Dodaj do ulubionych

Spacerówka dla półroczniaka

09.07.12, 22:58

Witam serdecznie!!!Poszukuje wózka spacerowego dla półrocznego synka,który jeszcze samodzielnie nie siedzi. Chciałabym aby wózeczek posłużył mi już do końca wózeczkowego okresu .Oglądałam Espiro Active i bardzo mi się podobał. Podobno bardzo dobre opinie ma też Caretero Spacer-wyglądowo mniej atrakcyjny ale podobno wygodniejsze siedzisko bo szersze z pasem krokowym i podłokietnikami-jedyna jego wada to tak,że siedzisko pionowe jest lekko pochylone. A może jakieś propozycje?Cenowo do ok.500zł. Bardzo proszę o rady
Obserwuj wątek
    • szangala_23 Re: Spacerówka dla półroczniaka 10.07.12, 10:34
      za 500 zł polecam taki, sama nabyłam dla 8 miesiecznego, jutro ma byc u mnie
      allegro.pl/jane-wozek-challenger-j04-promocja-i2470245095.html
      • mama.tata2006 Re: Spacerówka dla półroczniaka 10.07.12, 11:35
        Bardzo ładny. Czekam na relację z użytkowaniasmile.Troszke ciężki ale coś za coś. Czekam nadal na propozycjesmilePozdrawiam
        • murken2 Re: Spacerówka dla półroczniaka 14.07.12, 12:53
          Ja też proszę o opinie. Jestem podejrzliwaco do tego wózka. Nie ma go na polskiej stronie Jane w ofercie i ta ogromna obnizka ceny z ok 1200 do 500 zł. Jakaś wada fabryczna?, konstrukcyjna, o co chodzi ?
          • szangala_23 Re: Spacerówka dla półroczniaka 14.07.12, 17:41
            z wozkiem jest jak najbardziej wszystko ok smile sprawny, ładny, dobrze sie prowadzi z większym dzieckiem smile polecam go naprawdę smile
            • magda79pn Re: Spacerówka dla półroczniaka 14.07.12, 22:28
              mam ten wózek ze trzy tygodnie, ale zdjęłam spacerówkę i używam stelaża z gondolą lub fotelikiem
              moim zdaniem bardzo fajnie jedzie, tak lekko i kółeczka są ciche, nie stukają jak większość parasolek, podbijanie średnie ale nie ma tragedii, długa powierzchnia spania, no i jest śliczny smile na żywo dużo ładniejszy niż na fotkach smile

z minusów to jak na razie zaczął mi trzeszczeć stelaż, ale nie wiem, czy to nie przez gondolę, która opiera się całym swoim ciężarem tylko na podłokietnikach

kupiłam go jako drugi wózek, ale szybko stał się pierwszym i jedynym smile bardzo go polubiłam, a to mi się rzadko zdarza, obym nie zapeszyła i niech tak jeździ jak do tej pory smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/IgpQbNFjNQPHNcT5UB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/DU13euuEBduBvfntnB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/ZiOijIKbFFj0TndIDB.jpg
              • esmaya magda79pn 15.07.12, 16:54
                możesz zdradzić ile ma maluch na zdjęciach? smile
                zastanawiam się właśnie nad jakąś lekką spacerówką-parasolką dla małej; jest średnio wózkowa i na to ile korzystamy z wózka to nie chce mi się bawić z gondolą
                • magda79pn Re: magda79pn 15.07.12, 17:56
                  na fotkach miał ze 2 tygodnie, teraz ma ponad miesiąc
                  • starobrno Re: magda79pn 24.07.12, 00:21
                    Bardzo mi się podoba ten challenger. Jak z tym trzeszczeniem? Uciążliwe?
    • mama.tata2006 Re: Spacerówka dla półroczniaka 16.07.12, 13:27
      może koś miał do czynienia z wózkami coletto amico albo aveo???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka