Jest strasznie pozno. Jestem u rodzicow i wogole tu czasu nie mam, wiec sie nie rozpisze
Przyszlo dzis nasze Si Denim. Wyruszylam nim do miasta. Najpierw malo sie ucieszylam, jak na chodniku z malych kostek slyszalam kola (ale liczylam sie troche z tym). Nie jest to taki klekot jak maclaren. Dla mnie znosniejszy dzwiek. Ale im dluzej nim dzis jezdzilam, tym bardziej mi pasowal
Mala bardzo ladnie w nim siedziala (pozycja pollezaca). Chyba jej bylo wygodnie i dobrze swiat widziala, bo wogole mi nie marudzila dzisiaj.
Juz za chwile po tym negatywnym spostrzezeniu z dzwiekiem, bylam bardzo zadowolona, ze mam ze soba si, bo jechalam do miasta tramwajem i podjechal taki zabytkowy model. Si sie zmiescilo, trojkolowiec by przez drzwi nie przeszedl.
Fajna jest ta kieszonka na budce (na bilet tramwajowy, czy rekawiczki itd). Mozna szybko cos odlozyc i miec "pod reka".
Bardzo fajne sa te jego resorki. Wyczuwa sie np. zjezdzajac z kraweznika.
Koszyk swietny jak na wozek parasolke. Dobry dostep nawet jak dziecko spi i naprawde duzo sie miesci (nie to co maclareny).
Dobrze mi sie ten wozek podbijalo (roczne dziecko i torba ciezka na raczkach).
Luzow w raczkach u mnie nie slychac.
FAjnie sie sklada i rozklada. Szybko. Stro razy lepiej niz bee, jak jest w pozycji do rodzica (nienawidze go rozkladac!!!).
Ogolnie jazde porownalabym wlasnie do bee. POdobna amortyzacja, kolka, dzwieki.
Ale im wozek ciezej wypelniony, tym ciszej i fajniej jedzie! Zrobilam spore zakupy i wozek mocno przycichl. Chcialam zakupic sloiczki, mleko itd na samym koncu, zeby sie nie umeczyc, a potem zalowalam, bo z zakupami mi sie fajniej jechalo (to rzadkosc!).
Wozek krotki po zlozeniu. Zajmuje naprawde malo miejsca w bagazniku.
Ogolnie aktualnie parasolek nie lubie. Ale jesli juz musi byc parasolka, to Si mi sie podba.
Ma wygodna pozycje do spania i oparcie boczki, o ktore dziecko sie fajnie oprzec moze.
Mojej malej bardzo palak pasuje (troche dla mnie za bardzo wysuniety do przodu i badziewnie obszyty - jakis za luzny ten material i jak wozek byl zlozony, to sie brzydko wygniotl).
No to sie rozpisalam