linkap_wawa 05.03.13, 17:21 ... i moglaby mi cos sprawdzic dla porownania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linkap_wawa Re: czy ktoras z Was ma BJ Versa 05.03.13, 20:24 Super! Czy w takim razie moglabys sprawdzic bude, gdy siedzisko jest maksymalnie opuszczone - chodzi mi to, ze moja jak sie ja calkowicie rozlozy w tym ulozeniu siedziska to ten pierwszy kawalek przy oparciu opada przez co budka robi sie mniejsza. Dopiero jak odepne bude od oparcia i pociagne ja mocniej za przod to sluchac taki klik i wtedy jest juz ok - nic nie opada- no tylko ze z kolei jest mala luka pomiedzy oparciem a buda... No i sie zastanawiam czy to taki urok tej budy czy mam te luz w pozycji lezacej reklamowac. Odpowiedz Link
ali_ali Re: czy ktoras z Was ma BJ Versa 05.03.13, 22:15 czekaj czekaj jak wozek rozloze i chce naciagnac bude to czy ta czesc buty na samym dole od oparcia sie nie sklada tak? Nie wszystko trzyma jak powinno i nic sie nie sklada Nie wiem czy dobrze zrozumialam ze o to Ci chodzi=jak nie o to to wstaw fotki jak to u Ciebie wyglada porównam Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: czy ktoras z Was ma BJ Versa 06.03.13, 09:07 Kurcze nie mam jak teraz fotek wstawic - rozkladasz siedzisko do lezenia i rozkladasz cala bude i teraz sprawdzasz czy ta 1/3 budy ktora jest najblizej siedziska ma luzy - bo ja moge rozlozyc oczywiscie bez problemu i na postoju sie trzyma ale jak jade i ruszam wozkiem to ta czesc wlasnie opada i buda zamiast 3 rozlozonych czesci ma 2.... no 2,5. Dopiero jak przeciagne bude do przodu - tak ze prawie dotyka siedziska na wysokosci palaka to trzyma sie sztywno w calosci i nie opada tylko, ze w takim ustawieniu tyl budy nie siega siedziska i robi sie przeswit... Odpowiedz Link
ali_ali Re: czy ktoras z Was ma BJ Versa 06.03.13, 09:38 jak postawie bude to stoi normalnie. Zostawilam na noc w takiej pozycji i wszystko bylo tak samo. Przejechalam sie teraz po domu 2x i tez stoi. Na dworze tez powinna. Moj wozek byl moze max 10razy na spacerze w tym 2razy wlasnie w takiej pozycji i wszystko bylo ok. Mam go od pol roku i nie zauwazylam takiego opuszczania sie budy Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: czy ktoras z Was ma BJ Versa 06.03.13, 10:00 Kurcze to chyba to zareklamuje - tez mi sie wydawalo ze nie powinna opadac - dzieki! Odpowiedz Link
gorligorligor Re: czy ktoras z Was ma BJ Versa 06.03.13, 14:55 linkap, zapytaj może jeszcze pinik-forumka pinik miała versę, to może pamięta? Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: czy ktoras z Was ma BJ Versa 06.03.13, 15:35 no w sumie moglabym jeszcze agnes-nyc podpytac, ale i tak umowialm sie juz ze sklepem, w ktorym kupowalam wozek, ze wysle maila z opisem i zdjeciami a oni to wysla do serwisu i zobaczymy co tam odpowiedza - bede miala przynajmniej info ze zrodla. Odpowiedz Link