Dodaj do ulubionych

Co do BJCElite - 2gi wózek

19.03.13, 09:48
dziewczyny, ratujcie.
Uwielbiala swojego Maca XLR óki nie kupiłam Elita. Teraz jak mam porównanie tamten źle mi sie prowadz, ciężkawo jakoś i przeszkadza mi ze muszę 2ma rękami zawsze.
Sprzedać? Tylo co w zamian? muszę mieć mniejszy wózek. Ale koniecznie musi się rozkladać na płasko i być spory jednak bo dzieć mój do najmniejszyc nie należy. Jest jakaś alternatwa? Mini nie chcę. Kurcze, co się łatwiej prowadzi?
Obserwuj wątek
    • nicolcia9 Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 19.03.13, 10:04
      Może Maclaren XT? Ale czy jest sens sprzedawac XLR dla XT?
      Albo wymiana na Peg Perego Si?
    • thea19 bbo bee+ 19.03.13, 13:13
      choc ja go miloscia wielka nie darze to z elite uzupelniaja sie idealnie
    • linkap_wawa Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 19.03.13, 15:01
      BJCM wink
      • e-kasia1 Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 19.03.13, 15:56
        XT nie chcę, to chyba zamienił stryjek siekierkę na kijek....
        Chcialabym zeby syn w tym wózku miał wygodnie a mini za mały.
        Musze poszukać opinii o tym PPSi, która zWas ma? Może jakiś wątek podrzucie?
        Dzieki za info. "Idę" szukać o tym wózku....
    • villemo86 Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 19.03.13, 21:49
      Może quinny yezz, albo zapp?
    • magdal-enas Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 19.03.13, 22:23
      Ja mam Elita i do niego b-agile. Jestem naprawdę bardzo zadowolona. Gdyby nie b-agile, kupiłabym bjcm, ale agile bardziej mi się podobał "materiałowo" a skladanie takie samo.
      • e-kasia1 Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 19.03.13, 22:39
        magdal, a jak rozmiarowo wycodzi b-agile? Czy to nie jest wózek rozmiarowo zbliżony do elita Sorki, ale kompletnie nic nie czyalam o tych wózkach i pierwszy raz go widzę na youtube. Bo ja bym chciala mieć ciastko i zjeść ciastko, czyli żeby był mały ale jednocześnie wygodny dla dużego dzieckawink I czy nie przeszkadza Ci brak podnóżka regulowanego.
        Czy on podobny wielkością do XLR'a? Plus to jedna rączka
        • funnybaby Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 19.03.13, 22:51
          a może buggster wink

P.S wiedziałyście, że teraz buggstery na pompowanych kołach są?wink
          • e-kasia1 Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 19.03.13, 22:54
            buggster mi sie nie podoba;/
            • ewelajnawrocek Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 20.03.13, 14:47
              Ja kupilam na lato Micralite Superlita, ale jeszcze nie dotarł, wiec nie mam wrazen.
        • magdal-enas Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 20.03.13, 22:14
          Rozmiarowo, jak dziecko siedzi, jest fajne duże siedzisko. Złożony (a składa się tak jak bjcm, tylko trzeba z boku prztyczek nacisnąć) jest płaski, lekki, jak miałam nippera to sie trochę uszarpałam a britaxa wrzucam do bagażnika 1 ręką. Podnóżka mi nie brakuje, dziecko mi nie śpi w tym wózku, a jeździć stanowczo woli bez podnóżka. W proównaniu do elita, no elite jest masywny, długi, wysoki, britax jest kompaktowy. Nie brałam nigdy pod uwagę parasolki, więc nie proównywałam z xlrem.
          • nova2 Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 21.03.13, 21:09
            magdal, jaki masz kolor?
            • magdal-enas Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 21.03.13, 21:30
              Britax - cały czarny, elit - czerwony (ten nowy).
              • magda79pn Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 21.03.13, 21:45
                a ja się zastanawiam nad zakupem elita, Magdal - doradź smile dużo większy jest od nippera? myślałam aby go kupić dopiero na zimę, lepiej się prowadzi od nippera? bo gorzej chyba nie?
                • magdal-enas Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 22.03.13, 10:31
                  Elite jest większy - przede wszystkim wyższy, buda większa. Lepszy dla starszego dziecka, moja córeczka w nipperze miała już ciasnawo, więc moja miłość do wózków miała fajny pretekst smile Co do prowadzenia, to dla mnie oba prowadzi się doskonale, z tym że nipper jest lekki więc może faktycznie jest takie wrażenie, że lżej się prowadzi...? Różnice jakie są między nimi znasz, rączka, buda, składanie itp. Elite jest na pewno porządniej wykonany. Wszystko razem to wpływa na jego zdecydowanie większą wagę od nippera. Moja córka lubi sobie siedzieć z zaciągniętą budą, zwłaszcza w niepogodę, nie sądziłam, że tego się doczekam smile a jednak smile
                  Szczerze mówiąc, ja jestem bardziej zadowolona z Elita, lubię solidne wykonania, a że waga nie ma teraz dla mnie znaczenia, to w zasadzie już nie będę nic wymieniać, elite zdecydowanie zostaje.
              • nova2 Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 21.03.13, 21:46
                acha, szukam kogoś kto ma brązowy (chodzi mi o Britaxa), może przypadkiem wiesz czy ma on "normalną" tapicerkę czy "skórkę brzoskwini" jak czerwony?nie mam możliwości obejrzenia na żywo.
                • magda79pn Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 21.03.13, 22:17
                  brązowy ma normalną tapicerkę, jak co prawda mam beżowy (sand) ale chyba tylko czerwony ma "brzoskwinkę"

załóż osobny wątek, gdzieś mi się obiło na forum, chyba dwie dziewczyny mają brąz
                  • nova2 Re: Co do BJCElite - 2gi wózek 22.03.13, 08:55
                    dziekismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka