Dodaj do ulubionych

tapicerka do mury

10.04.13, 14:36
kupiłam dziewczęcą murę dla chłopca i teraz rozmyślam co dalej...

1. sprzedać siedzisko + budkę i kupić któreś z tych używanych na all po 300zł?
2. zamówić w serwisie tapicerkę +budkę, nową też za 300zł, ale mają tylko kolory 2012

czy ja dobrze widzę i rozumiem, że budka 2012 nie ma z tyłu tej szmaty, i właściwie to jest to tylko daszek a nie budka?

3. zapytać w serwisie bebe confort, ile kosztuje nowe siedzisko +budka (ale ono chyba nie jest już takie fajne jak maxi cosi...) bo stelaż jest ten sam i pasuje

4. myślałam żeby zostawić swoją budkę (flamingo slice) i kupić tylko nową tapicerkę siedziska, ale za cholerę nic nie pasuje z kolekcji 2012 sad
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: tapicerka do mury 10.04.13, 15:19
      a ten flamingo nie pasuje chłopcu?To chyba takie bordo jest. Oglądałam tylko na zjdęciahc, moze na żywo różowy.
      Jeśli nowe siedzisko kosztuje 300 i używane 300 to ja wolałabym nowe.Tak w każdym razie zrozumiałam z twojego postu, ze nowe tyle samo co używane na all.
      • magda79pn Re: tapicerka do mury 10.04.13, 15:26
        flamingo to wierzch bordo-burakowy w środek malina

nowa sama tapicerka+ budka (kiepska 2012) 300zł, na all całe siedzisko (ze stelażem)+budka (porządna 2008) 300zł

czekam jeszcze na odpowiedź z serwisu bebe confort
      • agusia041 Re: tapicerka do mury 10.04.13, 15:29
        Siedzisko + budka używana 300 a nowa w tej cenie tylko tapicerka + budka ( bez siedziska).
        • martuska1982 Re: tapicerka do mury 10.04.13, 16:41
          aha, to nie skumałam dokładnie. To chyba lepiej kupić używane, a to co masz sprzedasz.Jak kupiłaś wózek bardzo okazyjnie (a coś mi się o oczy w winnym watku obiło) to nawet jak sprzedasz swoje siedzisko taniej niż kupisz to przy późniejszej odsprzedaży wózka, jeśli zyskasz za niego większą cenę niż zapłaciłaś wyrówna się i będziesz co najmniej na zero. wink

Ehh...te moje kombinacje, ale dzieki temu pałąk oryginalny do speedi i adaptery pod gondolę i fotelik mam za free. tongue_out
          • magda79pn Re: tapicerka do mury 10.04.13, 16:47
            tak martuska, trzeba kombinować big_grin

mogę kupić kolejne siedzisko za max 300zł, ale nie ukrywam, że wolałabym tańsze smile
            • martuska1982 Re: tapicerka do mury 10.04.13, 17:03
              zawsze możesz negocjować.W końcu mój mac na all wisiał w licytacji od 650 tongue_out a ja go kupiłam za 500 tongue_out
              Jak ktoś wystawia juz którys raz to jest bardziej skory do zejscia z ceny.Na all o ile dobrze kojarzę jest takie niebieskie jak ja kiedyś miałam. Wystawiane juz chyba 4 czy 5 raz. ;P
    • zona.102 Re: tapicerka do mury 10.04.13, 22:07
      Zalezy jaki masz ten model Mury bo co rok bylo inne mocowanie budy. Raz do stelaza, raz do siedziska -zmienialo sie to.
      • magda79pn 10 miesięczniak w Murze 11.04.13, 13:11
        zimy pewnie nie przejeździmy, chociaż kto wie...

zrobiłam małemu fotkę, ale siedzisko już sprzedałam, jutro zdecyduję jaki kolor teraz kupić smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/K69H8GmnssrylzLN4B.jpg
        • tereferefretka Re: 10 miesięczniak w Murze 11.04.13, 13:20
          Magda jak znam twoje zmiany nastrojów wózkowych, będzie dobrze jak do lata przejeździcie murą wink
        • zona.102 Re: 10 miesięczniak w Murze 11.04.13, 14:11
          Masz stary model gdzie budka jest mocowana do stelaza wiec model 2010 i wyzej nie beda pasowaly chyba?
          • escapezone Re: 10 miesięczniak w Murze 11.04.13, 14:49
            Ale przystojniak smile
          • magda79pn Re: 10 miesięczniak w Murze 11.04.13, 15:49
            ja mam ten wózek 2008, ale sprzedałam siedzisko z budką, więc kolejne też muszę kupic kompletne smile
            • magda79pn Re: 10 miesięczniak w Murze 11.04.13, 15:54
              jutro jadę do serwisu bebe confort, facet ma mi poszukać siedziska i budki do Mury, bo mówi że były, ale nie wie gdzie i nie wie w jakim stanie je teraz znajdzie big_grin po ile też nie umiał powiedzieć

troszkę się waham, bo Mura bebe confort nie miała tak fajnie wyprofilowanego siedziska jak maxi cosi, no ale zobaczyć warto

jak nie będzie miał niczego ładnego, to kupuję zielone green slice

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/C8qM53HvCVgRer1BsB.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka