Hej, zastanawiam się nad Nipperem i chciałabym prosić o wypowiedź osoby które używały Nippera i Teutonie S3. Mam TS3 i kocham ten wózek za wszystko

mam wersje beżową, używam nad morzem na wsi gdzie jest piach, błoto i koleiny i daje radę. Kocham ten wózek w wersji spacerowej za budę którą można jak dziecko siedzi naciągnąć bardzo do przodu i gdy wieje lub pada super oslania, podoba mi się opcja odpinanego tylu budy i możliwości zrobienia przewiewu gdy jest goraco, regulacja siedziska za pomocą metalowej rączki tez jest ok w porównaniu z paskiem, lubię opcję przekładania siedziska, lubię regulowaną rączkę, folię z okienkiem i moskitierę z suwakiem. Lubię skórzane pokrowce na piankową rączkę i dodatkowy daszek od słońca. Jest miękki i dobrze mi się podbija. I wszystko było cudnie do momentu jak 3 miesiące temu odkrylam to forum i mnie wszystko swędzi zeby kupić coś INNEGO ale boje się ze cieżko bedzie mi znaleźć wózek w którym się zakocham tak jak w Teutonii S3. Warto tego nippera kupić zamiast TS3? Dziecko moje ma 6 miesięcy, co roku 12 tyg jestem nad morzem w dziczy

pytam o te modele konkretnie bo parasolki już mam