linkap_wawa 31.07.12, 08:52 czy macie jakies patenty na wyblaknieta budke? kupilam uzywana emme i tylko ta wyplowiala buda mnie denerwuje troche.. dodam, ze to wozek niskobudzetowy na dzialke, wiec w gre wchodza raczej niedrogie opcje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: wyplowiala budka - jakis patent? 31.07.12, 11:14 heh ja w sumie nie mam ale chetnie poczytam napewno idzie obszyc nowym materialem Odpowiedz Link
pomilak1 Re: wyplowiala budka - jakis patent? 31.07.12, 16:44 kiedyś ktoś pisał o farbach do materiału, jak to wózek niskobudżetowy to może warto spróbować takiego rozwiązania ? Odpowiedz Link
magda79pn Re: wyplowiala budka - jakis patent? 31.07.12, 18:33 na all i w pasmanterii kupisz barwnik do tkanin - bez gotowania nie próbowałam, ale kupiłam mutsy i ma lekko wypłowiały/brązowy UWAGA !!! koszyk na zakupy!!! i wkurza mnie to strasznie, jutro zamierzam go pofarbować na piękną czerń Odpowiedz Link
olaaa-calineczka Re: wyplowiala budka - jakis patent? 31.07.12, 19:13 ja farbowałam czarną wypłowiałą budkę w tempo sprayem do tkanin jak dla mnie rewelacja Odpowiedz Link
martuska1982 Re: wyplowiala budka - jakis patent? 31.07.12, 21:03 A gdzie taki spray można kupić i za ile? Są różne kolory? łatwo się nakłada? Zaciekawiło mnie takie rozwiązanie. Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: wyplowiala budka - jakis patent? 31.07.12, 23:09 barwniki bez gotowania wymagaja jednak badz to prania w pralce badz namaczania w emaliowanym garze - obie te rzeczy odpadaja bo budki raczej nie wloze ani do pralki ani do garnka, ale ten spray moze zadzialac - kupilam na allegro, zobaczymy co z tego wyniknie... Odpowiedz Link
magda79pn Re: wyplowiala budka - jakis patent? 31.07.12, 23:13 do mojej pralki budki się mieszczą Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: wyplowiala budka - jakis patent? 01.08.12, 14:20 Jaka to pralka ? do mojej nie da rady, a pojemna jest Odpowiedz Link
magda79pn Re: wyplowiala budka - jakis patent? 01.08.12, 14:30 jakiś bosch, modelu nie pamiętam, ale zwykły - tani i sprostowanie, budka od mutsy dzisiaj nie weszła bo ma za sztywne druty ale wszystkie inne wchodziły bez problemu Odpowiedz Link
martuska1982 Re: wyplowiala budka - jakis patent? 01.08.12, 21:00 W ostateczności w większości budek po odkręceniu kilku śrub można z pałaków materiał zdjąc. swoją drogą to ciekawie się rozwija dyskusja o farbowaniu,bo własnie zdechła mi pralka. Według pralkowego fachmena na amen. Na innym forum mamy bosha własnie polecały. Odpowiedz Link
magda79pn Re: wyplowiala budka - jakis patent? 01.08.12, 22:35 my mamy boscha, kupioną prawie dwa lata temu w selgrosie za 850zł !!! działa bez zarzutu, a kupowaliśmy z myślą taką, że na dwa lata wystarczy bo tyle ma gwarancji, a potem kupimy znowu nową za 800zł a wygląda na to, że pochodzi dłużej (ostatnio był facet z serwisu, którego zawołałam na przegląd - i tak stwierdził) Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: wyplowiala budka - jakis patent? 01.08.12, 22:11 No własnie prałam ostatnio moją emmę i jej budki to chyba do żadnej pralki nie da się wcisnąć Odpowiedz Link
malgonia_27 [...] 02.08.12, 18:44 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
pomilak1 Malgonia 02.08.12, 20:11 Sory, ale daj se siana kobieto! wypisujesz bzdury w każdym wątku! z ciekawości weszłam na stronę tego rewelacyjnego sklepu i PORZĄDNEGO wózka tam nie znalazłam więc nie pisz głupot!a reklamą niech się zajmie ktoś inny bo robisz to nieudolnie... Odpowiedz Link
gaga-sie Re: Malgonia 02.08.12, 22:03 Kryzys Pomilak, kryzys...Trzeba łapać każdą okazję i reklamować nawet w tak mało wyszukany sposób. Oj, nie dziwię się,że kiepsko im się wiedzie. Odpowiedz Link