aaliya1 21.04.13, 19:23 witam.,czy może ktoś się wypowiedzieć na temat wózka cybex callisto?potrzebuje dobry wózek który nada się i na chodniki i w teren,a nie chce kupowac dwóch, zaznaczam że synek ma obecnie 17mcy,co polecacie?dzięki za odp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomilak1 Re: cybex callisto 21.04.13, 20:29 aaliya1 napisał(a): potrzebuje > dobry wózek który nada się i na chodniki i w teren,a nie chce kupowac dwóch, za > znaczam że synek ma obecnie 17mcy,co polecacie?dzięki za odp BJCM GT Odpowiedz Link
martuska1982 Re: cybex callisto 21.04.13, 21:24 pomilak1 napisała: > aaliya1 napisał(a): > > potrzebuje > > dobry wózek który nada się i na chodniki i w teren,a nie chce kupowac dwó > ch, za > > znaczam że synek ma obecnie 17mcy,co polecacie?dzięki za odp > > > BJCM GT Odpowiedz Link
aaliya1 Re: cybex callisto 21.04.13, 21:25 dzięki za odp wydaje się fajny ale wolałabym czterokołowy Odpowiedz Link
ddorotka1 Re: cybex callisto 22.04.13, 10:20 Ja niedawno kupiłam Cybexa Callisto i jestem bardzo zadowolona. Lekko się prowadzi, ma fajną dużą budkę, łatwo złożyć i rozłożyć. Jedynie siedzisko wydaje się wąskie, ale mój synek ma dopiero 8 miesięcy i jeszcze sporo luzu. Nie wiem jak przy większym dziecku. No i rączka jest dosyć wysoko, mam 163 cm wzrostu i mi to nie przeszkadza w prowadzeniu, ale jak ktoś jest niższy to może być problem. Mam jeszcze Maclarena xt i lżej się prowadzi, ale Callisto wydaje mi się stabilniejszy i cichutko jedzie po chodniku w przeciwieństwie do Maclarena. Oba wózki polecam Odpowiedz Link
aaliya1 Re: cybex callisto 22.04.13, 12:14 dzięki za odp ale niestety musze z niego zrezygnować , gdyż potrzebuje wózka który się składa na pół..a ten jest składany jak parasolka Odpowiedz Link
aaliya1 Re: cybex callisto 22.04.13, 20:14 tylko że ja nie chce trójkołowca;/no i cena strasznie wysoka.. Odpowiedz Link