Dodaj do ulubionych

Nipper vs Teutonia Spirit 3

16.07.12, 22:15
Hej, zastanawiam się nad Nipperem i chciałabym prosić o wypowiedź osoby które używały Nippera i Teutonie S3. Mam TS3 i kocham ten wózek za wszystko wink mam wersje beżową, używam nad morzem na wsi gdzie jest piach, błoto i koleiny i daje radę. Kocham ten wózek w wersji spacerowej za budę którą można jak dziecko siedzi naciągnąć bardzo do przodu i gdy wieje lub pada super oslania, podoba mi się opcja odpinanego tylu budy i możliwości zrobienia przewiewu gdy jest goraco, regulacja siedziska za pomocą metalowej rączki tez jest ok w porównaniu z paskiem, lubię opcję przekładania siedziska, lubię regulowaną rączkę, folię z okienkiem i moskitierę z suwakiem. Lubię skórzane pokrowce na piankową rączkę i dodatkowy daszek od słońca. Jest miękki i dobrze mi się podbija. I wszystko było cudnie do momentu jak 3 miesiące temu odkrylam to forum i mnie wszystko swędzi zeby kupić coś INNEGO ale boje się ze cieżko bedzie mi znaleźć wózek w którym się zakocham tak jak w Teutonii S3. Warto tego nippera kupić zamiast TS3? Dziecko moje ma 6 miesięcy, co roku 12 tyg jestem nad morzem w dziczy wink pytam o te modele konkretnie bo parasolki już mam
https://www.suwaczki.com/tickers/k0kdclb179qrgvkl.png
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Nipper vs Teutonia Spirit 3 17.07.12, 12:51
      Szarlotka, wg. tego, co piszesz, zamiana narazie nie ma sensu.

Kochasz teutonie za cechy, ktorych nie ma nipper. Nipper ma za to dwie cechy, ktorych moze jeszcze teraz nie docenisz do konca, bo nie denerwuja cie to w teutonii (przynajmniej nie piszesz o tym): jest leciutki i maly po zlozeniu. To sa z koleji minusy teutonii.

Moze poczekaj z ta zamiana do czasu, jak dziecko bedzie i tak chcialao jezdzac tylko w przod patrzec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka