Dodaj do ulubionych

Dzis przyszlo Si! Bardzo krotka recenzja

08.02.13, 01:21
Jest strasznie pozno. Jestem u rodzicow i wogole tu czasu nie mam, wiec sie nie rozpisze smile

Przyszlo dzis nasze Si Denim. Wyruszylam nim do miasta. Najpierw malo sie ucieszylam, jak na chodniku z malych kostek slyszalam kola (ale liczylam sie troche z tym). Nie jest to taki klekot jak maclaren. Dla mnie znosniejszy dzwiek. Ale im dluzej nim dzis jezdzilam, tym bardziej mi pasowal smile

Mala bardzo ladnie w nim siedziala (pozycja pollezaca). Chyba jej bylo wygodnie i dobrze swiat widziala, bo wogole mi nie marudzila dzisiaj.

Juz za chwile po tym negatywnym spostrzezeniu z dzwiekiem, bylam bardzo zadowolona, ze mam ze soba si, bo jechalam do miasta tramwajem i podjechal taki zabytkowy model. Si sie zmiescilo, trojkolowiec by przez drzwi nie przeszedl.

Fajna jest ta kieszonka na budce (na bilet tramwajowy, czy rekawiczki itd). Mozna szybko cos odlozyc i miec "pod reka".

Bardzo fajne sa te jego resorki. Wyczuwa sie np. zjezdzajac z kraweznika.

Koszyk swietny jak na wozek parasolke. Dobry dostep nawet jak dziecko spi i naprawde duzo sie miesci (nie to co maclareny).

Dobrze mi sie ten wozek podbijalo (roczne dziecko i torba ciezka na raczkach).

Luzow w raczkach u mnie nie slychac.

FAjnie sie sklada i rozklada. Szybko. Stro razy lepiej niz bee, jak jest w pozycji do rodzica (nienawidze go rozkladac!!!).

Ogolnie jazde porownalabym wlasnie do bee. POdobna amortyzacja, kolka, dzwieki.

Ale im wozek ciezej wypelniony, tym ciszej i fajniej jedzie! Zrobilam spore zakupy i wozek mocno przycichl. Chcialam zakupic sloiczki, mleko itd na samym koncu, zeby sie nie umeczyc, a potem zalowalam, bo z zakupami mi sie fajniej jechalo (to rzadkosc!).

Wozek krotki po zlozeniu. Zajmuje naprawde malo miejsca w bagazniku.

Ogolnie aktualnie parasolek nie lubie. Ale jesli juz musi byc parasolka, to Si mi sie podba.

Ma wygodna pozycje do spania i oparcie boczki, o ktore dziecko sie fajnie oprzec moze.

Mojej malej bardzo palak pasuje (troche dla mnie za bardzo wysuniety do przodu i badziewnie obszyty - jakis za luzny ten material i jak wozek byl zlozony, to sie brzydko wygniotl).

No to sie rozpisalam smile
Obserwuj wątek
    • pinik P.S. 08.02.13, 01:23
      Podobal mi sie jeszcze quest denim.

Ktos o to pytal: tak, tapicerka jeansowa w Si jest bardziej szara, a ta questa granatowa.
    • jotka_k Re: Dzis przyszlo Si! Bardzo krotka recenzja 08.02.13, 09:53
      uff uff wink trochę się bałam po tym moim zachwalaniu, że Ci nie podejdzie wink
      • tygisek Re: Dzis przyszlo Si! Bardzo krotka recenzja 08.02.13, 11:33
        haha, to rzeczywiscie jest "podobny" do bee smile
        ja tez ostatnio odkrylam, ku mojejmu zdziwieniu, ze porzadnie dociazony bee ani nie terkocze na nierownosciach, ma zdecydowanie lepiej odczuwalna amortyzacje, widac golym okiem jak pracuje i czuc nawet na raczce, przy czym nie traci lekkosci w prowadzeniu - takie sa moje subiektywne odczucia...no i kolor denim w bee tez jest bardziej szary niz granatowy wink
        • agusia041 Re: Dzis przyszlo Si! Bardzo krotka recenzja 08.02.13, 11:51
          Już prawie kupiłam maclarena xt a teraz mam znowu dylemat może jednak Si?
          Widziałam w sklepie akurat kolor denim i nawet nie odczułam za bardzo tego rozklekotania o którym pisały dziewczyny. Jedyne co nie bardzo mi pasowało to plastikowe rączki sad
          No nic, czekam na dalsze wrażenia smile
    • sztucznamrowka Re: Dzis przyszlo Si! Bardzo krotka recenzja 08.02.13, 19:35
      Ale się rozpisałaś big_grin ;P
      Moje Si też przyjechało dzisiaj ale jeszcze poczeka w domu, bo mnie sklep wkurzył i nie mam uchwytu na kubek, więc może odeślę jak się z nimi nie dogadam sad
      Ale pierwsze wrażenie zrobił pozytywne.
      Jakie macie Dziewczyny pomysły na te plastikowe "rogi"? Może czymś obszyć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka