Dodaj do ulubionych

Elite-który???

02.11.12, 16:24
Dziewczyny jednak zdecydowałam się na BJ City Elite.Tylko teraz tak:
Chcę tego z paskiem na budce bo tylko ten podoba mi się jako elite bo te jednokolorowe,gładkie jakoś nie bardzo ;/ Tak jak jedna z dziewczyn pisała że "elite bez paska to jak nie elite " smile
Biorę więc pod uwagę czarny i czerwony-oba bardzo mi się podobają i mam problem bo nie wiem na który się zdecydować.
Pomóżcie więc Wy smile Który byście wybrały???

https://i47.tinypic.com/jfx5bo.jpg

https://i48.tinypic.com/mr3fbt.jpg
Obserwuj wątek
    • junonna Re: Elite-który??? 02.11.12, 16:38
      Ja bym wybrala czarny, nie znosze czerwonego koloru, a wózkow czerwonych juz wyjatkowo NIE smile
    • linkap_wawa Re: Elite-który??? 02.11.12, 17:17
      ja tez czarnego bym brala - kiedys widzialam czerwonego na zywo i on taki byl przygaszony, bury byl - na pewno ciemniejszy niz na zdjeciu...
      • pomilak1 Re: Elite-który??? 02.11.12, 17:43
        Zdecydowanie czarny. Lubię czerwony kolor, kilka wózków miałam w tym kolorze ale ten elite jakoś mi się nie widzi w tym kolorze. No ale mi się też bardziej podobają elity z kolekcji 2012 wink
        • karolina.merc Re: Elite-który??? 02.11.12, 19:03
          Kurcze a mi jakoś te z kolekcji 2012 jakoś nie pasują uncertain
          No ale widzę że już mamy 3:0 dla czarnego elita smile
          Także już powoli chyba będę w stanie podjąć decyzję smile Hehe no i do czarnego chyba będzie pasować większość śpiworków,materacyków,prawda smile ?

Aha no i głównie dlatego też Was pytam o te kolory bo właśnie na żywo ich nie widziałam a wiadomo w necie to przeważnie inaczej to widać niż na żywo
    • gaga-sie Re: Elite-który??? 02.11.12, 23:51
      Czarny, chociaż mnie też bardziej podobają się bez paska.
      Tylko nie wiem, czy te gładkie, z nowej kolekcji nie mają gorzej osadzonej budki, bo to trochę spaprali przy udoskonalaniu np. city mini.
      • agnes_nyc Re: Elite-który??? 03.11.12, 07:12
        gaga-sie napisała:

> Czarny, chociaż mnie też bardziej podobają się bez paska.
        > Tylko nie wiem, czy te gładkie, z nowej kolekcji nie mają gorzej osadzonej budk
        > i, bo to trochę spaprali przy udoskonalaniu np. city mini.

osadzona nizej budka jest tylko w GT
        • karolina.merc Re: Elite-który??? 03.11.12, 08:01
          Dzięki dziewczyny za każdą odpowiedź smile
          A czy to prawda że właśnie elite z nowej kolekcji 2012 ma również większy rozstaw tylnych kół???
          • agnes_nyc Re: Elite-który??? 03.11.12, 09:13
            karolina.merc napisał(a):

> Dzięki dziewczyny za każdą odpowiedź smile
            > A czy to prawda że właśnie elite z nowej kolekcji 2012 ma również większy rozst
            > aw tylnych kół???

nie mysle zeby mial jeszcze wiekszy rozstaw kol bo i tak jest duzy

a nie zmierze ci bo elity 2012 beda pod koniec listopada
          • linkap_wawa Re: Elite-który??? 03.11.12, 12:42
            chyba jest taki sam - ale jakby co w roczniku 2012 szerokosc to tak ok. 66-67 cm. Moim zdaniem plusem tych nowych tapicerek bez paska (2012) jest inny material - taki grubszy, matowy.
        • gaga-sie Re: Elite-który??? 03.11.12, 14:49
          O! Dzięki za informację, przy okazji przekażę ją znajomej, która jest zainteresowana.
          W takim razie mnie najbardziej podoba się gładki elite z nową tapicerką, a z modeli z paskami- czarny. Widziałam je na żywo i czerwony podobał mi się najmniej ( ten odcień mi "nie leży").
    • srebrno-listka Re: Elite-który??? 03.11.12, 09:28
      A ja się wyłamię wink bo bardzo chciałam czarnego, ale nie było akurat i mogłam wziąć czerwonego, który był drugi na mojej liście. I potem byłam bardzo zadowolona, bo ten czerwony jest bardzo ładny. Widziałam potem na żywo czarnego elita i czerwony podoba mi się bardziej, jest bardziej sportowy niż czarny smile
      • lukkoye Re: Elite-który??? 03.11.12, 10:04
        mi chyba też bardziej przypadł do gustu ten czarny,pamiętam jak byłam w ciąży to byłam już na 80% zdecydowana na elita i wybrałam wtedy zielony z tymi paskami,ale własnie byłam przekonana do tych pasków i teraz te nowe bardziej mi się podobają i teraz pewnie jakbym była w ciąży to pewnie miałabym elitawink

co do Twojego wyboru,wydaje mi się,że do czarnego będziesz mogła więcej różnokolorowych dodatków dobrać niż do czerwonego,bo praktycznie każdy kolor będzie pasowałsmile
        • lukkoye Re: Elite-który??? 03.11.12, 10:05
          miało być "nie byłam przekonana do tych pasków" wink
          • karolina.merc Re: Elite-który??? 04.11.12, 15:28
            Dziewczyny nie chce zakładać kolejnego wątku więc może przy okazji tu spytam czy do elita pasują śpiworki buggy snuggle???
            A w sprawie koloru wózka praktycznie jestem zdecydowana już na czarny smile
            • srebrno-listka Re: Elite-który??? 04.11.12, 16:41
              Mogę Ci sprawdzić, ale już wiem że ten zaczep za oparcie nie będzie działał, bo elite ma oparcie integrowane z bokami i tyłem.
              • karolina.merc Re: Elite-który??? 04.11.12, 17:37
                Kochana jeśli mogłabyś to sprawdzić byłabym Ci bardzo wdzięczna smile
                Kurcze mam nadzieję że da się to jakoś zamontować sad
                • saras-wati Re: Elite-który??? 04.11.12, 18:41
                  Jakoś się dawink Miałam pupabag(mniej więcej ten sam krój, co babysnuggle) do bj gt, ale nie do końca dobrze leżał(choć ślicznie wyglądał), bo jednak jest nieprofilowany i dosyć cienki, więc trochę zjeżdża po tej śliskiej tapicercesad
                • linkap_wawa Re: Elite-który??? 04.11.12, 19:44
                  pasuje - ja mam jasnego pasiaka.. i robie taki myk, zeby gora nie zjezdzala... mam na siedzisku wkladke od p. Helenki i te troczki przekladam gora pod wkladke i dowiazuje do tych malych paseczkow do regulacji wysokosci szelek.
                  • karolina.merc Re: Elite-który??? 04.11.12, 21:19
                    Oj to bardzo się cieszę że jednak da się coś wykombinować żeby zamontować ten śpiworek w elicie smile Ja mam krówkę którą uwielbiam a moje dziecię jeszcze bardziej i szkoda by było żeby w szafie wylądowała a jeszcze wydaje mi się że z tym czarnym elitem nasza krówka będzie ślicznie wyglądać smile
                    Aha dziewczyny powiedzcie mi gdzie mogę dostać te wkładki od p.Helenki bo byłabym zainteresowana kupnem
                    • linkap_wawa Re: Elite-który??? 05.11.12, 09:20
                      tu masz maila: marrienka@gmail.com a tu strona z aktualnie dostepnymi materialami:
                      picasaweb.google.com/marrienka/MateriaY#
    • sztucznamrowka Re: Elite-który??? 06.11.12, 15:24
      No jak będę miała kolejnego dzidziusia to Elite jest jednym z faworytów smile
      Co do kolorów to nie cierpię czerwonych wózków - mogą być jedynie czerwone dodatki i to też nie za dużo!
      Elity z paskiem mi się nie podobają - wolę te bez. To oczywiście kwestia gustu smile
      Na Twoim miejscu brałabym czarnego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka