dość spory, jakby krowiasty, przy nim UJ jest megazgrabny smile i jest strasznie plastikowy, poza tym on ma amortyzację i pompowane koła?
        Do Twojej grupy bym jeszcze dodała Baby Jogger City Elite (przez niektóre forumki stawiany wyżej niż UJ) i mniejszy i nowszy City Mini GT.
        Jeśli zależy Ci na łatwym składaniu i zgrabnych wymiarach po złożeniu to niestety nie UJ, wtedy rewelacyjny będzie Baby Jogger.
    • pagaa Re: PP GT3 / MB Urban / Jane Slalom Pro 23.06.12, 10:23
      z tego co pi9szesz, to urban jungle spełnia wszystkie wymagania, gt3 jest fajny, wielkie siedzisko, miło się prowadzi, ale to topór jest, ogromny i ciężki, raczej dla tych co mają np. domek i tylko wjadą do garażu nim i tyle, na wyjazdy też gorszy, bo duży po złożeniu jak dla mnie, jane ja nie jestem zwolenniczką, a urbana kochambig_grin
      • mama1dawidka Re: PP GT3 / MB Urban / Jane Slalom Pro 23.06.12, 10:46

• straggly Re: PP GT3 / MB Urban / Jane Slalom Pro 25.06.12, 12:07
          Dzięki za podpowiedź o Baby Jogger Elite, wygląda interesująco. Jest tylko problem z obejrzeniem tych wózków na żywo, widziałam tylko PP GT3 i to po wielkich poszukiwaniach w Wa-wie. Jestem z Łodzi, wiecie może gdzie można obejrzeć coś poza polskimi standardowymi "pchaczami"? A może któraś z Was mieszka w okolicy, chętnie bym się spotkała? Na allegro też nic z łodzkiego nie masad i jak tu kupić wózek bez dotknięcia go przed zakupemsad
          • gniesia007 Re: PP GT3 / MB Urban / Jane Slalom Pro 25.06.12, 12:34
            Witam

Ja juz mam dzieciatko troszke starsze ale tez mysle caly czas nad tym BJCE i tez problem mam, zeby go obejrzec a mieszkam w Gdańsku, a tutaj wiadomo niewiele jest. Ale jakby ten nowy model 2012 z nowa tapierca udalo ci sie obejrzec napisz jakie wrazenia.
            • afroddytta Re: PP GT3 / MB Urban / Jane Slalom Pro 25.06.12, 15:29
              Dziewczyny, zamawiając nowy wózek w dobrym sklepie nie ma problemów z ewentualnym zwrotem, wiadomo, ze jest to sporo zachodu, wysyłka itd., ale jak nie ma innego wyjścia to może warto, szczególnie jak nie ma pośpiechu i można spokojnie sobie pokombinować.
              • straggly Re: PP GT3 / MB Urban / Jane Slalom Pro 26.06.12, 11:19
                Niby tak, ale nie chce kupować wózka parę miesięcy przed pojawieniem się dziecka, bo gwarancja już leci. A jak do tych wózków ma się Mutsy transporter? Fajny wydaje się być, tyle że piankowe koła ma...ew tylne można zamówić pompowane, ale co w przednimi?
                A w Warszawie gdzie jest duży wybór tych zagranicznych wózków, możecie polecić jakiś sklep?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka