Dodaj do ulubionych

Graco symbio

05.08.12, 21:48
Przepraszam za dubel z wózkami dziecięcymi, ale mialam napisać tutaj, a przez nieuwagę zamieściłam post tam. Jak któraś ma taką moc sprawczą to wykasujcie mój post na "wózkach":
Właśnie wróciłam z Kazimierza Dolnego z festiwalu gdzie udalo mi się "naoglądać" kilka wozów. Przyjrzałam sie dokładnie BJCM GT. Wygląda fajnie i chyba bedzie następny. Ja jednak nie o tym. Najbardziej z tłumu wyróżniał się właśnie Graco Symbio w wersji z gondolą. Wyglądał pięknie i robił wrażenie. Niestety tylko jak stał. Jak juz się poruszał to trzeszczał i skrzypiał niemiłosiernie! Nowy wózek, który na kołach jest od jakiś 3 miesięcy (tyle mniej więcej miał pasażer)! No cóż. Nie wszystko złoto co się świeci smile
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Graco symbio 05.08.12, 22:01
      One już w sklepie potrafią trzeszczeć i klekotać
      • magdashero Re: Graco symbio 05.08.12, 22:10
        Tak te gorąco... Nie wiem na czym polega ich fenomen, u mnie na osiedlunjezdza dwa, jednego słyszę z daleka tak trzeszczał a drugi nic a nic, może kwestia dbania o niego? Pisikania itd.?
        • sylki Re: Graco symbio 06.08.12, 11:10
          Magda
          hehe, one już w sklepie trzeszczą big_grin
    • marekmx Re: Graco symbio 06.08.12, 11:06
      Masz rację, ta trzeszcząca rama nie robi dobrego wrażenia. Większość wybiera ten model ze względu na rozwiązania, które wprowadziło graco i przedkładaną rączkę smile

http://markowymix.pl/allegro/podpis/markowymix.jpg
      • bella-1980 Re: Graco symbio 07.08.12, 16:52
        Mam i nic nie trzęsie ani nie skrzypi.
        • sylki Re: Graco symbio 07.08.12, 17:26
          a noo może jeden na 100 wink
          i jeździ cicho bezdźwięcznie smile
          • villemo86 Re: Graco symbio 08.08.12, 10:48
            Wczoraj na mieście widziałam symbio w wersji spacerowej, kurde, ten to dopiero tworzył arie operową. Nie da się tego jakoś poprawić? Sam wózek wygląda fajnie. Ciekawe jak podbija i się prowadzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka