martuska1982 21.03.13, 23:55 znalazłam takie zdjecia przez google.Nie wiecie czy i jeśli tak to gdzie można znaleźć taką tackę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: tacka maclaren 22.03.13, 08:09 wywołaj elę-e22 (autorkę zdjęcia) i zapytaj, napewno gdzieś poza Pl kupione, to chyba oryginał nie jest, dla mnie troszkę zbyt masywne do questa, i ma zaciski na rurkę, więc do techno może nie pasować, bo quest ma mniejszą średnicę ale fajna jest Odpowiedz Link
nowohuckamama Re: tacka maclaren 22.03.13, 09:35 Ja właśnie zainspirowana tym zdjęciem też szukałam takiej ! Słuchaj to jest tacka z wózka CotoBaby model Blues.Ja się posunęłam do tego że zadzwoniłam do dystrybutora na małopolskę dostałam numer do serwisu i wczoraj odebrałam tackę za całe 15 zł.ALe do questa jest taka ciut "luźna"- w sensie że muszę podkleić taśmą miejsce zapięcia(ale trzyma się).Jeszcze nie byłam z nią nigdzie-dzisiaj pierwszy spacer.Myśle że do xt byłoby ok.Jak trochę umyję wózek to wstawię zdjecia z dzieciem i tacką. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: tacka maclaren 22.03.13, 10:42 o! to wstaw zdjecia.Mnie by się taka przydała. XT kupiłam pod wpływem impulsu i trochę przez Magdę. Nie planowałam takiego wózka na wiosnę/lato,planowałąm coś dużo lżejszego i delikatniejszego, takiego do zarzucenia na oplecy (np.volo jak yezza nie znajdę), dlatego dla mnie pałąk może byc, bo wózka składać nie będę, a taka tacka jest o tyle fajna, że dziciakowi nie musiałabym podawac stale picia, cisteczka czy trzymać resoraczka jak będzie pił.Po prostu samoobsługa. No i Nowohuckamamo, daj namiar na producenta, to chętnie sobie kupię, zwłaszcza za takie pieniadze. A jaką srednicę rurki ma quest? Odpowiedz Link
nowohuckamama Re: tacka maclaren 22.03.13, 11:13 fotoforum.gazeta.pl/u/nowohuckamama.html Tu masz fotki.Tacka jak pisałam jest za luźna do questa,może to xt będzie ok. U mnie opiera się w miejscu gdzie kończy się oparcie a zaczyna częśc "poddupna"Niżej nie zjedzie. Kupiłam od firmy Semma.(www.semma.pl) Numer do seriwsu 505 036 846- to jest hurtownia,Pan zostawił mi tackę do odbioru w kasie. Odpowiedz Link
piratka-basia Re: tacka maclaren 18.04.13, 11:28 potwierdzam tacka idealnie pasuje do Maclarena XT mój 11 miesięczny synek jest zachwycony Odpowiedz Link