sarna3 27.01.13, 08:33 Dziewczyny, kusi mnie zakup bee+ na niemieckim limango. I teraz pytanie, czy robilyscie tam zakupy i nie ma problemu z wysylka do PL? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdal-enas Re: Bee plus na limango de 27.01.13, 11:52 Nie kupowałam, ale cena faktycznie dobra. Może poszukać kogoś znajomego w DE? Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Bee plus na limango de 27.01.13, 11:57 Z tym ze to jest cena bez budki Ja moge sciagnac ale tylko dla sprawdzonych nickow Ktore tylko znam Odpowiedz Link
sarna3 Re: Bee plus na limango de 27.01.13, 13:09 Tak wiem, że bez budki. Mimo wszystko i tak się opłaca. Czytałam o tym wózku i wiem, że w niektórych modelach były problemu z kółkami. Hmmm, mam nadzieję, że tu nie wrzucili właśnie tych z wadami. Obecnie jeżdżę Cameleonem i jestem zadowolona (Mały również, choć niedawno zaakceptował siedzisko spacerowe). Bee mnie urzekł i chciałabym go mieć Odpowiedz Link
sarna3 Re: Bee plus na limango de 27.01.13, 13:17 mama1dawidka napisała: > Z tym ze to jest cena bez budki > Ja moge sciagnac ale tylko dla sprawdzonych nickow > Ktore tylko znam Cóż, udzielam się bardzo rzadko na tym forum, więc pewnie mój nick niewiele Ci mówi. Muszę poczytać, czy jest szansa na wysyłkę do PL. Jak nie to trudno. Może kiedyś w PL trafi się okazja.... Odpowiedz Link
magdal-enas Re: Bee plus na limango de 27.01.13, 13:41 A ja dobrze widzę, że wysyłka w De kosztuje 4.95 eur? Odpowiedz Link
sarna3 Re: Bee plus na limango de 27.01.13, 14:43 Chciałam zarejestrować się na niemieckim limango i lipa Czekam i czekam na link aktywujący konto. Wózek przejedzie mi koło nosa Odpowiedz Link
tygisek Re: Bee plus na limango de 27.01.13, 19:08 o ile sie nie myle, nie ma takiej mozliwosci, zeby z limango DE wyslalo zakup do PL pozostaje chyba jedynie znalezc kogos, kto kupi Ci wozek na miejscu i wysle do Polski... Odpowiedz Link
sylki Re: Bee plus na limango de 27.01.13, 19:38 przy poprzedniej akcji myślałam o zakupie, problemu nie mam z adresem na DE, ale nie kupiłabym bee bez gwarancji, nie ma takiej opcji. Kupując w DE u nas nie zareklamujesz, chyba że zrobisz wielki szum Odpowiedz Link
sarna3 Re: Bee plus na limango de 27.01.13, 19:48 sylki napisała: > przy poprzedniej akcji myślałam o zakupie, problemu nie mam z adresem na DE, al > e nie kupiłabym bee bez gwarancji, nie ma takiej opcji. > Kupując w DE u nas nie zareklamujesz, chyba że zrobisz wielki szum Czytałam, że niektóre egzemplarze trafiały po kilka razy do serwisu - to mnie ciut przystopowało. Na razie jeżdżę Cameleonem. Bee plus bardzo mi się podoba a i akcesoria (typu śpiwór czy organizer) miałabym od Cama. Gdzieś głęboko myślę też o BJCM 4. Wcześniej poważnie myślałam o zakupie Versy, bo Młody mi wrzeszczał w spacerówce Cama. Już miałam kupować Verse, ale nagle w każdym sklepie była niedostępna - na moje szczęście, bo Mały polubił spacerówkę Cama. BJCM fajnie się składa i byłaby to fajna opcja do samochodu. Cam ciężko mi wchodzi do bagażnika. Zazwyczaj siedzisko jedzie jako pasażer Mam też Zappa Xtra - ale też składa się z dwóch części. Odpowiedz Link
sylki Re: Bee plus na limango de 27.01.13, 19:53 to nie było parę egzemplarzy, przejrzyj sobie YT pod kątem bee plus Odpowiedz Link
sarna3 Re: Bee plus na limango de 27.01.13, 19:40 tygisek napisała: > o ile sie nie myle, nie ma takiej mozliwosci, zeby z limango DE wyslalo zakup d > o PL > pozostaje chyba jedynie znalezc kogos, kto kupi Ci wozek na miejscu i wysle do > Polski... Niestety nie znam nikogo, kto mógłby go dla mnie kupić Trudno, może jeszcze kiedyś uda mi się kupić bee+ po atrakcyjnej cenie - chlip, chlip Odpowiedz Link
magdal-enas Re: Bee plus na limango de 27.01.13, 21:25 A ja się rozmysliłam, mimo że mam znajomych w DE i nie byłoby problemu. Na limango niemieckim mnie zarejestrowało bez problemu, fajnie, może coś będę tam kupować w przyszłości. Kurczę, chyba nie kupię w końcu tego wózka do samochodu Yoyo mi się wydaje za mały, na filmikach to takie niechodzące bobo wsadza kobieta i to bobo ma główkę na wysokości końca pleców wózka. Trochę lipa dla starszego dziecka. Wracam znów myslami do bjcm. Składanie rewelacja. Tylko ta waga... Odpowiedz Link
sarna3 Re: Bee plus na limango de 28.01.13, 09:21 A do mnie do dziś nie doszedł link aktywujący konto na niemieckim limango Też mocno zastanawiam się nad BJCM 4 - szkoda, że nie ma 4-kołowego GT. Czy BJCM wystarczy do końca wózkowania? Odpowiedz Link
sylki Re: Bee plus na limango de 28.01.13, 09:52 a spam sprawdzałaś, mi z limango.de wszystko w spamie ląduje Odpowiedz Link
sarna3 Re: Bee plus na limango de 28.01.13, 12:37 sylki napisała: > a spam sprawdzałaś, mi z limango.de wszystko w spamie ląduje Mam tak ustawioną skrzynkę, że spam przychodzi mi normalnie do skrzynki tylko z zaznaczeniem w nawiasach [SPAM]. Będę musiała spróbować ponownie się zarejestrować. Odpowiedz Link